reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana :-):-)
Piękne słonko świeci i na dodatek koleżanki do mnie na kawkę wpadają więc dobrze będzie - fajny dzień się zapowiada :tak::tak:
Wczoraj w przedszkolu odbieraliśmy zdjęcia robione po balu karnawałowym, jak je zeskanuję to wam pokażę bo jak dla mnie bardzo fajne :tak::tak::tak:
Iwcik dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Dowikla ja też co jakiś czas muszę zrobić porządki u Mai w zabawkach i kupę rzeczy powyrzucać bo inaczej to śmieciami byśmy zarośli :-D:-D:-D
Aguska mam nadzieję ze po tym mleczku będzie lepiej no i że mleczko będzie wypijane ;-);-)
Lena a co to za dzidzia którą się będziesz zajmowała? Ile ma?

reklama
Iwcik28 zdroweczka życzę
dziewczyny ja idę dziś po nowa recepte na bebilon pepti bo nutramigen za nic nie przejdzie:no:
ja wczoraj zrobiłam sobie babski wieczór u przyjaciółki:-)było nas 4 a jak sie naśmiałam już dawno tak nie miałam:tak:fajnie tak czasem zapomnieć o problemach
u nas dziś słoneczko pięknie świeci ale chyba trochę chłodniej jest niż wczoraj zobaczymy.Napewno spacerek obowiązkowy będzie.Wczoraj z bartkiem 3 razy byłam na spacerku

Witam środowo:happy::happy::happy:
Ale piękne słonko świeci jak ja kocham wstawać i mieć słonko dookoła :tak::tak::tak::tak::tak: od razu endorfiny uderzają do głowy :-):-):-) ale mroźno rano było jak diabeł :szok::szok::szok: zmarzłam po drodze do szkoły z Julką ale mnie później moje dziecko rozgrzało bo całą drogę się ze mną kłóciła :eek::eek::eek: o pierdoły o to że jest dorosła i może chodzić sama do szkoły ....o to że ona ma rację i koniec ...o to że jest nie wyspana...a na koniec nawet mi buziaka w szkole nie dała tylko powiedziała idź do domu:baffled::-( no cóż jakoś to przeżyję ...mam barana w domu a w dodatku to kobieta i to charakternaaaa :-D:-D
Dziewczynki bardzo diękuję za życzenia dla Antoniego ale bij zabij nie wiem kiedy on ma imieniny:-D:-D:-D może faktycznie wczoraj :rofl2:
Iwcik zdrówka dla was oj bidulko nie chcą was coś opuścić choróbska tej zimy:no:
Lena będziesz pilnowała dziecka w jakim wieku???
Anaconda czekamy na fotki:tak::tak::tak::tak: na pewno fajne bo Majeczka jest fotogeniczna :tak::tak::tak:
Bosz dziury mam w mózgu coś się miałam zapytać i zapomniałam:zawstydzona/y::-D:-D

Anaconda czekamy na fotki :tak:
Malinka no taki wiek, że już chce sama chodzić do szkoły :tak: ja jak byłam w podstawówce to miałam blisko do szkoły więc sama chodziłam ;-) nie przejmuj się teraz coraz rzadziej będzie Ci buziaka dawać a coraz częściej się kłócić :sorry: chociaż mam nadzieję że Ciebie to ominie :-)
Iwcik zdrówka Kochana :-)

Witam w słoneczną środę :confused: nawet nie wiem co za dzień dzisiaj mamy :-D ja nie wyspana jestem jak nie wiem co :no: ostatnio się nie wysypiam i wstaję z bólem głowy :confused2: wody nie mam więc nic nie robię :sorry: a mogłam sobie wczoraj zmyć chociaż gary :tak: ale dzisiaj rano miałam stracha. M poszedł do pracy, cisza w domu a tu naglę słyszę że woda w kuchni leci i przestała :szok: no od razu czarne myśli że ktoś mi po domu łazi, ale jakoś przysnęło mi się i znowu po jakimś czasie woda zaczęła lecieć w kranie :szok: no myślałam że mi serce wyskoczy :no: co się okazało, że rano wody nie było i M nie dokręcił kranu :no: no myślałam że zawału rano dostanę :no: oj pożałuje tego, a mnie potem cały dzień serce boli :no: idę wziąć sobie tabletkę bo mi głowa zaraz odpadnie ;-)

Witam z rana :-):-)
Piękne słonko świeci i na dodatek koleżanki do mnie na kawkę wpadają więc dobrze będzie - fajny dzień się zapowiada :tak::tak:
Wczoraj w przedszkolu odbieraliśmy zdjęcia robione po balu karnawałowym, jak je zeskanuję to wam pokażę bo jak dla mnie bardzo fajne :tak::tak::tak:
Iwcik dużo zdrówka podsyłam :tak::tak:
Dowikla ja też co jakiś czas muszę zrobić porządki u Mai w zabawkach i kupę rzeczy powyrzucać bo inaczej to śmieciami byśmy zarośli :-D:-D:-D
Aguska mam nadzieję ze po tym mleczku będzie lepiej no i że mleczko będzie wypijane ;-);-)
Lena a co to za dzidzia którą się będziesz zajmowała? Ile ma?

Ja wczoraj odebrałam zdjęcia z balu, ale jak dla mnie lipa :confused2:

Iwcik28 zdroweczka życzę
dziewczyny ja idę dziś po nowa recepte na bebilon pepti bo nutramigen za nic nie przejdzie:no:
ja wczoraj zrobiłam sobie babski wieczór u przyjaciółki:-)było nas 4 a jak sie naśmiałam już dawno tak nie miałam:tak:fajnie tak czasem zapomnieć o problemach
u nas dziś słoneczko pięknie świeci ale chyba trochę chłodniej jest niż wczoraj zobaczymy.Napewno spacerek obowiązkowy będzie.Wczoraj z bartkiem 3 razy byłam na spacerku

Moja gwiazdka jest na bebilonie pepti :tak: przeszła na niego bezproblemowo :tak:

Witam środowo:happy::happy::happy:
Ale piękne słonko świeci jak ja kocham wstawać i mieć słonko dookoła :tak::tak::tak::tak::tak: od razu endorfiny uderzają do głowy :-):-):-) ale mroźno rano było jak diabeł :szok::szok::szok: zmarzłam po drodze do szkoły z Julką ale mnie później moje dziecko rozgrzało bo całą drogę się ze mną kłóciła :eek::eek::eek: o pierdoły o to że jest dorosła i może chodzić sama do szkoły ....o to że ona ma rację i koniec ...o to że jest nie wyspana...a na koniec nawet mi buziaka w szkole nie dała tylko powiedziała idź do domu:baffled::-( no cóż jakoś to przeżyję ...mam barana w domu a w dodatku to kobieta i to charakternaaaa :-D:-D
Dziewczynki bardzo diękuję za życzenia dla Antoniego ale bij zabij nie wiem kiedy on ma imieniny:-D:-D:-D może faktycznie wczoraj :rofl2:
Iwcik zdrówka dla was oj bidulko nie chcą was coś opuścić choróbska tej zimy:no:
Lena będziesz pilnowała dziecka w jakim wieku???
Anaconda czekamy na fotki:tak::tak::tak::tak: na pewno fajne bo Majeczka jest fotogeniczna :tak::tak::tak:
Bosz dziury mam w mózgu coś się miałam zapytać i zapomniałam:zawstydzona/y::-D:-D

Moje dziecie dzisaj ma imieniny, ale tez jakos bez szału :-D:-D:-D

Zjadłysmy jajeczniczke na 2 sniadanako i chyba zaraz na spacerek lecimy :tak:

Cześć dziewczyny. U mnie także za oknem słoneczko, zapewne też jakiś spacerek. Muszę zabrać się do sprzątania bo ostatnio sobie trochę popuściłam, ale nie mam coś natchnienia, od paru dni nie mogę się coś zebrać do kupy. To chyba ta pogoda tak na mnie działa, jest teraz taka zmienna a ja tak działam jak ta pogoda po prostu nic mi sie nie chce.
Iwcik zdrowia, wiem co to znaczy bo też niedawno by łam chora razem z Natalką, po prostu męczarnia.

Beatko ja ze swoim strachem to bym pewnie już umarła jak bym ta wodę usłyszała :szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D
MH wszystkiego naj naj dla Helenki :tak::tak::tak::tak:ale dziś też imieniny Luizy nie obchodzisz dziś ?????;-)
Laski mam pytanko polecicie mi jakąś ciastolinę tzn nie wiem czy lodziarnia czy dentysta czy jeszcze inny cudak???? Antonio uwielbia zabawy plasteliną klockami itp małe konstrukcje wręcz kocha :tak::tak::tak: i chcemy kupić jemu jakiś zestaw ciastoliny ale tak żeby i Julka mogła się z nim bawić :tak::tak:jak wesłam dziś na allegro i zobaczyłam ile tego to zwariowałam :szok: mają wasze dzieci bawią sie to proszę o rekomendację :tak::tak:

MH to wszystkiego najlepszego dla Helenki z okazji imienin :tak::tak::tak: my też nie obchodzimy Mai imienin :no::no:
Malinka my mamy z ciastoliny kubełek urodzinowy i taki duży zestaw z lodziarnią, goframi itp. ten zestaw kosztował ok.50zł w leclercu - bardzo polecam bo dużo przedmiotów ma i zajmuje na wiele godzin a do tego było 8 kubeczków ciastoliny, jak chcesz to mogę zrobić fotkę pudełka i zobaczysz jak to wygląda :tak::tak::tak:
Beata ja to bym nerwowo nie wytrzymała tylko poszła sprawdzić do kuchni, podziwiam za nerwy :szok::szok::szok:
A teraz pokażę wam najukochańsze oczka na świecie ;-):-):-)

anaconda27 śliczniutka jest i te oczka:-)
beata też kiedyś miałam podobna sytuacje z woda to poszłam do kuchni cała w strachu ale na szczęscie to tylko w rurach coś tam się działo.Ale stracha miałam.

My już po spacerku i Bartuś zasnąl:-)A ja zaraz sie zbieram po tą recepta
MH wszystkiego naj naj dla córci

reklama
Mam pytanie: która z was umie rozliczać pity? Czy te darmowe programy do rozliczania są prawidłowe czy nie mam co liczyć że mi dobrze wyliczą?

Do góry