reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Kurde ale jestem jakas nerwowa od samego rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystko mnie tak wkurza ze szok:wściekła/y:No i do tego moje dzieci,ktore jak na zlosc daja niezle popalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
Tearz Ich porzadnie powyzywalam to siedza w swoich pokojach:tak::tak:Mam nadzieje ze uda mi sie w tym czasie ochlonac;-):-)Zrobilam sobie capucinko i wlaczylam muzyczke:tak::tak::tak:
Bylismy juz na spacerku z godzinke:tak::tak::tak:Ja poscieralam sobie kurze i jakos nic wiecej mi sie nie chce:no::no::no:A jeszcze na chrzciny jedziemy na 16:no:
Tak mi to nie po drodze ze szok:no::no::no:W malym pokoju bedzie tam okolo 25 osob razem z dziecmi:szok::szok::szok:Wiec pewnie szybko wypije coffe i bedziemy sie zmywac;-):-)
Dobrze ze chociaz pogoda sie troszke poprawila:tak::tak::tak:

reklama
czesc mamuski!!!
nareszcie mogę sobie spokojnie usiąsc i napic sie kawki.
od rana,sprzątane,pranie,gotowanie i tak mi do tej pory zeszło.
m oglada siatkówkę,dzieciaki u dziadkow na górze,a krystian spi:szok:coś go choroba jakaś bierze bo ma stan podgorączkowy i troszke kaszle.:-(mam nadzieje ze szybko mu to minie i ze bedzie zdrowy.
pogoda do d..y,zimno,deszcz pada wiec ze spaceru nici,musimy w domu siedziec.

miłego weekendu!!!

iwicik-wszystkiego co najlepsze dla twojego m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dużo zdrowka,miłości,spełnienia wszystkich marzen zyczą raczki!!!!!

dowikluś-jak tam po chrzcinach????
humorek masz już lepszy???

Dowikla może to przez @ :confused: i jak po chrzcinach?
Lidka zdrówka dla Krystianka :tak: oby to tylko pogoda :tak:
Makunga witaj, co tam u Ciebie :-)

Witam wieczorem :tak: Kuba już zjadł i po kąpieli jesteśmy :tak: zaraz ja sobie muszę coś zrobić amku bo głodna jestem ;-) M się kąpie i coś od dwóch dni na odcisk mi nadeptuje :dry: ma szczęście że nie mam siły i ochoty się kłócić i krzyczeć na niego :-p spacerek dzisiaj zaliczony i piaskownica :-) Kuba mega happy bo chodził mi z wiaderkiem po domu od kilku dni :-D M jutro do roboty idzie a ja nawet zapomniałam :-p mam nadzieję że pogoda będzie jutro ładna jak dzisiaj chociaż dzisiaj trochę zimny wiatr wiał :tak:spokojnej nocki życzę do jutra ;-)

Beatko, ostatnio wszyscy chorujemy od dłuższego czasu, ale damy radę :tak: A tak poza tym to niesamowicie mało czasu mam , nie mogę się wyrobić ze wszystkim bo wzięłam się za porządki wiosenne ...:szok::szok::szok: A do tego zajęć jest co nie miara przy trójce dzieci, mężu, który się "wszędzie" udziela, a ostatnio od dłuższego czasu prowadzi grupę ASG i strzelają się po lasach. Sama mam zamiar iść z nimi z raz postrzelać, KTÓRA CHĘTNA ??? Ale najpierw muszę się "ogarnąć" ze wszystkim :-D
Heheh jednym słowem u mnie jak w młynie hihihi:-):-):-) Pozdrawiam.

Makunga ja bardzo chętna na takie strzelanie :-D dużo zdrówka dla Was :tak:

Witam w niedziele :-) ja właśnie zjadłam śniadanko Kuba też :tak: rosołek już stoi na gazie, jeszcze tylko makaron ugotować i gary zmyć :tak: M dzisiaj w pracy ale powinien być w domu po 14.00 :tak: piękne słoneczko świeci ale w nocy chyba przymrozek musiał być lekki bo trochę zimno :tak: idę dopić ciepłą herbatkę i uciekam do kuchni ;-)

witam :-) witam nowe mamy ;-) zdrówka życzę chorowitką:tak:ja lepiej na tygodniu będe miał kule będzie mi sie lepiej chodzic :tak:od jutra zaczynam zabiegi jestem umówiona do jeszcze jednego ortopedy doktora Marcinkowskiego zobaczymy co powie :baffled:pogoda do bani ponuro bez słoneczka ide bo zaraz pielegnirka przyjdzie na zastrzyk dzis w koncu ostatni bo juz mnie tylek boli :szok:spokojnej niedzieli :-D
kobietki w lidlu w promocji jest bardzo dobry proszek do prania FORMIL 8,5 kg za 39.90

Wkoncu impreza urodzinowa sie skonczyła jakąs godzine temu nastała wkoncu cisza i spokój , od wczoraj od godziny 16 bylo głosno siedzielismy az do 4 rano masakra a o 7 Lenka mnie obudziła wiec sie naspałam ze ho hoooooo:))))))) bylo ich tylko troje chłopaków w wieku 5 6 i 8 lat ale byli tak głosno ze szokkkkkkkkkk
no ale dobrze ze juz cisza lenka spi maks oglada bajki a ja na chwile do was:)))))))ale zmeczona jestam jak szlak i spiaca wiec dzisiaj o 20 ide z lenka spać:)))))))))

Lidka dziekuje:tak::tak::tak:

WITAM:-)
My jesteśmy po wczorajszej imprezie urodzinowej Natalki:-) Masakra taki hałas że szok, było z Natalką tylko 4 dzieci ale poza tym mój brat i kuzynki mąż zabawiali dzieci więc było tak jakby w domu było 6 dzieci albo więcej :-) Po całej imprezie pojechaliśmy do moich rodziców na małą imprezkę bo był też mój brat z żoną więc koło 24 godz poszliśmy jeszcze do baru na piwko a spać poszliśmy o 3.30 a Natalka za to wstała o 6.20, myślałam że dostanę na głowę :-) Mam nadzieję że mała jutro pośpi trochę dłużej :-)

Witam :-)
Piekne slńce za oknem i an dodatek całkiem cieplo :tak:
Moje dzieci zjadły małe sniadanko :tak: więc postepy sa, bo niki nie jadła prawie cały weekend :eek: Dzisiaj idziemy na kontrole na 12, zobaczymy :eek: Ale mam nadzije, ze eychodzimy na prosta z tą jelitówką :sorry:

Postaram sie zajrzec po oludniu, ale zobaczymy czy mi sie uda, bo mam chopa w domu :-D i do tego tone sprzatania :sorry:

reklama
Witam i ja
U mnie tez piekne sloneczko swieci i do tego ma byc niby cieplo:tak::tak::tak:
M poszedl z mlodym do szkoly,wiec ja korzystam i na BB wskakuje;-):-)Dziewczynki jeszcze spia:tak::tak::tak:
Tak kolo 10 ma przyjechac siorka Patyczak z prezentem dla Klauduni:tak::tak::tak:
Ja mam na 16 zebologa z Dominikiem:tak::-)

MADZIULKA i AS
Dla WAszych Klaudii spoznione ale szczerze zyczonka imieninowe:tak::tak::tak:

MH
Jak Ci sie uda to daj znac po lekarzu

Do góry