reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Magda trzymam kciuki za mezusia, informuj nas na biezaco co i jak

Pycha, no ja poki co mam zasilek dla bezrobotnych, ale nie wiem co zrobie jak sie skonczy, no ale jeszcze na jakies 6 opakowan meridii styknie :-) a cwiczyc i tak trzeba, bo co z tego ze schuden 25 kilo jak mi skora bedzie wisiec, trzeba sie ujedrnic nie ma to tamto

kurcze cos i gdzies sie pali u mnie na klatce nie wiem co, dym jest ale nic wiecej, nie wiem straz wzywac czy co

reklama
Dzięki kochane za wsparcie. Narazie nie wiem nic nowego, bo nie chce do tego szpitala wydzwanić co chwilę jak wariatka.

Póki co lecę zaraz do fryzjera. Opitolę się na łyso, bo już mam dość tych wypadających włosów w żarciu, w wannie i na poduszce. Jak jeszcze trochę pokarmię małą, to wszystkich się pozbędę.:baffled:

Kurcze a mnie dziś głowa boli ,:sick: :baffled:

Byłam z Emi w piaskownicy ,nie chciała wyjść ,ale tak się zimno zrobiło ze musiałysmy uciekac ,szkoda że zima idzie:-(

sto lat sto lat dla Vanesski ;-) :tak:
abyś była zawsze uśmiechnięta i szczęśliwa

Magda a dla twojego polówka zdrówka

Oskarek idzie od pn do zlobka, niania niestety przegiela dzisiaj i jutro bye bye my love...

lece sie glebnac bo zdycham przez @@@
milego wieczorku

reklama
Iwonka opowiedz jak minal dzisiejszy dzien.Mieliscie juz gosci i czy wszystko juz przygotowane do przyjecia urodzinowego.:-)
Jula smacznie spi.Tatusiek poszedl do kolegow jak tylko zamknela oczeta.
Buziam Was i wyspanej nocki zycze-do jutra!

Do góry