reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anaconda fajne to z ciastoliną :tak: oj chyba się skuszę i Kubie kupię :-)
MH to się imprezka rozkręciła chyba skoro tak późno zakończone :-D

Witam w tłusty czwartek :-D u mnie piękne słoneczko świeci znowu :-) Kuba ogląda Dorę a ja drugie pranie wstawiłam :tak: obiadek mam już gotowy więc mam luz ;-) M od dzisiaj na miejscu pracuje więc nie musi dojeżdżać :tak: i tak do końca czerwca będzie robić :tak: fajnie bo przynajmniej o te 30 minut będzie wcześniej w domu :-) będzie gnębić żołnierzy z nsr :-D i na ten czas będzie kapralem :-D szkoda że tak nie zostanie :sorry2: ja wczoraj większość zakupów zrobiłam, zaszłam do pepco i kupiłam Kubie bluzkę i spodnie bo jakoś nic ciekawego mi nie wpadło w oko :sorry2: miałam pączki robić z sera ale jakoś mi się nie chce :sorry2: zobaczę może się wezmę później :-)

O matko to że niby ja pierwsza i to po 10 :szok::szok::szok::szok::szok:
MH no to żeś zaszalała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lidka bo chore dziecko w domu to można szału dostać :sorry2::sorry2::sorry2:iem bo 2 tygodnie przed feriami miałam szkarlatynę w domu :baffled::baffled::baffled:
Aguska co się dzieje????????kochana wiosna słonko endorfiny będzie git :tak::tak::tak::tak::tak::tak: kochana powiem ci że mój Antonio odkąd skończył 9 m-cy mleka nie pił wcale a kaszka tylko łyżeczką na początku było to męczące ale w dalszej perspektywie świetne bo w wieku 14 m-cy sam już jadł a teraz jako 2 latek posługuje się świetnie sztućcami a od jakiś 3 m-cy zaczyna sobie nieźle radzić z nożem :tak::tak::tak::tak:
Ja od rana zabrałam się za pranie i prasowanie ..musiałam prać wszystko bo Adam z Julką mi wczoraj wieczorem jak byłam w pracy wymiotowali jak koty:szok::szok:i to cholera wie po czym:sorry2::sorry2::sorry2: ale pościel do prania Adama plecak tez bo sobie n niego pawia puścił :confused: no i dywan musiałam doczyścić teraz wszystko sie pięknie kręci a w pokoju okno otworzyłam bo ten zapaszek mnie powala :sorry2::sorry2::sorry2:
EDIT: BEATKO UPRZEDZIŁAŚ MNIE :-) :-)
dzisiaj jest tłusty czwartek???????????????????serio serio????????????????????????????????

Witam w tłusty czwartek!
Coś nasze forum świeci dziś pustkami:szok:.
Znów nie było mnie trochę czasu ale jestem teraz w trakcie przeprowadzki:-( i powolutku przewozimy wszystko do nowego mieszkanka. Mam nadzieję, że Kuba szybko się zaaklimatyzuje i jakoś to będzie. Miłego i spokojnego dnia!

Witam Fanta:happy2:
już wiem że dziś na pewno jest tłusty czwartek :-D:-D:-D
Fanta gdzie sie przeprowadzacie ????? wynajmujecie czy coś kupiliście?????
A ja wczoraj przekonałam chłopa do małego:cool2::cool2::cool2::cool2: przemeblowania:tak::tak::tak::tak: i że w maju jak będzie cieplej to nasz pokój przemalujemy i w lipcu po premii kupujemy mniejszą zgrabniejszą sofke do naszego pokoju:tak::tak::tak::tak::tak: Jupi jednak mnie kocha że się tak zgodził na to :-D:-D:-D:-D tylko na mój pomysł koloru pokoju troche pomrukuje ale do maja go przekonam :cool2::cool2::cool2::cool2:

Witam :-):-):-)
Z rana byłam w US więc nie miałam czasu zajrzeć, pierwszy raz sama nas rozliczałam więc się nie zdziwię jak będą nas wzywać na jakieś poprawki zwłaszcza ze fajny zwrot nam wyliczyłam :-D:-D:-D:-p:-p:-p
Tak, tak dzisiaj tłusty czwartek, zjadłam już pączka, tackę faworków i jeszcze jednego pączusia zamierzam zmieścić :-D:-D
Malinka fajnie masz z tymi przemeblowaniami, ja też bym chciała ale ostatnio brak motywacji :-:)-(
U nas też piękne słonko i wiosna wreszcie nadchodzi :tak::tak::tak:

MH normalnie wpadam do ciebie na te faworki wieki ich nie jadłam :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ja leń pieczeniowy jestem więc poszłam na łatwiznę i kupiłam 10 pączków :-p:-p:-p:-p:-p
Anaconda to zmobilizuj sie do przemeblowania kochana a zobaczysz że od razu moc energii w ciebie wskoczy :-D:-D:-D:-D a jak spory zwrot to się tylko ciesz na wyprawkę do szkoły dla Majki będzie jak znalazł :tak::tak::tak::tak:
Moje dziecko najmłodsze zrezygnowało dzis ze snu w dzień weszłam z nim do biedronki i kupiłam mu puzzle drewniane z autkami i misiem i nie mam dziecka cały czas układa :-D:-D:-D

Ja też poszłam na łatwiznę i paczki i faworki kupiłam :-p:-p
A co do zwrotu podatkowego to niestety u nas prawie cały pójdzie na opłacenie ubezpieczenia auta - i tak co roku jest :crazy::crazy::crazy: nic dla siebie :-:)-(

reklama
MH Ty faworki a ja pączki smażyłam :-D
Malinka widziałam te klocki w pierdonce fajne :tak: ale moje dziecko nie lubi coś układać :sorry2:
Anaconda to co Ty masz za samochód? My jeszcze za stilo ponad 500zł musimy zapłacić za ubezpieczenie i to do maja :sorry2: ciekawe skąd tyle wezmę :dry: a zwrotu to nie mam zielonego pojęcia ile będziemy mieć :tak: dobrze że internet można odpisać ;-)

No a ja godzinkę posiedziałam dzisiaj i znowu muszę wstać i obiad szykować bo zaraz M w domu będzie :sorry2: no ale za to opracowałam ponad 20 zagadnień :tak: później sobie jeszcze siądę i mam nadzieję że dorobię chociaż do 100 :sorry2: wtedy zostanie tylko 320 :-) ale powiedziałam sobie że muszę się za to wziąć i jeszcze w marcu złożyć papiery ;-) no to idę szykować obiad, moje dziecko o dziwo śpi już 2,5h :szok: wstanie to będzie głodny :-) M coś gadał że dzisiaj znowu do żar chce jechać więc musiałam głowę umyć i się pomalować :dry: uciekam do później Laseczki :-)

Do góry