reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
Parę minut temu wyszliśmy z D. z sypialni.:-D:-D:-D
Nie powiem od 9 całkiem milusio w łóżeczku było. ;-):-D:-D:-D:-D
Zapowiada się fajny dzień .
Pozdrawiam i życzę Wam kochane takiego samego szczęśliwego dnia jak mój :-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Hej laseczki witam po weekendowo:happy:
Wpadłam się tylko przywitać przczytałam tak po łepkach :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam mega mega doła jakoś tak nic tylko siąść i płakać nie będe smęciła tylko zabieram się za pracę jakąś bo muszę się wyżyć na czymś :dry::dry:
Buziaki dla wszystkich i zdrówka dla chorowitków :tak:

Witam i ja :-):-):-)
A ja od rana jakiegoś powera złapałam i dywany poszłam wytrzepać a przy okazji podłogi pomyłam i kurze wytarłam, niby człowiek na bieżąco sprząta a jednak zawsze gdzieś ten brud się zbierze :angry::angry:
Malinka a co to za doły łapiesz? :confused::confused:

As to sobie poleżeliście :-D
Anaconda zapraszam też do mnie :-)
Malinka co się dzieje? Dostałaś paczkę?
Dowikla codziennie robię 10 brzuszki po 2-3 razy :sorry2: za jakiś czas zwiększę sobie i może zacznę pompki robić :tak: a jak będzie cieplej to zacznę biegać bo lasach :tak:

Kubek właśnie zjadł rosołek, zaraz go kładę spać :tak: M zapewne też pójdzie spać więc będę miała spokój i zasiądę do zagadnień :-) u mnie znowu poligon, tym razem latają helikopterami :dry: ale mnie coś to drażni :tak:

czesc mamuski!!
witam w poniedziałkowy dzien.za oknem prawdziwa zima,snieg co jakis czas prószy - 5*na termometrze.a ja juz miałam nadzieje ze zimy już nie:no: bedzie.
dzieci poszły spać,krystian dziś w domu jest bo ma stan podgorączkowy i czekam na dr bo ma dzis przyjechać do kontroli.
ja juz po obiedzie dzis skromnie bo zjadłam gotowaną pierś z kurczaka,ale jak na razie daje radę i jest ok.
jeszcze mnie czeka prasowanie ale to zostawie sobie na wieczór.

malinka-kochana co sie dzieje????co to za dołki łapiesz???

dowikla-widze ze udana niedziele miałaś z dzieciakami:tak:
a tego prasowania to faktycznie miałaś sporo:szok:

as-ale miałaś super poranek;-)

beatka-ja od dziś też zabieram sie za ćwiczenia,ale czuje ze bedzie ciężko bo ja kondycji to nie mam wcale.

Lidka witam w klubie z kondycją :-D i jak po wizycie lekarza?

No oczom nie wierzę :szok: pustki jak nie wiem co :szok:
Witam wieczorem. Kuba z M się bawią, a ja właśnie usiadłam :tak: posprzątałam w kuchni po obiedzie, nastawiłam zapiekankę na kolację i mam chwilkę wolnego :-) zaraz pójdę się wykąpać bo dzisiaj anime znowu leci ;-) jeszcze trzeba brzuszki zrobić i może spróbuję pompki :-p idę zobaczyć na zapiekankę :-) do jutra Laseczki :-)

hej laski

u mnie mega zapierdziel od rana na nogach wiecznie gdzies trzeba było jechac to do mopsu to do urzedu to do notariusza ledw wroaciłam musialam jechac po maksia do szkoły i do caritasu do biura i siesc na dupie nie było czasu bo obiad i cała reszta i jutro tez musze zn,ów do rzeszowa o wydziału geodezji po mapki wybrac ózniej po wyciagi kasiag i znów do otariusza nosz szok latac i latac tylko i jeszcze papiery w energetyce tylko nie wiem co jeste tam potrzebne hmmmm:baffled::baffled::baffled:

cos tu nas dzisiaj malo

AS lal taki poranek no no :-):-)

Dowikla a ty to masz powera:tak::tak:na prasowanie:tak:

Beata widze ze zapal do cwiczonek masz ja jakos nie umiem sie zmusic zeby troche pocwiczyc:-:)-(

Malinka głowa do góry czasami człowieka wszystko przytłacza ale jak nie my baby damy rade to kto da rade.... chłop dawno by sie załamal :baffled::baffled::baffled:

Anakonda ty to jakies porzadki juz na swieta robisz czy co ????/:-D:-D:-D:-D

cześć dziewczyny ja przelotem tylko.Bartkowi jest o niebo lepiej odstawiłam leki i zobaczymy mam nadzieje że już będzie ok.a wysypka pomału znika zostało mu jeszcze na ciałku trochę.nadal nie daje zakazanych dla niego produktów i myśle że za kilka dni zacznę na nowo je podawać a wtedy się okaże czy to była alergia na to co jadł czy na to mleko co dałam(jego już mu nie podam)
bartuś śpi ja czekam na m bo musiał na chwile wyjść i idziemy na małe zakupy.dobrej nocku laski mam nadzieje że znajde więcej czasu nie długo żeby z wami popisać

A my dzisiaj miałysmy gości:)
Straszny mróz u nas;(
Jutro to my z Gają jedziemy w gości;)
Mam pytanie czy co do używania mydła dla dzieci jest podany konkretnie jakiś wiek???

reklama
Do góry