fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Cześć dziewczyny!
W Szczecinie słonko świeci ale za to strasznie wieje.
Wywiesiłam pranie na balkon i zerkam co jakiś czas żeby mi go nie porwało :-).
No, no auska zazdroszczę wyjscia ;-). Nie marudź, że Ci się nie chce tylko leć się wybawić .
My mieliśmy iść z moim T dziś wieczorkiem do kina na komedię (Żona do wynajęcia czy jakoś tak) ale nie pójdziemy, bo nadgodziny ma w pracy i nie wiadomo kiedy wróci :-(.
Byłam z małym dziś u lekarza i ta wysoka gorączka jest od zębów. Uffffffff!! Kamień z serca. Wczoraj przez cały dzień miał jeszcze temeraturkę nie co ponad 37 ale nockę całą już mi przespał . Normalnie bardzo się cieszę, że to nic takiego.
Dziś się lenie :-). Miłego dnia. Buziolki
W Szczecinie słonko świeci ale za to strasznie wieje.
Wywiesiłam pranie na balkon i zerkam co jakiś czas żeby mi go nie porwało :-).
hejka dziewczyny ale pogoda dziś u nas nie ciekawa bo pada deszczyk ale wole deszczyk i żeby było cieplej niż zimnote!
Ja dziś wybieram się z mężem i znajomymi na dyskoteke hehe mąż mi powiedział że odbijemy sobie moje urodzinki i że dawno nigdzie nie byliśmy więc jest okazja:-)wreszcie sie wystroje tylko tak szczerze mówiąc to nie bardzo narazie mi sie chce iść bo to przez pogode ale mam nadzieje że się wybiawie:-)
Bartkowi znowu ząbek idzie bo już widać że nie długo sie przebije i wczoraj zrobił aż 4 kupki więc nadal ząbkuje.
a po wczorajszym dniu Bartuś bez marudzenia poszedł spać o 19 wybiegał sie to i zmęczony był:-)
No, no auska zazdroszczę wyjscia ;-). Nie marudź, że Ci się nie chce tylko leć się wybawić .
My mieliśmy iść z moim T dziś wieczorkiem do kina na komedię (Żona do wynajęcia czy jakoś tak) ale nie pójdziemy, bo nadgodziny ma w pracy i nie wiadomo kiedy wróci :-(.
Byłam z małym dziś u lekarza i ta wysoka gorączka jest od zębów. Uffffffff!! Kamień z serca. Wczoraj przez cały dzień miał jeszcze temeraturkę nie co ponad 37 ale nockę całą już mi przespał . Normalnie bardzo się cieszę, że to nic takiego.
Dziś się lenie :-). Miłego dnia. Buziolki