reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie mamy siedzące w domach :) Wita się inna mama siedząca w domu aktualnie przeprowadzająca się z domu do domu :-D Mam nadzieję, że mogę dołączyć:)

reklama
hej laski!!
witam sie w piątkowy dzien.pogoda taka jak wczoraj czyli beznadziejna,pada i jest zimno wiec musimy w domu siedziec.
dzeci spią,m w pracy a ja krystiana ze szkoly przywiozlam i jesteśmy w trakcie jedzenia obiadu.:tak:po poludniu ma przyjechac do mnie kuzynka na kawkę i na ploteczki więc szykuje mi sie miłe piątkowe popoludnie;-)

miłego dnia.:-)

melodie-witam i zapraszam!!!

Melduję, że w Gdyni również koszmar. Pada deszcz a przed momentem mogłabym się założyć że widziałam parę płatków śniegu! A już chciałam kurtki zimowe wywozić;)

Witam i ja
U mnie tez pogoda fatalna:no:Pada w sumie od wczorajszego ranka:no::no::no::wściekła/y:Na dodatek rozwalily mi sie dzisiaj buty i mialam cale skarpetki mokre:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:
Do poludnia byla moja siostra juz z prezentem dla Klaudii:tak::tak::tak:Pozniej mlode do przedszkola,ja po Dominika i jechalismy na basen:tak::tak::tak:Z basenu prosto na zakupki i po dziewczynki:tak::tak::tak:
A do tego wszystkiego rano dostalam @

Witam nowa mamusie

WITAM:-)
Beata wątpie żeby to było od proszku czy od płynu, szybciej od jedzenia:-)
Ja już mam tort zxrobiony, mama mi przywiezie ciasto więc chociaż to mam z głowy:-) Jutro tylko poodkurzam i pomyje podłogi i mam z głowy sprzątanie:-) Teraz siedzę z m i piję piwko dla relaksu a Natalka się trochę sama zabawiła bo od rana chodziła za mną i marudziła chociaż teraz jaj przeszło na chwilę:-)
WITAM nową mamę;-)

Hej laski

dawno mnie tu nie było ale jakos czasu brak co weszlam to zdazyłam poczytac i juz musialam uciekac bo albo lenka plakala albo cos musiałam zrobic no i tak jakos poszło ale wkoncu jestesmy zdrowi oprocz mojego chłopa cos go szczykło w karku i nie umie ruszyc głowa w prawo bo go bola miesnie hmmmmmm
wyganialam go do lekarza no ale on wie lepiej smarowalam go mascia wygrzewajaca ale nie bardzo mu pomogło a on uparty i do lekarza nie chce isc wrrrrrrr:wściekła/y:

Ja dzisiaj robilam zakupy z lenka pozniej pranie nastawiłam no i sprzatanie chałupy zebym jutro nie musiała bo mamy gosci bo maż ma urodziny 34 :-Dale stary sie robi:-D:-D:-D:-D
Ciasto juz tez upiekłam , ciasteczka tez:biggrin2:, sałatke zrobie jutro rano bo wole zeby była na swiezo zrobiona , no i obiadek jaki trzeba wymyslec hmmmmmmmmmm
Maksiu oglada film na polsacie Lenka spi a ja wkoncu mam czas na BB :biggrin2::biggrin2:

Teraz dopiero odczułam co to znaczy byc samą z dzieckiem w domu. Przeprowadzamy się i wszystko jest na mojej głowie. Pakowanie to koszmar! Zwłaszcza z małym brzdącem który dopiero co się czołgać nauczył i wszędzie musi wejść i wszędzie ten paluszek włożyć :-D

Ale nie ma tego złego:)

Witam w sobotni poranek:-) Na zewnątrz szaro, ciemno i ponuro:-( Natalka wstała już o 6.30 więc już jesteśmy po śniadanku, mała właśnie kończy a ja piję sobie kawkę a potem muszę jeszcze do końca ogarnąć mieszkanie:-)

Iwcik ciągnij M siłą do lekarza :tak: no i najlepsze życzenia dla niego :-)
Melodie poczekaj aż zacznie biegać to dopiero będziesz miała ;-)

Witam w sobotę. Raz chmury za słońce ale na szczęście nie pada :-) ja już mam posprzątane, obiadek przyszykowany i mam wolne :-D potem sobie muszę tylko włoski umyć i się pomalować bo do cioci idę sobie ;-) w nocy coś spać nie mogłam, kręciłam się jak nie wiem i nawet nie wiem o której zasnęłam ale już się jasno robiło :sorry2: a o 6.00 Kuba mi zrobił pobudkę :dry:

reklama
Do góry