reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz po szalenstwach na dworze:tak::tak::tak:Dzieciaki sie wybiegaly i wykulaly w sniegu:tak::tak::tak:Ja troszke zmarzłam ale dalo sie wytrzymac;-):-)
Dominik juz bawi sie u kolezanki na urodzinkach:tak::tak::tak:
Zaczelam gotowac z dziewczynkami obiadki bo myslalam ze jak sa same to beda grzeczniejsze:tak:A tu zonk:no::no::no:Chwile posiedzialy w kuchni no i zadzwonil mi telefon:szok:Jak tylko zaczelam rozmawiac to Te od razu dorwaly sie do Dominika sniadaniowki:no::no::no:A ze sniadaniowka jest jedna a One sa dwie to mialam kolejna dzisiaj masakre:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y:Nic nie dalo sie Im wytłumaczyc:wściekła/y::wściekła/y::no::no:Musialam skonczyc gadac,powydzierac sie na Nie,zabrac Im ta sniadaniowke i wywalic Je do Ich pokoju:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tam troche powyły i teraz poki co sie bawia:tak::tak::tak::tak:

IWCIK
Widze ze jestes juz zwarta i gotowa na wieczorne wyjscie:tak::tak::tak:Super:tak:
Bawcie sie dobrze;-):-)

reklama
Iwcik28 to miłej randki
dowikla dzieci to potrafia dać w kość a ty masz aż 3 więc jeszcze raz cierpliwości życzę:-)
ja czekam na m bo po siostre pojechał do malborka:-)bartuś buźkę ma coraz ładniejsza bardzo mnie to cieszy ale rozmawiałam z m i musimy przejść sie do jakiegoś dobrego alergologa i może czegoś więcej sie dowiemy.
u nas zimno i nawet mimo słońca nie wyszliśmy nawet na spacer jakoś mi się nie chciało zreszta sprzątałam.
a moje dziecko chwilami mnie zadziwia bo pomału zaczyna się sam bawić oczywiście nie trwa to długo ale tak fajnie mi sie patrzy jak bierze klocki i je rozrzuca a potem zbiera do ślimaka:-)no i znowu zaczął mówić mama i to tak pięknie wyrażnie bo już od dawna mówił ciągle tata a mama jakoś nie:zawstydzona/y:ale znów mama rządzi:-D

hej wam
Ja juz po 7 wstalam,bo moj pojechal do lasu drzewo ciac..
Kawusia spita..
no to na bb WSKOCZYLAM..

jest watek zamkniety,,ale juz od dawna dawna nikogo tam nie wpuszczano....
jak chcesz wrzuc linka kazda obejrzy a potem wykasuj.....albo na PW powysylaj....popatrzymy..

dowikla oj kuruj noge,,oby ci przeszlo..
Beata a jakie ty zagadnienia z policji opracowujesz??

A jak się tam dostać??

As miłego spania :tak: mam nadzieję że pospałaś trochę dłużej bo znając Ciebie to różnie bywa :sorry:
Dowikla to masz bunt w domu :no: współczuję i cierpliwości życzę :tak:
Iwcik to miłej randki życzę :-D ja ostatni raz w kinie byłam jak byłam w ciąży :eek: no to ze trzy lata już się uzbierały :confused2: pompek nie mogę robić bo coś mi w ramieniu strzeliło i się nie utrzymam na rękach :no: ale przysiady, dzięki za pomysł, zapomniałam o nich :-)

Witam wieczorem :tak: ja już się wykąpałam bo jakaś zmulona dzisiaj jestem :sorry: M się z Kubą bawią w pokoju więc na razie mam spokój ;-) zaraz pójdę sobie kolacyjkę jakąś zrobić a potem Kubie :-) jutro M ma służbę więc będę miała spokój :-p ale za to następny cały tydzień siedzi w domu :confused2: ale sobie wybrał wolne akurat wtedy jak ja będę miała okres :no: no cóż sam sobie to zrobił, zobaczymy kto wyjdzie z tego cały na przyszły tydzień :-) dzisiaj opracowałam tylko 6 zagadnień :confused2: no masakra, a jeszcze żeby znaleźć na nie odpowiedź to już inna bajka :sorry: co strona to inaczej napisane, się przeczyta tego trochę a potem już nie wiem co napisać :sorry: no mam nadzieję że chociaż połowę opracuję do końca miesiąca :-) spokojnej nocki życzę do jutra Laseczki :-)

I ja witam wieczorkiem:-)
O 17 jeszcze raz wyszlam z moimi potworami na godzinke na dwor i znowu sie wybiegali:tak:Tearz sprzataja u dziewczyn w pokoju bo zrobili tam straszny syf:no:Jak skoncza to idziemy robic kolacyjke:tak::tak::tak:U mnie byla na kawce tesciowka:tak::tak::tak:

BEATKO
Najprostsze cwiczonka to skakanie i bieganie:tak::tak:Skacz sobie w domku w wolnych chwilach,mozesz tez przez skakanke:tak::tak::tak:A biegac to mozesz sobie tez w domu tak w miejscu;-):-)Raz szybciej ,raz wolniej,z nogami do klaty,kopiac w posladki itd;-):-)Wzmocnisz tym kondycje i wszystkie miesnie,łacznie z miesniami brzucha:tak::tak::tak:
A jak chcesz to przyjezdzaj do mnie na trening:tak::tak::tak:
AS
I jak,wyspalas sie?

AGUSKA
Super ze buzka malego robi sie coraz "ladniejsza":tak::tak::tak:

As 76 według mnie to skaza.a z tą maścia to wiem ja postępować dostałam cały instruktarz od lekarza:-)i dziś już tylko rano posmarowałam i na tym kończe.
Mały śpi pewnie zaraz wstanie to obiadek mu podgrzeje:-)
słoneczko ślicznie świeci szkoda tylko że mroźno jest
dowikla kochana cierpliwości życze
To na pewno nie skaza białkowa.
Raczej przebiałczenie lub nietolerancja jakiegoś składnika w diecie.
Zastanów się co ostatnio wprowadzałaś do diety małego.

hej laski ja juz dzisiaj wszystko posprzatalam obiad w drodze heeeeee poprasowalam pazurki pomalowalam włosy na prostownicy zrobilam no i teraz tylko czekam do wieczora na randke , wczoraj byłam na zakupach kupiłam sobie buciki no i dzisiaj pierwszy raz załaoze do kina i wczoraj przymierzyłam spodnie ktore mialam jeszcze za male i okazało sie ze moge juz w nich chodzic wiec tez je ubiore bo bardzo je lubiałam przed ciażą wiec jest super bo wchodze we wszystkie prawie ciuchy juz sprzed ciaży :))))))))))))))))))

Dowikla wspołczuje ale czasem dizeci maja jakis dziwny dizen z którym my mamy nie dajemy rady:-):-):-)cierpliwosci kochana

AS jak tam na wyjezdzie widze ze masz czas i do nas zajrzec superrrrrrr pozdrawiam:tak:

Aguska mój maksiu jak dostal skaze to mial na buzi białe plamki które były bardzo widoczne bo on ma ciemna karnacje ale nie dawałam mu nic tylko zabrałam mleko na kilka dni i samo przechodzilo i kąpalam w oliatum :tak::tak:a Lenke to cały czas tez kąpie w ty bo ona wogóle na wszystko inne ma uczulenie i zaraz ma pełno krostek czerwonych i szorstkich juz próbowałam nawet z hippa i bambino i nic dwa tzry tygodnie i krostki wyskakuja :tak::tak:
Spróbuj go kapac w tym oliatum to moze mu szybko skóra ładna sie zrobi

Beata powodzenia z cwiczeniami ty to masz wytrwalosc do tego heeeee moze do brzuszków przysiady i pompki dołacz to szybciej w forme wpadniesz :)))))))0
Fajnie ,że już prawie we wszystko wchodzisz :-):-)
A randki zazdroszczę ;-):-D:-D:-D

Iwcik28 to miłej randki
dowikla dzieci to potrafia dać w kość a ty masz aż 3 więc jeszcze raz cierpliwości życzę:-)
ja czekam na m bo po siostre pojechał do malborka:-)bartuś buźkę ma coraz ładniejsza bardzo mnie to cieszy ale rozmawiałam z m i musimy przejść sie do jakiegoś dobrego alergologa i może czegoś więcej sie dowiemy.
u nas zimno i nawet mimo słońca nie wyszliśmy nawet na spacer jakoś mi się nie chciało zreszta sprzątałam.
a moje dziecko chwilami mnie zadziwia bo pomału zaczyna się sam bawić oczywiście nie trwa to długo ale tak fajnie mi sie patrzy jak bierze klocki i je rozrzuca a potem zbiera do ślimaka:-)no i znowu zaczął mówić mama i to tak pięknie wyrażnie bo już od dawna mówił ciągle tata a mama jakoś nie:zawstydzona/y:ale znów mama rządzi:-D
Fajny teap życia rozpoczyna (przyczyna -skutek).
Oj też bym popatrzyła sobie na takie widoki ;-):rofl2::rofl2::rofl2:

A jak się tam dostać??
Nie można się tam dostać ,bo piszą tam również osóby ,które nie piszą na tym wątku.
Łatwiej założyć nowy wątek lub rozesłać na PW

As miłego spania :tak: mam nadzieję że pospałaś trochę dłużej bo znając Ciebie to różnie bywa :sorry:
Iwcik to miłej randki życzę :-D ja ostatni raz w kinie byłam jak byłam w ciąży :eek: no to ze trzy lata już się uzbierały :confused2: pompek nie mogę robić bo coś mi w ramieniu strzeliło i się nie utrzymam na rękach :no: ale przysiady, dzięki za pomysł, zapomniałam o nich :-)

Witam wieczorem :tak: ja już się wykąpałam bo jakaś zmulona dzisiaj jestem :sorry: M się z Kubą bawią w pokoju więc na razie mam spokój ;-) zaraz pójdę sobie kolacyjkę jakąś zrobić a potem Kubie :-) jutro M ma służbę więc będę miała spokój :-p ale za to następny cały tydzień siedzi w domu :confused2: ale sobie wybrał wolne akurat wtedy jak ja będę miała okres :no: no cóż sam sobie to zrobił, zobaczymy kto wyjdzie z tego cały na przyszły tydzień :-) dzisiaj opracowałam tylko 6 zagadnień :confused2: no masakra, a jeszcze żeby znaleźć na nie odpowiedź to już inna bajka :sorry: co strona to inaczej napisane, się przeczyta tego trochę a potem już nie wiem co napisać :sorry: no mam nadzieję że chociaż połowę opracuję do końca miesiąca :-) spokojnej nocki życzę do jutra Laseczki :-)
Beata co się łamiesz jego strata :rofl2::rofl2::rofl2:
Masz zacięcie do nauki widzę .;-):-):-)

I ja witam wieczorkiem:-)
O 17 jeszcze raz wyszlam z moimi potworami na godzinke na dwor i znowu sie wybiegali:tak:Tearz sprzataja u dziewczyn w pokoju bo zrobili tam straszny syf:no:Jak skoncza to idziemy robic kolacyjke:tak::tak::tak:U mnie byla na kawce tesciowka:tak::tak::tak:

BEATKO
Najprostsze cwiczonka to skakanie i bieganie:tak::tak:Skacz sobie w domku w wolnych chwilach,mozesz tez przez skakanke:tak::tak::tak:A biegac to mozesz sobie tez w domu tak w miejscu;-):-)Raz szybciej ,raz wolniej,z nogami do klaty,kopiac w posladki itd;-):-)Wzmocnisz tym kondycje i wszystkie miesnie,łacznie z miesniami brzucha:tak::tak::tak:
A jak chcesz to przyjezdzaj do mnie na trening:tak::tak::tak:
AS
I jak,wyspalas sie?

AGUSKA
Super ze buzka malego robi sie coraz "ladniejsza":tak::tak::tak:
Dowikla wyluzuj.
Co ci da ,że się będziesz denerwować?
Nie wiesz ,że złość piękności szkodzi?;-):eek::-D:-D:-D
A tak serio to współczuję ,bo ja mam to samo ,tyle ,że mój 1 człowiek demolka w domu się rządzi . :eek::eek::-D:-D:-D:-D

Dziewczynki no i nie udało mi się spać położyc.
Cały czas coś .
A to telefon,a to teściowa obiad zrobiła,a to mały coś narozrabiał,potem pojechałam do psa do hodowli i tak zleciało do teraz . :-D:-D:-D:-D
UWAGA .
Idę się położyć ,a przynajmniej mam taką nadzieję ,że mi się to uda. :-D:-D:-D:-D:-D

To na pewno nie skaza białkowa.
Raczej przebiałczenie lub nietolerancja jakiegoś składnika w diecie.
Zastanów się co ostatnio wprowadzałaś do diety małego.

Fajnie ,że już prawie we wszystko wchodzisz :-):-)
A randki zazdroszczę ;-):-D:-D:-D

Fajny teap życia rozpoczyna (przyczyna -skutek).
Oj też bym popatrzyła sobie na takie widoki ;-):rofl2::rofl2::rofl2:

Nie można się tam dostać ,bo piszą tam również osóby ,które nie piszą na tym wątku.
Łatwiej założyć nowy wątek lub rozesłać na PW

Beata co się łamiesz jego strata :rofl2::rofl2::rofl2:
Masz zacięcie do nauki widzę .;-):-):-)

Dowikla wyluzuj.
Co ci da ,że się będziesz denerwować?
Nie wiesz ,że złość piękności szkodzi?;-):eek::-D:-D:-D
A tak serio to współczuję ,bo ja mam to samo ,tyle ,że mój 1 człowiek demolka w domu się rządzi . :eek::eek::-D:-D:-D:-D

Dziewczynki no i nie udało mi się spać położyc.
Cały czas coś .
A to telefon,a to teściowa obiad zrobiła,a to mały coś narozrabiał,potem pojechałam do psa do hodowli i tak zleciało do teraz . :-D:-D:-D:-D
UWAGA .
Idę się położyć ,a przynajmniej mam taką nadzieję ,że mi się to uda. :-D:-D:-D:-D:-D

Szkoda;(

My juz po kolacji :tak::tak::tak:Mam nadzieje ze niedługo moje stwory pojda sie polozyc:tak::tak::tak:Pewnie bedzie Im sie nudziło bo dałam Im szlaban na tv hehe;-):-p

AS
To miłego odpoczywania robocopie:tak::tak::tak:
Juz pare razy przymykalam oczy na to co robia ale od wczoraj wieczora juz nie dawalam rady i musialam wybuchnac:no:
Ale zamierzam sobie kupic worek treningowy(ta gruszke) i rekawice bokserskie zebym miala gdzie złosc wyladowywac;-):-)

My juz po kolacji :tak::tak::tak:Mam nadzieje ze niedługo moje stwory pojda sie polozyc:tak::tak::tak:Pewnie bedzie Im sie nudziło bo dałam Im szlaban na tv hehe;-):-p

AS
To miłego odpoczywania robocopie:tak::tak::tak:
Juz pare razy przymykalam oczy na to co robia ale od wczoraj wieczora juz nie dawalam rady i musialam wybuchnac:no:
Ale zamierzam sobie kupic worek treningowy(ta gruszke) i rekawice bokserskie zebym miala gdzie złosc wyladowywac;-):-)

Świetna rzecz:)
Ja ostatnio swój sprzedałam:)
Bo stwierdziłam, że koniec z walkami:)

reklama

Kochana widzę, że Ty do Policji się starsza ja mam pamiątkowe pytania opracowane podaj maila to prześlę;)

Do góry