reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Za ubezpieczenie płacimy 1200zł rocznie, jest to pełny pakiet :baffled::baffled: a mamy renówkę :tak::tak::tak:
No a zwrotu z podatku wyszło nam ponad 1600zł więc niewiele zostaje :-:)-(

reklama
Witam
Ja tylko na chwilke bo cos ostatnio nie mam weny na pisanie:no:
Wczoraj wszystko sobie poczytalam ale nie odpisywalam:no:tak wiec wybaczcie;-)
Pogoda fajna,wiec korzystamy ile sie da:tak::tak::tak:
Zjadam dzisiaj dwa paczusie i mam juz dosyc:szok:Jakos ostanio nie ciagnie mnie na szczescie do slodkiego:tak::tak::tak:
Widzialam wczoraj zdjecie Majki:tak::tak::tak:ANACONDZIA rosnie Tobie mala lamaczka meskich serc:tak::tak::tak:
Ktos pytal o ciastoline:tak::tak:Ja polecam lodziarnie:tak::tak::tak:Jak dla mnie bomba:tak::tak::tak:
No i MALINUS wszystkiego naj,naj dla Antka:tak::tak::tak:
Teksty JUlki oczywiscie powalajace:szok::-D:-D:-DJakbym mojego Dominika slyszala:tak::tak::tak:
Dzsiiaj to mi powiedzial ze nie mam sie wtracac do spraw z Jego narzeczona:szok::-D:-D:-D
Jak sie czuja Adam i Julka:confused:

Dowikla to czytaj i odpisuj :-) tekst Dominika dobry hehe :-D

Ja tu wpadłam z myślą że będę miała co czytać a tu nic :szok: do żar jednak pojechaliśmy, M kupił sobie tylko buty :sorry2: ja miałam zamiar kupić sobie jakiś płaszczyk, widziałam fajny jaki mi się podoba ale za 170zł :szok: no jak dla mnie to za drogo :dry: to nic jutro M ma do 13.30 więc jutro się pojedzie znowu ale tym razem na lumpki :tak: może coś się znajdzie ciekawego :-) ja już po kąpieli i kolacji teraz piję ciepłą herbatkę i chyba wezmę się za zagadnienia, może uda mi się kilka napisać :dry: chociaż wątpię bo oczy mi się zamykają :sorry2: spokojnej nocki, do jutra :-)

BEATKO
Postaram sie;-):-)
Szkoda ze nie udalo sie Tobie kupic plaszczyka.Mam nadzieje ze jutro znajdziesz cos dla siebie;-):-)
Ja musze sobie kupic jakies typowo wiosenne buty,ale zawsze jak jade na zakupy to kupuje cos innego hehe
Dominik poszedl juz spac:tak::tak::tak:Jutro ma ciezki dzien bo od 8 2 godziny pilki noznej ,pozniej jakas lekcje,pozniej w-f,jakies lekcje i na koncu basen:tak::tak::tak:
Mlode poki co sa cicho ale widze ze juz maja jakies durne pomysły:-)Wiec pewnie za dlugo sobie nie posiedze

hej laski

poczytalam was troszke i widze ze nie tylko mnie rano zaskoczyła wiadomosc ze dizs tlusty czwartek:-D:-D:-Dbo mnie tez maz oswiecil rano po powrocie z pracy i w reku trzymał 10 paczków i oswiadczyl uroczyscie ze koniec diety bo i tak musze zjesc bo to tradycja no i ba zjadłam dwa :-D:-D:-Dszlak trafił moja dietke :-D:-Dno ale od jutro znów same proteinki wiec juz grzeszków nie bedzie:tak::tak:
choroba troche przechodzi wieczory sa jeszcze do bani bo łeb boli ale moje dziecko wkoncu dzisiaj sie troche pobawilo bo tak to spał albo lezał jakos nie miał ochoty sie bawić a lenka jak na razie zdrowa wkoncu :tak:ciekawe jak długo:confused::confused::confused:bo napewno od nas cos zalapie:dry::dry::dry:

Fanta ale masz zajece przeprowadzka fajna sprawa:tak: tylko kto to wszystko poukłada:-D

Witam z rana :-):-):-)
A co to nikogo nie ma :szok::szok:
Jakoś dzisiaj strasznie trudno mi się wstawało, całe szczęście że jutro już weekend i mam nadzieję że Maja pozwoli dłużej pospać :baffled::baffled:
Okna przydałoby się umyć ale jakoś chęci brak a do tego słońce świeci a u mnie prosto w okna aż do godz.16 więc mycie dzisiaj odpada :baffled::baffled:
Tylko patrzeć dziewczyny jak moja Maja zacznie się zakochiwać :-D:-D:-D

Dowikla za butami też patrzyłam bo chce sobie taki botki kupić na obcasie ale nic nie ma :dry:
Iwcik fajnie że choroba już odpuszcza :tak:
Anaconda mi też słońce świeciło w okna ale i tak myłam :-D póki miałam chęci :-)

Witam. U mnie znowu piękne słoneczko świeci :-D jeny może już tak zostać jak dla mnie :-) Kuba podjada mi śniadanie, ja już nie mogę to on zje :-D zaraz trzeba iść do kuchni sprzątnąć i obiad zrobić :sorry2: ale ja mam lenia :tak: z miłą chęcią bym siedziała i nic nie robiła :-D M dzisiaj do 13.30 robi więc Kuby nie kładę i po obiedzie jedziemy do żar :tak:

Hop hop laseczki co tu takie pusteczki :-D:-D:-D:-D
witam piątkowo:happy2::happy2::happy2:
Zapowiadają słonko u nas a póki co jakos tak ponuro i Pietruszka pisał że zimno :baffled::baffled::baffled:
Jak ja nie lubię piątków z lekcjami mojej Julki :dry:do szkoły na 12.30 koniec 15.55 i wiecznie z wywieszonym jęzorem :-p:-p:-p jak ja zaprowadzę to w domu jestem koło 14 bo zakupy bo spacer i co ledwo wejde łykne jakąś kawę i znów trzeba się po Julkę zbierać :baffled: z Julką w domu jestem o 16.30 nałożę jej obiad ,sprawdzę co tam w szkole i się muszę zbierać do pracy:sorry2::sorry2::sorry2:
Anaconda dla mnie weekend to czas nie odpoczynku a wytężonej pracy niestety:-:)-:)-( i w sobotę o 5 trzeba wstać :sorry2::sorry2::sorry2:
Dowikluś teksty Dominika to faktycznie identyko jak mojej Julki :-D:-D:-D:-D:-D:-D słuchaj a trzela tobie Dominik fochy????obraża się???
Beatko a jaki płaszczyk chcesz sobie kupić?????? kurcze ja chcę sobie jakieś mokasynki wiosenne kupić i jakąś kurteczkę też by się zdało ...cholera tylko tej kasy wiecznie brak :baffled::baffled:
Iwcik od razu mi lepiej na serduchu że nie tylko ja zapomniałm o tłustym czwartku :-D:-D:-D:-D:-D
Za to w pracy miałam dość tłustego czwartku :cool2::cool2::cool2::cool2: jak co roku przywieźli 500 pączków dla pracowników z dżemem ,budyniem ,jabłkiem co kto woli a wszystkie oblane lukrem i kandyzowaną skórką pomarańczową i właśnie o ten lukier i pomarańcze sie rozchodzi wszystko się to kruszyło uroczo przyklejało do podłogi sklejało do butów i uroczo roznosiło ze stołówki do szatni schodów korytarzy no brrrrr się tego naszorowałam :wściekła/y:ale w nagrodę sobie pączki wziełam do domku i nie musiałam Adamowi robić kanapki do szkoły i mam do kawusi a co :-D:-D:-D
muszę łazienę dziś wypucować bo juz mam nerwa jak widzę ten syf ale tak mi sie nie chce:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Witam i ja
U mnie od rana pikene sloneczko i jest jeszcze cieplej niz wczoraj:tak::tak::tak:
Dominik sie caly drapal jak przebieral sie na trening i w sumei mial jakies krostki na policzkach i gdzies na nogach:no::no::no:Wydaje mi sie ze cos Go pozarlo w noc,ale pytanie co:szok::no:Ledwo weszlam do domu to zaraz posciagalam Jemu posciel,powytrzepywalam wszystko i w sumei nic tam nie widzialam:no::no:
Mam nadzieje ze to Jemu zeszlo juz :no:Jak nie to nie wiem czy pojedziemy na basen dzisiaj :no::no::no:
Mlode tez juz nie spia i mi biegaja po chacie a ja wzielam sie za PITA mojej znajomej:tak::tak::tak:

MALINUS
No to rzeczywiscie masz dzisiaj niezly zapiernicz:szok:No a w weekend to juz wogole:no:
No strzela Dominik fochy i to jeszcze jakie:no::no::no:Gdybym to aj chociaz wiedziala o co sa te fochy hehe

BEATKO
Ja tez wlasnie mysle o takich botkach:tak::tak::tak:

reklama
hej kochane
bartuś akceptuje mleczko pomału jest coraz lepiej z jego skóra:-)Tylko robi mi sie niejadek:szok:Odmawia niektórych potraw ale cóż dorasta:-)
u nas pochmurno -2 taka sobie ta pogoda
Co do butów na wiosne to ja mam i już w nich chodze botki takie przed kostke i szpila konkretna jest:-)wczoraj w nich wyszłam a wieczorem mnie nogi bolały ale coz jak chcesz dobrze wyglądać to cierp:-D
bartek teraz śpi to mam chwilke dla siebie

Do góry