reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej mamuski!!
witam sie w piękny,sloneczny piątkowy dzien!!:tak:pogoda jest super,czuć juz wiosnę na termometrze na pluse 15*spacerek dzis musowo musiał byc i to całkiem długi bo 2h byłam z dzieciakami na dworze.
teraz dzieci spią,krystianek sie bawi a ja nastawiłam pranie i teraz odpoczywam.;-)
jutro jak będzie taka ładna pogoda to muszę sie zabrać za mycie okien bo juz są w strasznym stanie.:zawstydzona/y:

pozdrawiam:-)

dowikla-no faktycznie teksty dominika są super:-D:-D
napisz koniecznie czy mu te krostki znikły.

malinka-to faktycznie czeka Cie dzis zabiegany dzien.
a praca w weekendy jest straszna:wściekła/y:wiem cos o tym bo kiedys pracowałam w soboty i w niedziele i stało sie po 10 godz.

aguska-fanie ze bartusiowi juz jest lepiej po tym mleku.

reklama
Malinka to masz latania w piątki :sorry2: a płaszczyk typowo wiosenny :tak: bo mam ale długi do połowy łydki a na ciepłe dni on jest niewygodny :sorry2: dzisiaj była fajny w lumpku jednym ale bym się w nim nie zapieła :dry:
Dowikla może coś go uczuliło?

Witam wieczorem :tak: w żarach na mieście znowu nic nie kupiłam :no: ja nie wiem, jutro chyba na targ pojedziemy może coś znajdziemy :sorry2: Kuba mi zasnął dopiero teraz :tak: no ciekawa jestem o której się obudzi :dry: nie mam serca go budzić tak słodko sobie śpi :-) dzisiaj super było na dworze, normalnie wiosnę było czuć :-) muszę iść wyprać mundur M żeby zdążył wyschnąć, ale wywalę go na balkon i wyschnie w miarę szybko :-)

Witam i ja wieczorkiem
Mlodzi mi szaleja i sie kloca ale na chwilke zagladam:tak:
Zarelko sie szykuje,wiec za chwile bedziemy jesc:tak::tak::tak:
Mialam odebrac dzisiaj wyniki cytologii ale jakos nie podroze mi bylo,wiec jak mi sie zachce to jutro odbiore:tak:

LIDUS
To rzeczywiscie cieplutko u Was:tak::tak::tak:Super:-)
A na temat okien to nic mi nie mow;-):-)

BEATA
Ja tez mam pranie na balkonie i chyba nawet na noc je tam zostawie:tak::tak::tak:Dominikowi krostki zniknely juz na treningu wiec nie mam pojecia od czego byly:no::no::no:Ale tak sie drapal ze szok i bylo je mocno widac:no:
W sumie to juz bylam przygotowana na to ze zadzwonia mi ze szkoly zeby Go odebrac:no:

Zmykam bo dziewczynki kloca sie o laptopa:wściekła/y::no:

czesć dziewczyny.
nie mam czasu aby do Was regularnie wpadać,pewnie to mnie już powoli zapominacie raczej.

teraz u nas same zmartwienia.
przed paroma godzinami zmarła Norberta babcia.1,5mies temu moja.idzie lawinowo.

jakoś ostatnio nie amm powodów do radosci.:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Agnes współczuję Kochana z powodu babci
[*] :-(
Aguska nie martw się że mało je :sorry2: ciepło się robi i dzieciaki mniej wtedy jedzą :sorry2:
Dowikla może trzydniówka go dopadła :confused:

Witam w sobotę :tak: u mnie znowu piękne słoneczko świeci :-) Kuba się bawi swoim laptopem, M leży w łóżku i czyta gazetę a ja właśnie skończyłam pić herbatkę śniadanie zjadłam i nawet głowę sobie umyłam :tak: mieliśmy jechać do żar ale nie wiem co z tego będzie skoro M leży :sorry2: ale jak zobaczy że ja się szykuję to się ruszy :-) obiadek ze wczoraj mam więc mam wolne od kuchni, tylko muszę posprzątać i nic więcej ;-) idę włosy wysuszyć i się pomalować bo to już 9.30 a chociaż do 10.00 muszę się wyrobić :sorry2:

hej kobietki
U mnie szro i ponuro:-(
M pojechał do pracy Bartek przed chwila mi zasnąl coś wcześnie ale chyba ta pogosda też tak na niego działa.
Bartuś chyba mniej je bo ząbki mu idą i wyjść nie mogą.
Ja też muszę się ogarnąć i zacząć gotować obiadek dla tuptusia bo my mamy

A co tu takie pustki :szok: ja właśnie wstawiłam kolację do piekarnika :-) dzisiaj naleśniki zapiekane :tak: ciekawe jak wyjdą bo pierwszy raz robiłam :sorry2: w żarach nic nie kupiłam dla siebie bo znowu nic nie znalazłam :dry: w poniedziałek będziemy jechać znowu bo auto damy do warsztatu więc się przejdę przez miasto znowu i będę musiała sobie coś w końcu kupić :tak: ja jakaś padnięta jestem, spać mi się chce jak nie wiem co :baffled: jakbym teraz się położyła to bym rano wstała :-) idę się wykąpać póki naleśniki w piekarniku :tak: spokojnej nocki życzę do jutra :-)

Witam wieczorową porą :-):-):-)
Widzę że weekend w pełni bo pustki :szok::szok::szok:
My dzisiaj byłyśmy na balu ostatkowym ale po dwóch godzinach Maja wołała do domu no i odważyłam się wreszcie po zimie siąść za kierownicą :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: oj widać że niedzielny kierowca ze mnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnes mam nadzieje ze limit na umieranie w twojej rodzinie się skończył, bardzo ci współczuję :-:)-(

reklama
A co tu takie pustki :szok: ja właśnie wstawiłam kolację do piekarnika :-) dzisiaj naleśniki zapiekane :tak: ciekawe jak wyjdą bo pierwszy raz robiłam :sorry2:

Zalane sosem baszamelowym? :-p Pycha! :tak::tak::tak:;-):-D

Oj kobitki , przyznaję ...zaglądam, czytam, ale nie mam czasu na odpisanie.:zawstydzona/y: Latam to tu , to tam... Ostatnio na głowie siedzi mi ortodonta. :-(

Agnes dla babci [*] , a Ty trzymaj się!

anakonda hehe , a kiedy " niedzielny kierowca" zjedzie do Radomia i spocznie na kawce ze mną w M1? :confused::sorry2: Oj ,jak by mi się przydało takie wyrwanie od codziennych problemów. :tak:

Chciałabym każdej z osobna odpisać, ale niestety mam taki mętlik w głowie...
Miłego i spokojnego weekendu życzę!

Do góry