reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak rano go wysypało to takie plamki drobne czerwone jak krosteczki ale to nie swędzi go i powinno za jaki czas zejść.Ale i tak łagodnie przeszedł bo miał jak na tą chorobę niska temp.
a ząbek jeszcze sie nie przebil

reklama
Witam laski przed pracowitym weekendem :happy2:
ciasta temat rzeka ze mnie kucharka a właściwie cukiernik taki że:cool2::cool2::cool2:i kto by pomyślał że lata świetlne temu technikum gastronomiczne skończyłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Wieje jak diabeł i atk ma być do niedzieli :cool2::szok::szok::szok: Pietruszka zły bo chciał w sobotę dzieciaki zabrać do parku Kasprowicza na big spacer :dry::dry::dry:chyba musi zmienić plany :-D:-D:-D:-D:-D
Co chwilę mi neta rozłącza i się zastanawiam czy tym razem posta mi wczyta:confused:

Ostatnia edycja:
Tak rano go wysypało to takie plamki drobne czerwone jak krosteczki ale to nie swędzi go i powinno za jaki czas zejść.Ale i tak łagodnie przeszedł bo miał jak na tą chorobę niska temp.
a ząbek jeszcze sie nie przebil

no to w sumie szczęście w nieszczęściu:)
Malinka moze przez wiatr Ci rozłącza;)
Justa ja mam swojego bloga;)

Lena podziwiam Cię za to pieczenie :tak: mi ostatnio nic nie wychodzi, cały czas zakalce :no:
Joasiu a Ty zawsze szczujesz ciastem :-D
Aguska zdrówka dla Bartka :tak:

Witam. U mnie słoneczko świeci ale wieje jak nie wiem co :dry: mam nadzieję że na święta będzie cieplutko :tak: Kuba mi w nocy gorączki dostał prawie 39 miał, od razu czopek mu dałam i rano już mu nic nie było :sorry2: po południu miał nie całe 37 a teraz znowu nic :tak: mam nadzieję że to tylko przejściowe, ale coś czuję że bez kataru się nie obejdzie bo kicha co chwilę :sorry2: idę sobie trochę posprzątać żeby jutro mieć mniej do roboty :tak: no i obiecałam sobie że kokosanki zrobię bo mnie naszło :-)

Oj super;)A to na zdjeciu to tiramisu??

pierwsze i trzecie zdjeci to to z krakersami i herbatnikami a w środku tiramisu:tak:
Ja to wogol mam ochote na karpatkę
a Beatkę jeszcze poszczuję ptasim mleczkiem :-D:-p 070508143805.jpg070508144756.jpg

Joanna kusisz tymi ciastami;-)
Fanta fajnie nad morze wyjechać:-)Ciekawe jak Kubusiowi będzie sie podobało taka duża piaskownica !:-D
Beata zdrówka dla Kubulka:-)
Bartek śpi teraz jeszcze go bardziej wysypało ale na pleckach i buzi a na brzuszku jakby zaczęło znikać.
Miłego wieczorku

reklama
Do góry