reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z ranca
U mnie piekne sloneczko siweci,ale na termometrze jest -16:szok:
Dziewczynki jeszcze leza:tak::tak::tak:Mialy spac,ale dzisiaj maja balik w przedszkolu i pewnie nie moga sie go doczekac:tak::-)
Ja juz sobie pocwiczylam i zaraz wskakuje sie jeszcze troszke polozyc;-):-)

LENKA
Mydła dla niemowlat sa przewaznie od pierwszego dnia zycia:tak::tak:

MALINUS
Co to za dol Cie dopadła?

AS
Ale fajny mialas poranek:-):tak:

LIDUS
I jak tam Krystian?
Mam nadzieje ze wszystko ok :tak::tak::tak:

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Ojej jaki mróz na dworze :szok::szok::szok: najchętniej nigdzie bym z domu nie wychodziła przez cały dzień :szok::szok: a wymyśliłam sobie dzisiaj wycieczkę do marketu :confused2::confused2:

Lena tak jak Dowikla napisała od pierwszego roku mydełka :tak: najlepsze są te w płynie :tak:
Anaconda to mi też możesz zakupy zrobić bo mi się nie chce z domu wychodzić :-)
Aguska fajnie że Bartkowi zeszło :tak:
Dowikla daj zdjęcia potem po balu Dziewczynek :-)

Witam. U mnie piękne słoneczko świeci i w słońcu mam 0 stopni :-) Ja już mam do obiadku przygotowane, zupka zrobiona, ziemniaczki obrane a cycka się odmraża :-) drugie pranie się właśnie skończyło zaraz powieszę i mam wolne :-) jakoś dzisiaj szybko się z tym wszystkim uwinęłam :tak: więc będę miała więcej czasu na zagadnienia :-)

Witam wtorkowo.:tak:
Niedawno wstałam ,ale jest oki.
Na 15 ma przyjść jakiś gościu na spotkanie ciekawe co chce mi wcisnąć tym razem.:-D:-D Pościel z wełny mam,Zeptera też ,Termomix kupiła teściowa 3 lata temu i nawet ni rozpakowany :-D:-D:-D
Kolezanka mówiła ,że bardzo fajnie było na spotkaniu i jeszcze prezenty bardzo fajne dają .:eek::-D:-D:-D I tyle co wiem ,ale zaryzykowałam :sorry::sorry::-D:-D:-D
Dobra spadam ,bo jakieś śniadanko trzeba zjeść.;-):-):-):-)

A ku ku :-D:-D:-D:-D

Witam po przerwie :-)

Stłukłam sobie palce u prawej ręki wiec nie moge szlec z przemeblowaniem :eek: le za to mam chwilke na bb :-p

Nabyłam nowe meble i robie kipisz w domu :rofl2::tak::tak: Ileż ja mam nie potrzebnych rzeczy :szok: a raczej miałam :-p

Spróbuje cos nadrobić, chociaż poczytam :tak:

cześć dziewczyny u nas zimno że masakra a byłam dziś w lumpku dla Bartka nic ciekawego nie było ale za to dla mnie owszem kupiłam sobie legginsy nowe jestem zadowolona :-)
bartusiowi prawie wszystko zniknęło za kilka dni znowu zacznę wproqwadzać nowe produkty i zobaczymy
Miłego dnia kochane

hej!!

za oknem prawdziwa zima i mróz rano był straszny bo aż -19*m nie mógł samochodu odpalić ale powoli naskoczył.
ja już jestem po obiedzie,posprzątane też mam, pranie mi sie kręci,dzieci spią więc ja mam czas wolny.jeszcze dziś na 17 jadę z krystkiem do logopedy(ale mi sie nie chcę)
wczoraj był doktor na kontroli:tak: i dzieciaki już ok kazał odstawić inhalacje,tylko krystek musi jeszcze miec.powiedział że ta gorączka najprawdopodobniej jest przez zęby(stałe mu wychodzą)jeszcze troszke kaszle ale osłuchowo jest czysto i nie musi być antybiotyk:-)(strasznie sie ciesze z tego powodu)

a ja po wczorajszych ćwiczeniach mam okropne zakwasy:eek:brzuch mnie tak boli że nie mogę nawet zakaszlec ani sie smiać.chyba za szybkie tępo sobie narzuciłam:sorry:

mh-witaj kochana witaj!!!
a co ty w taki szał porządków wpadłaś????
wiosne już poczułaś;-)

dowikla-koniecznie wklej nam tu fotki z balu:tak:

Ja wlasnie skonczylam pic capucinko:tak::tak::tak:
Ogarnelam sobie chalupke i w sumie siedze i sie nudze:szok::szok::szok::-D:-DDominik odrobil juz czesc lekcji i ma mala przerwe;-):-)
Dziewczynki bardzo chetnie szly do przedszkola:tak::tak::tak:Ostatnio (odpukac)nawet Wika nie placze jak Je zostawiam:tak::tak::tak:
Wklejam Wam foteczke ktora zrobilam zanim szlysmy do przedszkola:tak::tak::tak:

Załączniki

• PA210068.jpg
    PA210068.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 45
Ja wlasnie skonczylam pic capucinko:tak::tak::tak:
Ogarnelam sobie chalupke i w sumie siedze i sie nudze:szok::szok::szok::-D:-DDominik odrobil juz czesc lekcji i ma mala przerwe;-):-)
Dziewczynki bardzo chetnie szly do przedszkola:tak::tak::tak:Ostatnio (odpukac)nawet Wika nie placze jak Je zostawiam:tak::tak::tak:
Wklejam Wam foteczke ktora zrobilam zanim szlysmy do przedszkola:tak::tak::tak:

dowikluś ja kocham te twoje dziewczynki:tak::tak::-)
są takie kochane i cudowne-takie do przytulania,całowania i schrupania:-)

reklama
Aguska ja bym jeszcze poczekała z nowymi produktami :tak:
Lidka to dobrze że już dzieciakom przeszło :-)
Dowikla super wyglądają :-D:-D zdjęcie tak zrobione czy jedna od drugiej ma jaśniejsze włoski? ;-)

Jakaś padnięta jestem :confused2: dzisiaj cały dzień latają helikopterami i myśliwcami a mnie już głowa od tego boli :sorry: M z Kubą się bawią, a ja właśnie wstawiłam ciasto do piekarnika :-) a tak jakoś mnie naszło :-) miałam iść do sklepu ale jakoś chęci nie miałam :-p jutro skoczę raz dwa do pierdonki :tak: idę brzuszki porobić bo jeszcze dzisiaj nie robiłam :sorry:

Do góry