reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z ranca
U mnie piekne sloneczko siweci,ale na termometrze jest -16:szok:
Dziewczynki jeszcze leza:tak::tak::tak:Mialy spac,ale dzisiaj maja balik w przedszkolu i pewnie nie moga sie go doczekac:tak::-)
Ja juz sobie pocwiczylam i zaraz wskakuje sie jeszcze troszke polozyc;-):-)

LENKA
Mydła dla niemowlat sa przewaznie od pierwszego dnia zycia:tak::tak:

MALINUS
Co to za dol Cie dopadła?

AS
Ale fajny mialas poranek:-):tak:

LIDUS
I jak tam Krystian?
Mam nadzieje ze wszystko ok :tak::tak::tak:

reklama
Witam i ja :-):-):-)
Ojej jaki mróz na dworze :szok::szok::szok: najchętniej nigdzie bym z domu nie wychodziła przez cały dzień :szok::szok: a wymyśliłam sobie dzisiaj wycieczkę do marketu :confused2::confused2:

Lena tak jak Dowikla napisała od pierwszego roku mydełka :tak: najlepsze są te w płynie :tak:
Anaconda to mi też możesz zakupy zrobić bo mi się nie chce z domu wychodzić :-)
Aguska fajnie że Bartkowi zeszło :tak:
Dowikla daj zdjęcia potem po balu Dziewczynek :-)

Witam. U mnie piękne słoneczko świeci i w słońcu mam 0 stopni :-) Ja już mam do obiadku przygotowane, zupka zrobiona, ziemniaczki obrane a cycka się odmraża :-) drugie pranie się właśnie skończyło zaraz powieszę i mam wolne :-) jakoś dzisiaj szybko się z tym wszystkim uwinęłam :tak: więc będę miała więcej czasu na zagadnienia :-)

Witam wtorkowo.:tak:
Niedawno wstałam ,ale jest oki.
Na 15 ma przyjść jakiś gościu na spotkanie ciekawe co chce mi wcisnąć tym razem.:-D:-D Pościel z wełny mam,Zeptera też ,Termomix kupiła teściowa 3 lata temu i nawet ni rozpakowany :-D:-D:-D
Kolezanka mówiła ,że bardzo fajnie było na spotkaniu i jeszcze prezenty bardzo fajne dają .:eek::-D:-D:-D I tyle co wiem ,ale zaryzykowałam :sorry::sorry::-D:-D:-D
Dobra spadam ,bo jakieś śniadanko trzeba zjeść.;-):-):-):-)

A ku ku :-D:-D:-D:-D

Witam po przerwie :-)

Stłukłam sobie palce u prawej ręki wiec nie moge szlec z przemeblowaniem :eek: le za to mam chwilke na bb :-p

Nabyłam nowe meble i robie kipisz w domu :rofl2::tak::tak: Ileż ja mam nie potrzebnych rzeczy :szok: a raczej miałam :-p

Spróbuje cos nadrobić, chociaż poczytam :tak:

cześć dziewczyny u nas zimno że masakra a byłam dziś w lumpku dla Bartka nic ciekawego nie było ale za to dla mnie owszem kupiłam sobie legginsy nowe jestem zadowolona :-)
bartusiowi prawie wszystko zniknęło za kilka dni znowu zacznę wproqwadzać nowe produkty i zobaczymy
Miłego dnia kochane

hej!!

za oknem prawdziwa zima i mróz rano był straszny bo aż -19*m nie mógł samochodu odpalić ale powoli naskoczył.
ja już jestem po obiedzie,posprzątane też mam, pranie mi sie kręci,dzieci spią więc ja mam czas wolny.jeszcze dziś na 17 jadę z krystkiem do logopedy(ale mi sie nie chcę)
wczoraj był doktor na kontroli:tak: i dzieciaki już ok kazał odstawić inhalacje,tylko krystek musi jeszcze miec.powiedział że ta gorączka najprawdopodobniej jest przez zęby(stałe mu wychodzą)jeszcze troszke kaszle ale osłuchowo jest czysto i nie musi być antybiotyk:-)(strasznie sie ciesze z tego powodu)

a ja po wczorajszych ćwiczeniach mam okropne zakwasy:eek:brzuch mnie tak boli że nie mogę nawet zakaszlec ani sie smiać.chyba za szybkie tępo sobie narzuciłam:sorry:

mh-witaj kochana witaj!!!
a co ty w taki szał porządków wpadłaś????
wiosne już poczułaś;-)

dowikla-koniecznie wklej nam tu fotki z balu:tak:

Ja wlasnie skonczylam pic capucinko:tak::tak::tak:
Ogarnelam sobie chalupke i w sumie siedze i sie nudze:szok::szok::szok::-D:-DDominik odrobil juz czesc lekcji i ma mala przerwe;-):-)
Dziewczynki bardzo chetnie szly do przedszkola:tak::tak::tak:Ostatnio (odpukac)nawet Wika nie placze jak Je zostawiam:tak::tak::tak:
Wklejam Wam foteczke ktora zrobilam zanim szlysmy do przedszkola:tak::tak::tak:

Załączniki

• PA210068.jpg
    PA210068.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 43
Ja wlasnie skonczylam pic capucinko:tak::tak::tak:
Ogarnelam sobie chalupke i w sumie siedze i sie nudze:szok::szok::szok::-D:-DDominik odrobil juz czesc lekcji i ma mala przerwe;-):-)
Dziewczynki bardzo chetnie szly do przedszkola:tak::tak::tak:Ostatnio (odpukac)nawet Wika nie placze jak Je zostawiam:tak::tak::tak:
Wklejam Wam foteczke ktora zrobilam zanim szlysmy do przedszkola:tak::tak::tak:

dowikluś ja kocham te twoje dziewczynki:tak::tak::-)
są takie kochane i cudowne-takie do przytulania,całowania i schrupania:-)

reklama
Aguska ja bym jeszcze poczekała z nowymi produktami :tak:
Lidka to dobrze że już dzieciakom przeszło :-)
Dowikla super wyglądają :-D:-D zdjęcie tak zrobione czy jedna od drugiej ma jaśniejsze włoski? ;-)

Jakaś padnięta jestem :confused2: dzisiaj cały dzień latają helikopterami i myśliwcami a mnie już głowa od tego boli :sorry: M z Kubą się bawią, a ja właśnie wstawiłam ciasto do piekarnika :-) a tak jakoś mnie naszło :-) miałam iść do sklepu ale jakoś chęci nie miałam :-p jutro skoczę raz dwa do pierdonki :tak: idę brzuszki porobić bo jeszcze dzisiaj nie robiłam :sorry:

Do góry