reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As tak czułam że się nie położyłaś bo co chwilę coś :tak:
Dowikla worek treningowy to coś :-D mi też by się przydał ale ten wielki ;-)
Lena a Ty w policji pracujesz czy jak? Była bym wdzięczna za te pytania :tak: tu mail malina1088@poczta.onet.pl :tak:

Witam. U mnie od rana śnieg pada ale taki ładny duży i nie wieje :-) ale zimno bo prawie -10 jest :sorry: Kubek 20 minut temu wstał i się jeszcze wałkoni po łóżku :tak: my już po śniadanku, pranie się kręci bo wczoraj zapomniałam nastawić :sorry: rosołek się gotuje i jak na razie mam wolne :-) zaraz łóżko pościele i się wezmę za zagadnienia :sorry: zajrzę później Laseczki :-)

reklama
Lena a Ty w policji pracujesz czy jak? Była bym wdzięczna za te pytania :tak: tu mail malina1088@poczta.onet.pl :tak:

Witam. U mnie od rana śnieg pada ale taki ładny duży i nie wieje :-) ale zimno bo prawie -10 jest :sorry: Kubek 20 minut temu wstał i się jeszcze wałkoni po łóżku :tak: my już po śniadanku, pranie się kręci bo wczoraj zapomniałam nastawić :sorry: rosołek się gotuje i jak na razie mam wolne :-) zaraz łóżko pościele i się wezmę za zagadnienia :sorry: zajrzę później Laseczki :-)

Na Twoje pytanie nie odpowiem:)Z racji tego, że to otwarte forum:)
Wyślę mailem za chwilkę;)

Witam się niedzielnie.
Powolutku dochodzę do siebie po tym turnusie ,ale jeszcze długa droga przede mną :-D:-D:-D:-D:-D
Życzę miłego dnia.
Acha zapomniałam Wam napisać że:
Klaudia obecnie jest w Dolomitach i tylko na smsy jesteśmy ,ale ostatni sms mocno obiecujący .:-D:-D:-D
Jest super,kocham deskę ,jeżdżę już na czarnych szlakach .pa
Ot i cała Klaudia i jej system komunikacji. :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Darek wyjechał w piątek do Zakopanego a ja wczoraj wróciłam ,więc też się minęliśmy :-(,ale już dziś wraca ,więc będzie co świętować wieczorkiem.;-):-):-)
W domu przywitał mnie pies ze smyczą w paszczy ,więc żądało mu się porządnego spaceru :-D:-D:-D:-D
Mały terrorysta spał ze mną w sypialni ,żeby mamusia za tatusiem nie tęskniła :szok::szok::szok::-D:-D:-D.
Jak tylko mocno zasnęłam to jeszcze na łóżko władował się pies ,więc do rana spałam jak śledź w beczce pilnowana przez dwóch moich milusińskich ochroniarzy. :-D:-D:-D:-D

hej

Dzieki sliczne laski wczoraj było fajnie film super naprawde sie usmialam z hasel jakie tam leciały :-D:-D:-D no a po kinie myslałam ze maz zaprosi mnie do restauracji a tu niespodzianka :tak::tak:dziewczyny mój maz wziął mnie na dyskoteke:szok: no nie moglam uwieżyc on i dyskoteka:tak::tak::tak:ale było superrrrrrrrrrrr wrócilismy kolo 2 do domu około 3 poszlismy spac no i moja dieta ucierpiala bo zjadłam popcorn w kinie i w domu wypoilam lampke wina :sorry:no ale za taki wieczór spedzony z mezem to nie załuje :-D:-D:-D:-D:-D

Lena tu masz moje gg 9522879 :tak:
As to miałaś nockę :-) ale dobrze że chociaż w nocy pospałaś :tak:
Iwcik super Ci M niespodziankę zrobił :-)

Moje dziecko chyba śpi bo cisza a ja się zaraz biorę za zagadnienia żeby M się nie czepiał jutro że nic nie robiłam :-p w końcu przestał śnieg padać ale nadal zimno :sorry: JA CHCĘ WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

hej kobietki!!!
witam sie i ja w niedzielne popołudnie.
właśnie zjadłam obiad i nie moge sie ruszyc:zawstydzona/y:ale to dzis był moj ostatni taki posiłek bo od jutra przechodze na diete:tak:wracam do pana dukana:-Dciekawa jestem ile tym razem wytrzymam.ale musze sie zabrać za siebie bo sie nie mogę na siebie patrzeć.:no::-(
dzieci spią,krystian gra w grę a m myje naczynia po obiedzie.;-)
za raz ma przyjechać do nas moja mama z moją siostra wiec niedzielne popołudnie mile spędzimy.

miłej niedzieli:-)

dowikla-widze ze twoje dzieciaki wczoraj miały wsciekły dzien tak jak moje:wściekła/y:sami nie wiedzieli co chcą,beczeli z byle powodu,bili sie i drapali:wściekła/y:juz miałam dosyć!!!
dobrze ze dzis są grzeczni:tak:

as-ale ty masz super ochroniarzy:tak:;-)pozazdroscić.

beatka-powodzenia z zagadnieniami:tak:

iwicik-no to super że randka wam sie udała.;-)i ta dyskoteka,no bomba!!!!!
ale należał wam sie taki wypad sam na sam.:tak:

Kochana doszły pytania??

A co tu dzisiaj jeszcze nikogo nie ma :szok:
Witam. U mnie piękne słoneczko świeci, ale pada i wieje :dry: Kuba ogląda bajkę, ja piję ciepłą herbatkę i zaraz do kuchni idę :tak: dobrze że mam obiad ze wczoraj to tylko ziemniaczki muszę obrać :-) a ja jakaś padnięta jestem ostatnio :dry: oj niech się już wiosna zrobi to całkiem inaczej będzie :tak: będę mogła sobie pobiegać trochę :-)

reklama
Witam i ja
U mnie tez piekne sloneczko od rana swieci:tak::tak::tak:No ale za oknem -7:szok:,a rano jak jechalismy do szkoly to bylo -12:szok::no::no::no:
Wczoraj po sniadaniu wzielam sie za porzadki:tak::tak::tak:Wyprasowalam wszystko co mialam,czyli jakies 3 pralki:tak::szok:A pozniej sie ubralismy i pojechalam do siory:tak::tak::tak:No i do domu wrocilismy o 20;30 tak nam zeszło:szok::tak::tak::tak:Szybka kapiel i szykowalismy sie do spania:tak::tak::tak:
Dzisiaj w sumie nie musze nic robic z wyjatkiem pomycis podłog:tak::tak::tak:Obiady mam na kilka najblizszy dni bo pogotowalam sobie w sobote:-):-p

IWCIK
Super ze randka udana:tak::tak::tak::tak:

BEATA
Jak tam cwiczonka?

Do góry