reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
Parę minut temu wyszliśmy z D. z sypialni.:-D:-D:-D
Nie powiem od 9 całkiem milusio w łóżeczku było. ;-):-D:-D:-D:-D
Zapowiada się fajny dzień .
Pozdrawiam i życzę Wam kochane takiego samego szczęśliwego dnia jak mój :-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Hej laseczki witam po weekendowo:happy:
Wpadłam się tylko przywitać przczytałam tak po łepkach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam mega mega doła jakoś tak nic tylko siąść i płakać nie będe smęciła tylko zabieram się za pracę jakąś bo muszę się wyżyć na czymś :dry::dry:
Buziaki dla wszystkich i zdrówka dla chorowitków :tak:

Witam i ja :-):-):-)
A ja od rana jakiegoś powera złapałam i dywany poszłam wytrzepać a przy okazji podłogi pomyłam i kurze wytarłam, niby człowiek na bieżąco sprząta a jednak zawsze gdzieś ten brud się zbierze :angry::angry:
Malinka a co to za doły łapiesz? :confused::confused:

As to sobie poleżeliście :-D
Anaconda zapraszam też do mnie :-)
Malinka co się dzieje? Dostałaś paczkę?
Dowikla codziennie robię 10 brzuszki po 2-3 razy :sorry2: za jakiś czas zwiększę sobie i może zacznę pompki robić :tak: a jak będzie cieplej to zacznę biegać bo lasach :tak:

Kubek właśnie zjadł rosołek, zaraz go kładę spać :tak: M zapewne też pójdzie spać więc będę miała spokój i zasiądę do zagadnień :-) u mnie znowu poligon, tym razem latają helikopterami :dry: ale mnie coś to drażni :tak:

czesc mamuski!!
witam w poniedziałkowy dzien.za oknem prawdziwa zima,snieg co jakis czas prószy - 5*na termometrze.a ja juz miałam nadzieje ze zimy już nie:no: bedzie.
dzieci poszły spać,krystian dziś w domu jest bo ma stan podgorączkowy i czekam na dr bo ma dzis przyjechać do kontroli.
ja juz po obiedzie dzis skromnie bo zjadłam gotowaną pierś z kurczaka,ale jak na razie daje radę i jest ok.
jeszcze mnie czeka prasowanie ale to zostawie sobie na wieczór.

malinka-kochana co sie dzieje????co to za dołki łapiesz???

dowikla-widze ze udana niedziele miałaś z dzieciakami:tak:
a tego prasowania to faktycznie miałaś sporo:szok:

as-ale miałaś super poranek;-)

beatka-ja od dziś też zabieram sie za ćwiczenia,ale czuje ze bedzie ciężko bo ja kondycji to nie mam wcale.

Lidka witam w klubie z kondycją :-D i jak po wizycie lekarza?

No oczom nie wierzę :szok: pustki jak nie wiem co :szok:
Witam wieczorem. Kuba z M się bawią, a ja właśnie usiadłam :tak: posprzątałam w kuchni po obiedzie, nastawiłam zapiekankę na kolację i mam chwilkę wolnego :-) zaraz pójdę się wykąpać bo dzisiaj anime znowu leci ;-) jeszcze trzeba brzuszki zrobić i może spróbuję pompki :-p idę zobaczyć na zapiekankę :-) do jutra Laseczki :-)

hej laski

u mnie mega zapierdziel od rana na nogach wiecznie gdzies trzeba było jechac to do mopsu to do urzedu to do notariusza ledw wroaciłam musialam jechac po maksia do szkoły i do caritasu do biura i siesc na dupie nie było czasu bo obiad i cała reszta i jutro tez musze zn,ów do rzeszowa o wydziału geodezji po mapki wybrac ózniej po wyciagi kasiag i znów do otariusza nosz szok latac i latac tylko i jeszcze papiery w energetyce tylko nie wiem co jeste tam potrzebne hmmmm:baffled::baffled::baffled:

cos tu nas dzisiaj malo

AS lal taki poranek no no :-):-)

Dowikla a ty to masz powera:tak::tak:na prasowanie:tak:

Beata widze ze zapal do cwiczonek masz ja jakos nie umiem sie zmusic zeby troche pocwiczyc:-:)-(

Malinka głowa do góry czasami człowieka wszystko przytłacza ale jak nie my baby damy rade to kto da rade.... chłop dawno by sie załamal :baffled::baffled::baffled:

Anakonda ty to jakies porzadki juz na swieta robisz czy co ????/:-D:-D:-D:-D

cześć dziewczyny ja przelotem tylko.Bartkowi jest o niebo lepiej odstawiłam leki i zobaczymy mam nadzieje że już będzie ok.a wysypka pomału znika zostało mu jeszcze na ciałku trochę.nadal nie daje zakazanych dla niego produktów i myśle że za kilka dni zacznę na nowo je podawać a wtedy się okaże czy to była alergia na to co jadł czy na to mleko co dałam(jego już mu nie podam)
bartuś śpi ja czekam na m bo musiał na chwile wyjść i idziemy na małe zakupy.dobrej nocku laski mam nadzieje że znajde więcej czasu nie długo żeby z wami popisać

A my dzisiaj miałysmy gości:)
Straszny mróz u nas;(
Jutro to my z Gają jedziemy w gości;)
Mam pytanie czy co do używania mydła dla dzieci jest podany konkretnie jakiś wiek???

reklama
Do góry