reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak rano go wysypało to takie plamki drobne czerwone jak krosteczki ale to nie swędzi go i powinno za jaki czas zejść.Ale i tak łagodnie przeszedł bo miał jak na tą chorobę niska temp.
a ząbek jeszcze sie nie przebil

reklama
Witam laski przed pracowitym weekendem :happy2:
ciasta temat rzeka ze mnie kucharka a właściwie cukiernik taki że:cool2::cool2::cool2:i kto by pomyślał że lata świetlne temu technikum gastronomiczne skończyłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Wieje jak diabeł i atk ma być do niedzieli :cool2::szok::szok::szok: Pietruszka zły bo chciał w sobotę dzieciaki zabrać do parku Kasprowicza na big spacer :dry::dry::dry:chyba musi zmienić plany :-D:-D:-D:-D:-D
Co chwilę mi neta rozłącza i się zastanawiam czy tym razem posta mi wczyta:confused:

Ostatnia edycja:
Tak rano go wysypało to takie plamki drobne czerwone jak krosteczki ale to nie swędzi go i powinno za jaki czas zejść.Ale i tak łagodnie przeszedł bo miał jak na tą chorobę niska temp.
a ząbek jeszcze sie nie przebil

no to w sumie szczęście w nieszczęściu:)
Malinka moze przez wiatr Ci rozłącza;)
Justa ja mam swojego bloga;)

Lena podziwiam Cię za to pieczenie :tak: mi ostatnio nic nie wychodzi, cały czas zakalce :no:
Joasiu a Ty zawsze szczujesz ciastem :-D
Aguska zdrówka dla Bartka :tak:

Witam. U mnie słoneczko świeci ale wieje jak nie wiem co :dry: mam nadzieję że na święta będzie cieplutko :tak: Kuba mi w nocy gorączki dostał prawie 39 miał, od razu czopek mu dałam i rano już mu nic nie było :sorry2: po południu miał nie całe 37 a teraz znowu nic :tak: mam nadzieję że to tylko przejściowe, ale coś czuję że bez kataru się nie obejdzie bo kicha co chwilę :sorry2: idę sobie trochę posprzątać żeby jutro mieć mniej do roboty :tak: no i obiecałam sobie że kokosanki zrobię bo mnie naszło :-)

Oj super;)A to na zdjeciu to tiramisu??

pierwsze i trzecie zdjeci to to z krakersami i herbatnikami a w środku tiramisu:tak:
Ja to wogol mam ochote na karpatkę
a Beatkę jeszcze poszczuję ptasim mleczkiem :-D:-p 070508143805.jpg070508144756.jpg

Joanna kusisz tymi ciastami;-)
Fanta fajnie nad morze wyjechać:-)Ciekawe jak Kubusiowi będzie sie podobało taka duża piaskownica !:-D
Beata zdrówka dla Kubulka:-)
Bartek śpi teraz jeszcze go bardziej wysypało ale na pleckach i buzi a na brzuszku jakby zaczęło znikać.
Miłego wieczorku

reklama
Do góry