reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny.WSZYSTKIEGO NAJ W NASZYM DNIU WAM ŻYCZĘ:blink: U mnie za oknem słoneczko mam nadzieję że będzie fajna pogoda, oby nie było wiatru .Beata1988 miłych zakupów, ja też po długim czasie zrobiłam sobie w sobotę paznokcie bo swoich nie mogę utrzymać, strasznie mi się łamią, chcę tipsami wyprowadzić swoje paznokcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie WSZYTSKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA KOBIET!!!
images

Ja tylko na chwile bo znowu wczoraj mieliśmy gorączkę!!!!
Praktycznie wychodzą 2 zęby na raz byłam u lekarza ale nic nie widiała kazała czekać na trzydniówkę i przyjść do kontroli tylko, że z tego co wiem to w trzydniówce goraczka jest non stop chyba ze się ja zbija to na chwile a Gaja dzisiaj już nie miała!!

Dziewczynki wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta dla nas i dla naszych małych kobietek :happy::happy::happy:
Beatko wszystkiego najlepszego w dniu imienin :happy::happy::happy:
U nas cała moja kochana trójeczka ma jelitówke dzis już troche lepiej:tak::tak::tak: mam nadzieję że jutro będzie na tyle dobrze że będę mogła z wami być :tak::tak::tak::tak:
Buziaki dla wszystkich i miłego popołudnia i wieczoru życzę :happy::happy::happy:

hej!!!
na samym początku chciała bym życzyć nam kobietki wszystkiego naj naj najlepszego w dniu naszego świeta:-)!!!

witam sie popołudniowo.ja dopiero teraz bo od rana wpadłam w wir prac domowych(wiosne poczułam;-))no i musowo musiałam zaliczyć z dzieciakami spacerek bo było tak pięknie dzis na dworze.
moje dzieci dzis maja dobry humor i potrafią sie ładnie bawić,wczoraj to już przechodzili samych siebie:wściekła/y:nie mam pojęcia co im było.wiem jedno ze juz dawno mi tak nie dali popalić jak wczorajszego dnia.
uciekam umyć sobie glowe i napić sie kawki:-)

beatka-kochana wszystkiego najlepszego dla Ciebie w dniu imienin!!!

malinka-dużo zdrówka dla dzieciaczków zyczę.
oby Ciebie i Pietruszkę ta jelitówka nie dopadł.

dowikluś-te twoje dziewczynki sa niesamowite:-D:-D:-D;-)wszedzie potrafią zasnąć.

Witajcie Kochane :-) kiedy ja tu u Was byłam. Nie nadrobie znów zaległości:-:)-:)-( praca praca praca. Nie chce mi się nawet posprzątać w domu:-( kobiety kochane nie mogłam się zalogowac. Nie wiem czemu. U mnie życie zmienia się. W sobotę pan mąż oświadczył ze ma kogoś od 1.5 roku:-:)-:)-( więcej nie chciałam wiedzieć. 29 marca mamy pierwsza sprawę rozwodową. Wkońcu skończy się koszmar dla mnie:-):-):-). Muszę poczytać co tu u Was bo jestem do tylu:-(

BEATKO
Kochana,wszystkiego najlepszego z okazji imienin:tak:

Ja mam juz cala ferajne w domku:tak::tak::tak:Dziewczynki dostaly w przedszkolu po rozyczce na Dzien Kobiet od Klaudusi narzeczonego:tak::tak::tak:
Jak odebralam Dominika to chcialam sie wziasc za mycie okien,ale przyjechala znajoma z synem i tak mi jakos zlecialo ze juz ich nie pomylam;-):-)
Zaraz zapodam moim paskudom jakies zarełko i chyba wskocze sobie pod prysznic:tak::tak::tak:

Dziękuję za życzonka Kochane :-D
Malinka zdrówka dla dzieciaczków :tak:
Aleksia będzie Ci bez niego lepiej zobaczysz :-)

Witam wieczorem :tak: na mieście znowu nic nie kupiłam, ale też nie miałam za dużo czasu :dry: może w tym tygodniu uda mi się skoczyć na dłużej na miasto niż na pół godziny przed zamknięciem sklepów :-D M pojechał po kolację, Kuba się bawi a ja już nawet wykąpana :-) zaraz Kubie dam kolację i będę mogła posiedzieć :tak: na jutro nie mam pomysłu na obiad, ale coś za mną gołąbki chodzą i może na weekend zrobię ;-) do jutra Laseczki, spokojnej nocki życzę :-)

reklama
witajcie mamuski:tak::tak::tak::tak:
wybaczcie ale cay tamten tydzien nie mialam kompa sparwnego a ostatnio jakos czasu i weny brakuje na pisanie.
chcialam WAm zyczyc w dzisiejszym Dniu wszytskiego wszytskiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

a BEatkom wszytskiego najlepszego w dniu imienin!!!!!!!!!!!!!!;))))))))))))))))))

Do góry