reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja
U mnie tez od rana piekne sloneczko swieci:tak::tak::tak:W nocy byl mroz wiec jak szlismy do szkoly to bylo jeszcze zimno ale mam nadzieje ze w dzien bedzie cieplutko:tak::tak::tak:
Dziewczynki juz mi wstaly ale na razie nie otwieram Im drzwi wiec moze jeszcze troche poleza;-):-)
Ja wzielam sie za cwiczenia:tak::tak::tak:Pozniej wypije sobie herbatke i sie jeszcze połoze:-)

LENA
Pochwal sie meblami:tak::tak::tak:

AGUSKA
Daj znac po lekarzu:tak:

BEATA
Mnie tez plecy cholernie bola:no:Ja to nie powinnam chodzic w butach na korku,ale to jest raczej niemozliwe bo uwielbiam korki:no:

reklama
Hej kobietki :happy:
Za oknem boskie słońce chociaż mroźno jest:tak::tak::tak:
Mój synuś wczoraj wrócił cały i zdrowy:tak::tak::tak: ale w podłym humorku ale to nie czas i miejsce by teraz to roztrząsać :eek:
Julka juz w szkole dzisiaj ma kółko teatralne to do 14.15 mam labe :-D
Beaciu to jak @ jest to się nie dziwię że nic się nie chce:sorry::sorry: ja mam na dniach a wczoraj cos wlazło mi w plecy i dzisiaj Julkę odprowadzałam ze łzami w oczach gdybym wiedziała że tak będzie mnie napierniczało to bym Pietruszkę posłał z nią do szkoły :-( ale procha zapodałam sobie i jest ok póki co :sorry:
Dowikluś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D normalnie sikam z Dominika :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale co póki co jeszcze pyta czy może z nim spać a potem nie będzie pytał i któregoś dnia przyjdzie i powie mama będę ojcem a ty babcią :-D:-D:-D:-D:-D
Lena chwal się meblami :tak::tak::tak:
Aguska a czemu pani doktor miała by nie przepisać recepty na mleko???? moja Julka była karmiona bebilonem pepti i nutramigenem i nigdy nie miałam problemu żeby mi doktro przepisał receptę :no:
Boszzzz jakie to moje dziecko najmłodsze to papuga :szok::szok::szok::szok::szok: wypadły mu samochody ze skrzynki na podłogę i co?????"o jeziu jeziu cholera by to wzieła ":szok::szok::szok::szok:oć to moje słowa jota w jotę :szok::szok::szok:

Lena pochwal się meblami :-)
Dowikla Ty na korkach a ja obcasie uwielbiam buty :tak:
Anaconda jak na razie nie robiłam bo @ i brzuch bolał, ale już przechodzi i od jutra zaczynam na nowo :tak: a tak to robię teraz po 15-20 :tak:

Witam. U mnie znowu piękne słoneczko, ale coś chyba wiatr lekki wieje :tak: przymrozek w nocy był i trochę zimno ;-) my już po śniadanku, ja herbatkę właśnie wypiłam i zaraz do kuchni idę :tak: dobrze że mam obiad ze wczoraj, więc tylko pomidorówkę zrobię i gary zmyję i nic więcej dzisiaj nie robię :-) głowa mnie coś boli, chyba z ciśnieniem coś się dzieje :sorry:

cześć dziewczyny to zaczne od lekarza
mały dostał nutramigen ale niestety ju próbowałam mu go dać i niestety odmawia wieczorkiem jeszcze raz sprbujemy a jak nadal nie będzie chciał pić(nie dziwie sie bo jest okropny w smaku)to jutro mam skoczyć po recepte na bebilon pepti.Pani doktor powiedziała że to mały alergik i niestety musze uważać co daje mu do jedzenia.A jak skonczy 2 lata to dostaniemy skierowanie na testy do alergologa bo uznała pani doktor że teraz to trochę bezsensu bo jest jeszcze za mały.waży 10500 kg więc cos mało mi przybral przez miesiąc ale to pewnie przez tą alergie.
Idziemy zaraz na spacer bo jest bosko

Witam, ja tylko wpadam sie rpzywitac :-)
bylam dzisaj na badaniach rynku :-p masakra jakas, ale kilka groszy wadło do kieszeni :rofl2: teraz musze nadrobic zaleglości domowe :sorry: aczkolwiek, M poodkurzał i poscielil luzko, nie spodziewalam się tego po nim :-p

Malina, dzisaj w kalendarzu Antoniego, czy twoj synalek madzisaj imieniny? :) Wszystkiego najlepszego :)

Ostatnia edycja:
A ja sobie wlasnie wicnam platki cini-minis truskawkowe z mlekiem bo jakas mega glodna bylam:szok:
U mnie mimo slonca jest zimno na dworze:no:Parzac prezz okno wydawalo sie o wiele cieplej:tak:Mlody robi lekcje a jak skonczy to chyba wezmiemy sie za Jego pokoj:tak::tak::tak:Rano sprzatalam dziewczyn pokoj i po prostu bylam w szoku:szok:Bosszz co te dzieci tam mialy:szok::no:No masakra jakas:no::no:Zebym nie sprzatala u Nich nie wiadomo ile to rozumiem ale w sumei co chwile tam sprzatam:no:Wywaliłam cala wielka siatke smieci:szok::szok::szok:No masakra

MALINUS
No to wiadomo po kim maly ma takie teksty hehe;-):-)Dobrze ze tylko takie :-D:-D:-D;-)
Mam nadzieje ze Adamowi szybko wroci dobry humor:tak::tak::tak:

BEATA
Korki -w sensie wysokie obcasy i najlapiej na platformie jeszcze bo sa wygodniejsze:tak::tak::tak:

AGUSKA
Bo nutramigen jest fatalny:no:W sumie dziwne ze nie dala najpierw recepty na bebilon pepti:baffled:

czesc laski!!!
witam sie w piekny dzien.sloneczko świeci na termometrze na plusie 11*i wszystko by bylo super gdyby nie ten wiatr,wieje i przez to nie odczuwa sie tego ciepła.ja spacerek juz zaliczyłam z dzieciakami,teraz obiad zjadlam,krystian gra z dziadkiem w piłkarzyki a ja za chwilkę zabieram sie za ukladanie zabawek u krystiana w pokoju(musze ogarnąc ten misz- masz i pare rzeczy powyrzycac)

aha i dzis o godz.8-17 zostałam ciocią:tak:moja kuzynka urodziła slicznego synka!!!!

dowikluś-:-D:-D:-Dno proszę to Ci dominik!!!
zaczynaja sie pierwsze miłośći;-)

aguśka-nutramigen to jest najgorsze mleko jakie tylko może być.
wcale sie nie dziwie ze bartuś go nie chce pić.
moi sie nie:no: czepili

malinka-dobrze ze adam wrócił cały i zdrowy do domu.
jesli antoś ma dziś imieniny to życze mu wszystkiego najlepszego!!!!:-)

mh-no prosze,jaką Ci m niespodzinke zrobił:tak:

Witajcie;)
U nas było cieplutko:)Najpierw odwiedziała mnie koleżanka która ma córeczke w ieku Gai i teraz jest z drugim w ciązy!!!
A pozniej przyszedł chłopiec którego będę pilnowała także dzień pełen wrażen:)

hej laski

ledwo zyje rozłozyla mnie choroba i maksia tez wiec wybaczcie ale nie mam siły na nic teraz tylko czekam az Lenka załapie znów to cholerstwo mam dosc ja chce wiosneee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzisiaj spalam do 15 nie dałam rady wstac z łózka dobrze ze mama moja jest i zajeła sie dziecmi :tak: bo ja jestem do niczego leb mnie boli gardlo tez goraczka i katar i maksiu to samo nawet bawic mu sie nie chce tylko ze mna w łóżku lezy :happy: kurcze te choroby wstretne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pozdrawiam was serdecznie bo nie czytałam:-:)-:)-:)-(

reklama
witam :-)

U nas dzisaj znowu piekne sloneczko :tak: na pewno skorzystamy z tej pogody :-)

Iwcik zdrówka :tak:

Lena, powodzenia z nowym podopiecznym :-)

Do góry