reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH najlepsze życzenia dla Helenki z okazji imienin :-)
Anaconda mój tata z tego rozlicza :tak: tylko trzeba dobrze program wybrać :sorry: a zdjęcie cudne :-)
Malinka ja Ci z plasteliną nie pomogę, my się tym nie bawimy bo Kuba to je :sorry:

Ja już mam wszystko zrobione :tak: wodę mi włączyli więc musiałam tyłek ruszyć :-) nawet do sklepu się przeszliśmy z Kubą bo olej mi się skończył :sorry: dzisiaj trochę zimniej niż wczoraj :tak: może dzisiaj na żary pojedziemy na jakieś zakupy, ale mi się nie chce lenia mam ;-) idę Kubę kłaść spać i się wezmę za zagadnienia :tak:

reklama
Beatko ja ze swoim strachem to bym pewnie już umarła jak bym ta wodę usłyszała :szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D
MH wszystkiego naj naj dla Helenki :tak::tak::tak::tak:ale dziś też imieniny Luizy nie obchodzisz dziś ?????;-)
Laski mam pytanko polecicie mi jakąś ciastolinę tzn nie wiem czy lodziarnia czy dentysta czy jeszcze inny cudak???? Antonio uwielbia zabawy plasteliną klockami itp małe konstrukcje wręcz kocha :tak::tak::tak: i chcemy kupić jemu jakiś zestaw ciastoliny ale tak żeby i Julka mogła się z nim bawić :tak::tak:jak wesłam dziś na allegro i zobaczyłam ile tego to zwariowałam :szok: mają wasze dzieci bawią sie to proszę o rekomendację :tak::tak:

Nie, nie dzisiaj, nawet niewiedziałam, ze sa takie dzisiaj :szok::szok::szok::-D:-D
A ciastolina u nas najlepiej tort sie sprawdzil :tak:

Mam pytanie: która z was umie rozliczać pity? Czy te darmowe programy do rozliczania są prawidłowe czy nie mam co liczyć że mi dobrze wyliczą?

Ja kiedys rozliczałam darmówkami :tak: wswzystko było ok :tak:

A imieniny Heleny będą bo mi się rano teśiowa zapowiedziała, ze wpadnie :sorry: no i jeszcze ulubiony wujek Heleny wczoraj sie zapowiedział, ze ma prezent :sorry: nie mam wyjścia, ale pieke babeczki :tak: no i bede miała nadstan obiadu, zeby poczestowac i nic pozartym :-p:rofl2:

Anaconda nie jeden facet się w tych oczach Majeczki utopi :-D:-D:-Dśliczna jest :tak::tak::tak::tak::tak:a jak masz zdjęcie udełeczka od ciastoliny to poproszę :tak::tak::tak::tak:
MH no to chcąc nie chcąc bibkę dziś masz :tak::tak:u mnie w kalendarzu jest dziś Heleny,Halszki i Luizy :tak::tak::tak::tak: a ten tort to????????masz jakiegoś linka np z allegro???
Beatko u nas też dziś zimniej ale słonko świeci i od razu lepiej :tak::tak::tak::tak:
A ja jestem mega happy weszłam do lumpka naszego a tam akurat babeczki rozkładały towar a że uwielbiają moje dzieciaczki to mówią zaraz im coś wyszukamy i tym sposobem mam:dla Julki :sukieneczkę taką super z karczkiem za kolano szarą w różowe kropeczki ,tunikę brązową w zielone kwiatki,3 koszulki h&m nówki sztuki letnie ,jedną białą dżinsówkę na szelkach taką mini typowo letnią,i nówki białe mokasynki z zary:tak::tak::tak::tak::tak:dla Antoszki:spodnie dresoweh&m błękitne nóweczki z metkami:tak::tak: 2 koszulki z zary jedna polo brązowa z zielonymi dodatkami druga szara z jakimś napisem ,i bluzeczkę z długim rękawem z h&m czarną gładką :tak::tak::tak::tak:dla siebie jedna letnią kosulkę z kapturem biało granatową styl marynarski i nóweczki sztuki adidasy adidasa jeszcze z kompletem metek i kartonem :-D:-D:-D:-D:-D za wszystko zapłaciłam całe 48zł:szok::-D:-D:-D:-D normalnie jestem szczęśliwa a jeszcze Adamowi polówkę białą z h&m :tak::tak::tak:no takie zakupy to ja kocham :tak::tak::tak:

MH to będzie imprezka mała :-D
Malinka to zakupki się udały :-D super ja tak dawno nie byłam na lumpkach jakiś dobrych :sorry: nawet nie mam jak, bo tutaj u mnie nie ma nic dobrego a w żarach otwarte do 17.00 a zanim mój M wróci to łohoho i jeszcze dalej zanim się tam dojedzie :sorry:

Witam po południu :-) my już po obiadku, Kuba o dziwo zjadł mi cały obiad :szok: aż w szoku jestem :szok: chyba musiał być bardzo głodny :-) Kubek wstał po godzinie spania przyszedł do mnie, położył się na mnie i zasnął :-D no ale i tak krótko spał :sorry: dzisiaj trzeba pojechać na zakupy póki parę groszy jeszcze jest w portfelu :sorry:

Beatko ja kiedys też nie miałam tu lumpka potem otworzyli a jeszcze późnij przenieśli się na przeciwko szkoły co jest mi wybitnie na rękę bo do lumpków w centrum nigdy nie mogłam jakoś dojechać :sorry: jest u nas jeden w centrum super lumpek wszystko naprawde świetne gatunkowo dobrych firm ale eny mało lumpkowe:eek: bo w dniu dostawy kg chyba kosztuje90 zł :sorry: a towary wycenione twż pieruńsko drogie niestety :sorry:bo 15-50 zł:sorry:ale kilka perełek kiedyś tam mi się udało kupić :tak:ale mój lumpek jest boski po pierwsze większość rzeczy jest o układana lub powieszona rozmiarami i podzielona dziewczęce chłopięce damskie męskie tylko maluszkowe ubrania są w plastikowych koszach :tak::tak:no i babeczki tam są świetne wesołe zawze żartują dzieciaki siadają do zabawy a ja zawsze na pycha latte się załapie :-D:-D:-D:-D
MH właśnie myślałam o tej lodziarni z myślą że i Julka by się pewnie tym chętnie bawiła :tak::tak:a ten tort też jest super i ma masę możliwości:tak::tak::tak: ale ceny tych zestawów też są nie małe :sorry: ale Julka kiedyś w przedszkolu chyba na mikołajki dostała fryzjera z ciastoliną ale jakiejś firmy "krzak" nie dość że ja miałam problem z wyciśnięciem jej przez otwory to do tego momentalnie wysychała i sie kruszyła :sorry: teraz mamy ciastolinę play doh z biedronki i jest o niebo lepsza :tak::tak::tak::tak: mamy zestaw auta i Antonio jest nią zafascynowany :tak::tak:kocha też plastelinę i potrafi siedzieć 2 godziny sam icoś tworzyć oczywiście non top nawijając:-D:-D:-D:-D czy wasze dzieciaki to też takie gaduły :sorry::szok: bo moim to się buzia nie zamyka :sorry::sorry: nawet dziś babki w międzynarodowym się śmiały że im to się chyba wcale buzia nie zamyka i jak ja to wytrzymuję :sorry::-D:-D:-D no cóż wstyd się przyznać ale czasami się po prostu wyłączam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
Moje dzieciaki też mają dzis nie mały apetyt :tak::tak::tak::tak::tak: zjadły z takim smakiem zupkę brokułową że byłam w mega szoku tym bardziej że oni raczej za zupami nie przepadają :baffled:
Julka ma dziś poważną rozmowę za sobą zerwała dziś z chłopakiem Bartkiem bo już go nie kocha :szok::szok::szok: ale nie to jest najważniejsze dla niej a to że on powiedział "no dobra bo i tak mam inną dziewczynę ":szok::-D:-D:-D i Julka teraz przeżywa jak on mógł jej to zrobić :szok::szok: przecież ona z nim zrywa to on się powinien cytat dosłowny"załamać i popaść w otchłań rozpaczy ":szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie mogę z niej a jeszcze muszę być poważna słuchając tego bo to przecież ważne :tak::-D:-D
edit: to mój 5600 post wow!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Anaconda dzięki chyba widziałam ją na allegro:tak::tak::tak::tak: dzisiaj temat narzucę Pietruszce znaczy się polecę mu allegro zaznaczę swoje sugestie a on niech zamawia i płaci :-D:-D:-D
Dostałam @ znów 2 dni wcześniej a do tego brzuch mnie nawala i kręgosłup a tu do roboty trzbeba iść :sorry::sorry::sorry: no nic zapodam sobie procha i sie zbieram :eek::baffled:

hej laski!!
witam sie popołudniowo.ja dopiero teraz bo na miescie byłam i nie tak dawno wrócilam.
dziecmi sie m zajmuje,a ja glowę umyłam i popijam kawkę.;-)
dziesiaj pogoda byla u nas fajna,słoneczko świecilo i było 10*bez wiaterku wiec powoli czuć wiosnę.
z krystianem już szału w domu można dośtać,tak mi marudzi że chce na dworze a biedny jeszcze nie może.:-(mam nadzieje ze do końca tygodnia już mi wyzdrowieje.

iwicik-kochana dużo zdrówka dla Ciebie i maksia.
oby lenka Ci sie nie zaraziła.

mh-wszystkiego co najlepsze dla helenki.:tak:

malinka-ale Ci sie zakupy udały,kurcze ja to nigdy nic fajnego w lumpku nie potrafie znalezc:-:)zawstydzona/y::baffled:(jakaś lewa chyba jestem):sorry:
a twoją julię to kocham za jej teksty:-Dno boska jest!!!!!

beatka-wcale sie nie dziwie ze sie wystraszyłaś.:-(

anaconda-śliczna z majeczki jest dziewczynka.

reklama
hej dziwczyny
co nie co czytałam przyznaje ale tylko po łepkach.
Bartek dopiero teraz zasnąl a co do bebilona pepti to powiem tak mały oczywiście potrzebuje kilku dni żeby się przestawić ale jakoś mu idzie oczywiście samo mleczko jest be ale z kaszka czemu nie.tylko coś przez butle nie chce tylko łyżeczka zjadł:eek:bardzo dziwne.zobaczymy jak rano dostanie butle to czy wypije.
dziś byliśmy na spacerku też jak malinka zaszłam do lumpka ale u nas nic ciekawego nie było dla Bartusia.
Ja mam doła ale to już inna historia mam nadzieje że kiedyś nam sie wreszcie wszystko ułoży.
dobrej nocki kochane może sie jeszcze odezwe dziasiaj ale raczej dopiero rano

Do góry