Lenuszka
Mamusia Gajusi
9 skończyłaPewnie :-)To teraz się zacznie ściąganie wspinanie zrzucanie itp.:-)A ile twoja Gaja już ma?8msc?
U niej teraz sie zaczeło gryzienie i szcypanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 skończyłaPewnie :-)To teraz się zacznie ściąganie wspinanie zrzucanie itp.:-)A ile twoja Gaja już ma?8msc?
mój to ostatnio jak mnie ugryzł w noge to az podskoczyłam
bartus wstał nie długo obiadek zje i ruszamy na dwórek
A powiedz mi co robiłaś bo u mnie sie zbliza wielkimi krokamiHej u nas dziś ślicznie wywiesiłam nawet pranie za blokiem niech przewieje bo mimo że pogoda śliczna to wieje przeokropnie
My po obiadku już odpoczywamy
Miłej niedzielki kochane:-)
A co do planowania roczka to ja planowałam ale i tak wszystko na ostatnią chwile robiłam bo akurat bartek zachorował
Ja robiłam coś w stylu obiadu bo i kotlety podałam pieczone ziemniaki zawijańce schabowe klopsiki i sałatkę z tyńczykiem do tego małe przystawki ogórki w kilku wersjach i na słodko oczywiście tort ciasto i to tyle chyba może o czymś zapomniałam.wyglądało trochę jak święta hehe ale to zależy na ile osób u nas było 20 a i do picia na toast podałam szampana bo u nas bezalkoholowe urodzinki były