reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski

nie bylo mnie troche bo musialam nadrobic z maksiem lekcje z całego tygodnia co nie chodzil do szkoly no i troche nam zeszło bo jeszcze na pamiec role wilka do przedstawienia musial sie uczyc :tak: no ale poszlo:tak::tak:
dzisiaj juz poszedł do szkoly i było oki :tak::tak::tak:

reklama
My już po spacerku Bartuś wycisk mi dał jak wracaliśmy bo musiałam go nieść.Wybraliśmy sie do parku bez wózka i teraz wiem że to nie jest jak narazie najlepszy pomysł.
Ja już czuje wiosnę jest ślicznie na dworzu i dosyć ciepło:-)

hej kobietki!!!
witam sie i ja po dłuższej nieobecności :tak:ale maż mojej kuzynki zabrał nam laptopa bo instalował nowy system i sterowniki.
ale teraz już postaram sie byc na bieżąco.widze ze przez weekend dużo nie pisałyście,ja nie wiem co sie teraz dzieje ze takie pustki na forum????

u nas dzis sliczna pogoda,słoneczko świeci na termometrze 10*oby taka pogoda juz była bo mam dość tej zimy i chcę wiosnę.
mój alan jest dzisiaj nie możliwy,ja nie wiem czy jakaś choroba go bedzie dopadać czy po prostu ma taki wredny dzien:wściekła/y:
nic :no:mu nie pasuje.
ja już po obiedzie,m bawi sie z dzieciakami a ja zaraz zabieram sie za prasowanie.

miłego dnia:-)

anaconda-ale wam zazdroszcze tego wypadu na basen:tak:

Ja zaraz sie szykuje po mlode:tak::tak::tak:Zasiadlam sobie na chwilke na BB:-)Jak odebralam Dominika ze szkoly to pojechalam po wyniki cytologii:tak::tak::tak:Mam 1:tak::-)wiec jest gites:tak::tak::tak:Pozniej pojechalismy na szybkie zakupki i niedawno wrocilismy do domku:szok:
Wydawalo mi sie ze jest tak fajnie,cieplo na dworze ale sie myslilam:szok:Jakos tak mrozno jest

BEATA
Jak tam po wypadzie do miata?KUpilas cos w koncu?

LIDUS
Zazdroszcze Tobie tych 10 stopni na termometrze:tak::tak::tak:

Dowikla nic nie kupiłam :dry: za długo nam na myjni zeszło i było już za późno na miasto :sorry:
Lidka może mu dworu brakuje :tak:
Aguska on jeszcze trochę za mały na chodzenie na nogach :tak: no ale przynajmniej wymęczony i szybko padnie :-)

Witam wieczorem. Ja z Kubą już po kąpieli, Kubek po kolacji :tak: teraz M się kąpie a Kuba rozrabia u siebie w pokoju :sorry: padnięta jestem jak nie wiem co :confused2: chyba przesilenie wiosenne się zaczyna :sorry: głodna jestem ale mam takiego lenia że nawet nie chce mi się wstawać i robić kolację :-D to się nazywa lenistwo :-D idę się ciepnąć na łóżko do jutra Laseczki ;-)

życzę wam kochane kobietki dużo zdrowka szczęścia miłości i oby więcej naszych świąt;-)

Mj m już mi złożył życzonka 2więc poranek był udany.
Zaraz kawke będę piła i sie muszę ogarnąć bo do przychodni śmigam po recepte dla Bartka na mleko.
Beata1988Bartuś już od dawna śmiga a na dwórku też już od jakiegoś czasu wychodzimy bez wózka tylko nie aż tak daleko.wczoraj poszliśmy troszke jak dla niego za daleko.A wiem że jak już nie będzie tak grubo ubrany zrzucimy kurteczkę to będe musiała za nim biegać:-)Mam szalone dziecko;-)

Witam i ja
Wlasnie skonczylam cwiczyc i zaraz ide zrobic sobie platki:tak::tak::tak:
Za oknem poki co slonca brak,a zapowiadali bezchmurne niebo :baffled::rofl2:
Dziewczynki jeszcze spia:tak::tak::tak:Wczoraj jak byly z przedszkolem na spacerze,Panie usiadly sobie na ławeczkach,One wskoczyly Paniom na kolana i za chwile juz spaly:szok::szok::szok::-D:-D:-DI w ten sposob przespaly caly Ich wypad na dwor hehe:-D:-D:-D:-D:-DWiktoria obudzila sie jak wracali jzu do przedszkola a Klaudia na spiaco byla rozbierana w szatni i dopiero wstala jak Panie chcialy ja polozyc w sali:tak::tak::tak:

BEATA
Szkoda ze nic sobie nie zdazylas kupic:no:Moze nastepnym razem sie uda;-):-)

Dolaczam sie do zyczonek dla nas wszystkich:tak::tak::tak:A wiec wszystkiego co najlepsze i najpiekniesze:-):tak:

reklama
Dowikla dzisiaj znowu na miasto idę może coś sobie w końcu kupię :tak: to dziewczynki pospały w przedszkolu :-D
Najlepsze życzenia dla Kobitek małych i dużych!!!!!!!!!!!!

Witam w słoneczny wtorek :tak: u mnie piknie słoneczko napiernicza :-D cieplutko jak nie wiem co :-) normalnie wiosna :-D drugie pranie się kręci, zaraz powieszę na balkon, zupka się gotuje, drugie mam ze wczoraj, posprzątane mam więc już mam luzik :-) moje dziecko coś ostatnio szybko wstaje, dzisiaj się obudził przed 7 :sorry2: ja nie wiem co mu się dzieje i już dalej nie chce spać :dry: M coś chyba bierze, mam nadzieję że mu szybko przejdzie i ja z Kubą nic nie załapiemy :tak: ja życzenia od wczoraj zbieram :-) a że dzisiaj mam podwójne święto więc jeszcze rodzina dzwoni :sorry2: ciekawa jestem co dostanę od M, jak zwykle nic specjalnego :dry: idę sobie paznokcie zrobić bo dawno nie robiłam :tak:

Do góry