reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
Kurde ale jestem jakas nerwowa od samego rana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystko mnie tak wkurza ze szok:wściekła/y:No i do tego moje dzieci,ktore jak na zlosc daja niezle popalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
Tearz Ich porzadnie powyzywalam to siedza w swoich pokojach:tak::tak:Mam nadzieje ze uda mi sie w tym czasie ochlonac;-):-)Zrobilam sobie capucinko i wlaczylam muzyczke:tak::tak::tak:
Bylismy juz na spacerku z godzinke:tak::tak::tak:Ja poscieralam sobie kurze i jakos nic wiecej mi sie nie chce:no::no::no:A jeszcze na chrzciny jedziemy na 16:no:
Tak mi to nie po drodze ze szok:no::no::no:W malym pokoju bedzie tam okolo 25 osob razem z dziecmi:szok::szok::szok:Wiec pewnie szybko wypije coffe i bedziemy sie zmywac;-):-)
Dobrze ze chociaz pogoda sie troszke poprawila:tak::tak::tak:

reklama
czesc mamuski!!!
nareszcie mogę sobie spokojnie usiąsc i napic sie kawki.
od rana,sprzątane,pranie,gotowanie i tak mi do tej pory zeszło.
m oglada siatkówkę,dzieciaki u dziadkow na górze,a krystian spi:szok:coś go choroba jakaś bierze bo ma stan podgorączkowy i troszke kaszle.:-(mam nadzieje ze szybko mu to minie i ze bedzie zdrowy.
pogoda do d..y,zimno,deszcz pada wiec ze spaceru nici,musimy w domu siedziec.

miłego weekendu!!!

iwicik-wszystkiego co najlepsze dla twojego m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dużo zdrowka,miłości,spełnienia wszystkich marzen zyczą raczki!!!!!

dowikluś-jak tam po chrzcinach????
humorek masz już lepszy???

Dowikla może to przez @ :confused: i jak po chrzcinach?
Lidka zdrówka dla Krystianka :tak: oby to tylko pogoda :tak:
Makunga witaj, co tam u Ciebie :-)

Witam wieczorem :tak: Kuba już zjadł i po kąpieli jesteśmy :tak: zaraz ja sobie muszę coś zrobić amku bo głodna jestem ;-) M się kąpie i coś od dwóch dni na odcisk mi nadeptuje :dry: ma szczęście że nie mam siły i ochoty się kłócić i krzyczeć na niego :-p spacerek dzisiaj zaliczony i piaskownica :-) Kuba mega happy bo chodził mi z wiaderkiem po domu od kilku dni :-D M jutro do roboty idzie a ja nawet zapomniałam :-p mam nadzieję że pogoda będzie jutro ładna jak dzisiaj chociaż dzisiaj trochę zimny wiatr wiał :tak:spokojnej nocki życzę do jutra ;-)

Beatko, ostatnio wszyscy chorujemy od dłuższego czasu, ale damy radę :tak: A tak poza tym to niesamowicie mało czasu mam , nie mogę się wyrobić ze wszystkim bo wzięłam się za porządki wiosenne ...:szok::szok::szok: A do tego zajęć jest co nie miara przy trójce dzieci, mężu, który się "wszędzie" udziela, a ostatnio od dłuższego czasu prowadzi grupę ASG i strzelają się po lasach. Sama mam zamiar iść z nimi z raz postrzelać, KTÓRA CHĘTNA ??? Ale najpierw muszę się "ogarnąć" ze wszystkim :-D
Heheh jednym słowem u mnie jak w młynie hihihi:-):-):-) Pozdrawiam.

Makunga ja bardzo chętna na takie strzelanie :-D dużo zdrówka dla Was :tak:

Witam w niedziele :-) ja właśnie zjadłam śniadanko Kuba też :tak: rosołek już stoi na gazie, jeszcze tylko makaron ugotować i gary zmyć :tak: M dzisiaj w pracy ale powinien być w domu po 14.00 :tak: piękne słoneczko świeci ale w nocy chyba przymrozek musiał być lekki bo trochę zimno :tak: idę dopić ciepłą herbatkę i uciekam do kuchni ;-)

witam :-) witam nowe mamy ;-) zdrówka życzę chorowitką:tak:ja lepiej na tygodniu będe miał kule będzie mi sie lepiej chodzic :tak:od jutra zaczynam zabiegi jestem umówiona do jeszcze jednego ortopedy doktora Marcinkowskiego zobaczymy co powie :baffled:pogoda do bani ponuro bez słoneczka ide bo zaraz pielegnirka przyjdzie na zastrzyk dzis w koncu ostatni bo juz mnie tylek boli :szok:spokojnej niedzieli :-D
kobietki w lidlu w promocji jest bardzo dobry proszek do prania FORMIL 8,5 kg za 39.90

Wkoncu impreza urodzinowa sie skonczyła jakąs godzine temu nastała wkoncu cisza i spokój , od wczoraj od godziny 16 bylo głosno siedzielismy az do 4 rano masakra a o 7 Lenka mnie obudziła wiec sie naspałam ze ho hoooooo:))))))) bylo ich tylko troje chłopaków w wieku 5 6 i 8 lat ale byli tak głosno ze szokkkkkkkkkk
no ale dobrze ze juz cisza lenka spi maks oglada bajki a ja na chwile do was:)))))))ale zmeczona jestam jak szlak i spiaca wiec dzisiaj o 20 ide z lenka spać:)))))))))

Lidka dziekuje:tak::tak::tak:

WITAM:-)
My jesteśmy po wczorajszej imprezie urodzinowej Natalki:-) Masakra taki hałas że szok, było z Natalką tylko 4 dzieci ale poza tym mój brat i kuzynki mąż zabawiali dzieci więc było tak jakby w domu było 6 dzieci albo więcej :-) Po całej imprezie pojechaliśmy do moich rodziców na małą imprezkę bo był też mój brat z żoną więc koło 24 godz poszliśmy jeszcze do baru na piwko a spać poszliśmy o 3.30 a Natalka za to wstała o 6.20, myślałam że dostanę na głowę :-) Mam nadzieję że mała jutro pośpi trochę dłużej :-)

Witam :-)
Piekne slńce za oknem i an dodatek całkiem cieplo :tak:
Moje dzieci zjadły małe sniadanko :tak: więc postepy sa, bo niki nie jadła prawie cały weekend :eek: Dzisiaj idziemy na kontrole na 12, zobaczymy :eek: Ale mam nadzije, ze eychodzimy na prosta z tą jelitówką :sorry:

Postaram sie zajrzec po oludniu, ale zobaczymy czy mi sie uda, bo mam chopa w domu :-D i do tego tone sprzatania :sorry:

reklama
Witam i ja
U mnie tez piekne sloneczko swieci i do tego ma byc niby cieplo:tak::tak::tak:
M poszedl z mlodym do szkoly,wiec ja korzystam i na BB wskakuje;-):-)Dziewczynki jeszcze spia:tak::tak::tak:
Tak kolo 10 ma przyjechac siorka Patyczak z prezentem dla Klauduni:tak::tak::tak:
Ja mam na 16 zebologa z Dominikiem:tak::-)

MADZIULKA i AS
Dla WAszych Klaudii spoznione ale szczerze zyczonka imieninowe:tak::tak::tak:

MH
Jak Ci sie uda to daj znac po lekarzu

Do góry