reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć dziewczyny widzę że każda czasu nie ma.
U nas za oknem sypie:baffled:Mam nadzieje że później przestanie bo mieliśmy iść na spacerek.
Ja wczoraj na ostatki byliśmy u przyjaciółki winko piliśmy;-)
a Bartuś to taki niejadek mi sie robi że nie poznaje swojego dziecka!I do tego ma na cialku punktowo zmiany skórne takie suchości.Jak narzie nie drapie więc może zejda a smaruje Emolium jak już wcześniej pisałam.
Ja czekam na wiosnę wiem że już jest tuż tuż:-)

Miłej niedzielki kochane

reklama
Witam i ja niedzielnie:-)
Wczoraj prawie caly dzien byla u mnie znajoma z corka:tak::tak::tak:Pojechala dopiero jakos po 19:tak:
Moje dziewczyny mnie tak wczoraj wkurzaly,ze po sniadaniu musialam Je porzadnie opierniczyc:no:Wygonilam Je do Ich pokoju i poszly spac:szok::szok::szok:I tak spaly od 11 do po 13 jakos:tak::tak::tak:
Dzisiaj u mnie piekne sloneczko i jest cieplo:tak::tak::tak:Tyle tylko ze bardzo mocno wieje:no::no::no:
No ale my wyszlismy na podworko a ze tu dookola sa mury sasiadow to bylo fajnie i nei wialo:tak::tak::tak:Siedzielismy tak na dworze ponad 2 godzine:tak::tak::tak:Dzieciaki sie wybiegaly,pojezdzili na rowerach i hulajnodze:tak::tak::tak:
Teraz wypili juz herbatke a ja popijam capucinko:tak::tak::tak:Niedlugo zjemy sobie rosolek:tak::tak::tak:

AGNES
Przykro mi z powodu Babci [*]

witam się.

Oliwka jeszcze spi a my odpoczywamy.po obiadku pójdziemy na spacer tak rodzinnie.
niby świeci słońce ale jak zajdzie to jednak jeszzce zimno jest.
ale trzeba iśc się przewietrzyć :tak::tak::tak::tak:

słuchajcie jak ktoś ma niewydolność nerek to da się coś z tym zrobić??????? uleczalne to jest?bo już zaczynam znowu się martwić..... :sorry2:

Witam w niedzielę :tak: Kuba jeszcze śpi, M je obiad a ja właśnie skończyłam trochę zagadnień opracowywać ;-) słoneczko piękne świeci, ale zimny wiaterek wieje :sorry2: może jak moje dziecko wstanie to się przejdziemy na dwór :-) jutro znowu na żary, musimy dać stilo do warsztatu żeby rozrząd wymienili :sorry2: ciekawe ile taka przyjemność będzie kosztować :dry: no ale w końcu muszę sobie kupić jakieś buty i płaszczyk :tak: może uda mi się torebkę nową dorwać :-p spokojnej niedzieli życzę :-)

Witam w poniedziałkowy ranek :-):-)
Wczoraj znajomi nas wyciągnęli na basen i powiem wam że byłam zachwycona :tak::tak: a Maja jeszcze bardziej :tak::tak: no i tak sobie powiedzieliśmy że teraz co tydzień przydały by się takie wypady :tak::tak: poza tym niedziela minęła rodzinnie a od dzisiaj nowy tydzień i bieganie po lekarzach mnie czeka :crazy::crazy:
Która chętna na kawkę :cool2::cool2:

Witam i ja
U mnei znowu piekne sloneczko swieci i nie ma wiatru:tak::tak::tak:Zapowiada sie cudny dzien:tak::tak::tak:Zaraz wstawie sobie pranie i pozmieniam posciele:tak::tak::tak:
Domincio juz w szkole a dziewczynki chyba spia:tak::tak::tak:
To swieze powietrze tak Je wczoraj wymeczylo,ze znowu przespaly mi sie w dzien:tak::tak::tak:Jak usnely po 16 to wstaly jakos po 18 i nic Ich nie ruszalo:tak::tak::tak:Ja sobie wczoraj wszysciutko poprasowalam:tak::tak::tak:
Teraz juz sie tak jakos nauczylam ze w sumie prasuje co niedziele i wszystko:szok::tak::tak::tak:
Dominik ma od srody rekolekcje wiec bedzie chodzil do szkoly prawie na 10 i to tylko na 2 godzinki:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
Basen fajna sprawa:tak::tak::tak:Zazdroszcze Wam tego wypadu

Anaconda fajny taki wypad na basen :tak: oj my już dawno nie byliśmy, trzeba kupić sexy strój i iść :-D
Dowikla to już rekolekcje się będą zaczynać :szok: się nie chodzi do szkoły to się nie wie :-D mi też możesz pościel zmienić bo mi się nie chce już prać :-p

Witam w nowy tydzień :tak: ja już mam posprzątane, prania dzisiaj na szczęście nie mam ;-) Kuba sobie siedzi, bawi się szczoteczkami do zębów i ogląda bajkę :tak: ja sobie włoski umyłam i mam na razie wolne :-) nic mi się nie chce, rano tak mi się nie chciało dupy ruszać z łóżka że szok :-)

Cześć dziewczyny witam w poniedziałek.Ja dzisiaj mam nie najgorszy dzień, jakoś od rana się uwijam, moja córcia wymyśliła sobie dzisiaj kopytka na obiadek, więc właśnie gotują mi się ziemniaki.A tak poza tym mam dzisiaj spokojny dzień.

reklama
BARBARA01 miłego gotowania
anaconda27 basen super sprawa zazdroszczę
Beata to co kupiłaś sobie coś wreszcie?
a my nie długo na spacerek sie wybieramy bo śliczne słoneczko świeci tylko trochę wiaterku jest

Do góry