reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As tak czułam że się nie położyłaś bo co chwilę coś :tak:
Dowikla worek treningowy to coś :-D mi też by się przydał ale ten wielki ;-)
Lena a Ty w policji pracujesz czy jak? Była bym wdzięczna za te pytania :tak: tu mail malina1088@poczta.onet.pl :tak:

Witam. U mnie od rana śnieg pada ale taki ładny duży i nie wieje :-) ale zimno bo prawie -10 jest :sorry: Kubek 20 minut temu wstał i się jeszcze wałkoni po łóżku :tak: my już po śniadanku, pranie się kręci bo wczoraj zapomniałam nastawić :sorry: rosołek się gotuje i jak na razie mam wolne :-) zaraz łóżko pościele i się wezmę za zagadnienia :sorry: zajrzę później Laseczki :-)

reklama
Lena a Ty w policji pracujesz czy jak? Była bym wdzięczna za te pytania :tak: tu mail malina1088@poczta.onet.pl :tak:

Witam. U mnie od rana śnieg pada ale taki ładny duży i nie wieje :-) ale zimno bo prawie -10 jest :sorry: Kubek 20 minut temu wstał i się jeszcze wałkoni po łóżku :tak: my już po śniadanku, pranie się kręci bo wczoraj zapomniałam nastawić :sorry: rosołek się gotuje i jak na razie mam wolne :-) zaraz łóżko pościele i się wezmę za zagadnienia :sorry: zajrzę później Laseczki :-)

Na Twoje pytanie nie odpowiem:)Z racji tego, że to otwarte forum:)
Wyślę mailem za chwilkę;)

Witam się niedzielnie.
Powolutku dochodzę do siebie po tym turnusie ,ale jeszcze długa droga przede mną :-D:-D:-D:-D:-D
Życzę miłego dnia.
Acha zapomniałam Wam napisać że:
Klaudia obecnie jest w Dolomitach i tylko na smsy jesteśmy ,ale ostatni sms mocno obiecujący .:-D:-D:-D
Jest super,kocham deskę ,jeżdżę już na czarnych szlakach .pa
Ot i cała Klaudia i jej system komunikacji. :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Darek wyjechał w piątek do Zakopanego a ja wczoraj wróciłam ,więc też się minęliśmy :-(,ale już dziś wraca ,więc będzie co świętować wieczorkiem.;-):-):-)
W domu przywitał mnie pies ze smyczą w paszczy ,więc żądało mu się porządnego spaceru :-D:-D:-D:-D
Mały terrorysta spał ze mną w sypialni ,żeby mamusia za tatusiem nie tęskniła :szok::szok::szok::-D:-D:-D.
Jak tylko mocno zasnęłam to jeszcze na łóżko władował się pies ,więc do rana spałam jak śledź w beczce pilnowana przez dwóch moich milusińskich ochroniarzy. :-D:-D:-D:-D

hej

Dzieki sliczne laski wczoraj było fajnie film super naprawde sie usmialam z hasel jakie tam leciały :-D:-D:-D no a po kinie myslałam ze maz zaprosi mnie do restauracji a tu niespodzianka :tak::tak:dziewczyny mój maz wziął mnie na dyskoteke:szok: no nie moglam uwieżyc on i dyskoteka:tak::tak::tak:ale było superrrrrrrrrrrr wrócilismy kolo 2 do domu około 3 poszlismy spac no i moja dieta ucierpiala bo zjadłam popcorn w kinie i w domu wypoilam lampke wina :sorry:no ale za taki wieczór spedzony z mezem to nie załuje :-D:-D:-D:-D:-D

Lena tu masz moje gg 9522879 :tak:
As to miałaś nockę :-) ale dobrze że chociaż w nocy pospałaś :tak:
Iwcik super Ci M niespodziankę zrobił :-)

Moje dziecko chyba śpi bo cisza a ja się zaraz biorę za zagadnienia żeby M się nie czepiał jutro że nic nie robiłam :-p w końcu przestał śnieg padać ale nadal zimno :sorry: JA CHCĘ WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:

hej kobietki!!!
witam sie i ja w niedzielne popołudnie.
właśnie zjadłam obiad i nie moge sie ruszyc:zawstydzona/y:ale to dzis był moj ostatni taki posiłek bo od jutra przechodze na diete:tak:wracam do pana dukana:-Dciekawa jestem ile tym razem wytrzymam.ale musze sie zabrać za siebie bo sie nie mogę na siebie patrzeć.:no::-(
dzieci spią,krystian gra w grę a m myje naczynia po obiedzie.;-)
za raz ma przyjechać do nas moja mama z moją siostra wiec niedzielne popołudnie mile spędzimy.

miłej niedzieli:-)

dowikla-widze ze twoje dzieciaki wczoraj miały wsciekły dzien tak jak moje:wściekła/y:sami nie wiedzieli co chcą,beczeli z byle powodu,bili sie i drapali:wściekła/y:juz miałam dosyć!!!
dobrze ze dzis są grzeczni:tak:

as-ale ty masz super ochroniarzy:tak:;-)pozazdroscić.

beatka-powodzenia z zagadnieniami:tak:

iwicik-no to super że randka wam sie udała.;-)i ta dyskoteka,no bomba!!!!!
ale należał wam sie taki wypad sam na sam.:tak:

Kochana doszły pytania??

A co tu dzisiaj jeszcze nikogo nie ma :szok:
Witam. U mnie piękne słoneczko świeci, ale pada i wieje :dry: Kuba ogląda bajkę, ja piję ciepłą herbatkę i zaraz do kuchni idę :tak: dobrze że mam obiad ze wczoraj to tylko ziemniaczki muszę obrać :-) a ja jakaś padnięta jestem ostatnio :dry: oj niech się już wiosna zrobi to całkiem inaczej będzie :tak: będę mogła sobie pobiegać trochę :-)

reklama
Witam i ja
U mnie tez piekne sloneczko od rana swieci:tak::tak::tak:No ale za oknem -7:szok:,a rano jak jechalismy do szkoly to bylo -12:szok::no::no::no:
Wczoraj po sniadaniu wzielam sie za porzadki:tak::tak::tak:Wyprasowalam wszystko co mialam,czyli jakies 3 pralki:tak::szok:A pozniej sie ubralismy i pojechalam do siory:tak::tak::tak:No i do domu wrocilismy o 20;30 tak nam zeszło:szok::tak::tak::tak:Szybka kapiel i szykowalismy sie do spania:tak::tak::tak:
Dzisiaj w sumie nie musze nic robic z wyjatkiem pomycis podłog:tak::tak::tak:Obiady mam na kilka najblizszy dni bo pogotowalam sobie w sobote:-):-p

IWCIK
Super ze randka udana:tak::tak::tak::tak:

BEATA
Jak tam cwiczonka?

Do góry