reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam w pochmurną niedzielę :tak: widać że wiosna przyszła bo coś ostatnio cisza tutaj :-) pogoda się dzisiaj trochę zepsuła, pochmurno i mgła :sorry2: mam nadzieję że potem się poprawi i dworek się zaliczy :tak: Kuba mi dzisiaj przywalił głową w brodę i teraz cała mnie boli :sorry2: ma siłę nie ma co :tak: spokojnej niedziele życzę :-)

Cześć dziewczyny!
Widzę, że dziś też pustki. Ale nie ma się co dziwić, bo pogoda prześliczna. Beata1988 przesyłam trochę słonka ze Szczecina;-).
Aguśka pytałaś się czy mój Kuba się niczego nie boi, otóż jeśli chodzi o wspinanie na wyżyny to nie. Jedyna rzecz jaka go przeraża to odgłos wiertarki :-D. Lenka szykujesz się już powolutku na roczek Gaji? Bo ja wszytsko na ostatnią chwilę u mojego Kuby planowałam:-). Miłego i spokojnego dzionka Wam życzę. Papatki

Hej u nas dziś ślicznie wywiesiłam nawet pranie za blokiem niech przewieje bo mimo że pogoda śliczna to wieje przeokropnie
My po obiadku już odpoczywamy
Miłej niedzielki kochane:-)
A co do planowania roczka to ja planowałam ale i tak wszystko na ostatnią chwile robiłam bo akurat bartek zachorował

Hej u nas dziś ślicznie wywiesiłam nawet pranie za blokiem niech przewieje bo mimo że pogoda śliczna to wieje przeokropnie
My po obiadku już odpoczywamy
Miłej niedzielki kochane:-)
A co do planowania roczka to ja planowałam ale i tak wszystko na ostatnią chwile robiłam bo akurat bartek zachorował
A powiedz mi co robiłaś bo u mnie sie zbliza wielkimi krokami:)

Ja robiłam coś w stylu obiadu bo i kotlety podałam pieczone ziemniaki zawijańce schabowe klopsiki i sałatkę z tyńczykiem do tego małe przystawki ogórki w kilku wersjach i na słodko oczywiście tort ciasto i to tyle chyba może o czymś zapomniałam.wyglądało trochę jak święta hehe ale to zależy na ile osób u nas było 20 a i do picia na toast podałam szampana bo u nas bezalkoholowe urodzinki były

Ja robiłam coś w stylu obiadu bo i kotlety podałam pieczone ziemniaki zawijańce schabowe klopsiki i sałatkę z tyńczykiem do tego małe przystawki ogórki w kilku wersjach i na słodko oczywiście tort ciasto i to tyle chyba może o czymś zapomniałam.wyglądało trochę jak święta hehe ale to zależy na ile osób u nas było 20 a i do picia na toast podałam szampana bo u nas bezalkoholowe urodzinki były

A z wystrojem??Jakieś czapeczki balony itd czy nic/?

reklama
balony były i gwizdki a z czapeczkami uznałam że za rok zrobimy jak już mały będzie bardziej zainteresowany ;-)Najbardziej podobały mu się balony:-DA na stole rozłożyłam serwetki z bobaskiem znalazłam na mieście

Do góry