reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wtam.Piatek 13 mamy dzisiaj.Czy jestescie przesadne?
Ja 13 zlamalam jak bylam w 4 klasie podstawowce reke w 5 miejscach,ale czy przesadna jestem to chyba nie:-)

Magda jak tam mezus?
Izabelka a co ona takiego zrobila ze zdecydowaliscie sie ja pogonic?a z przyjeciem do zlobka nie ma u WAs problemow ?bo w Wawie sa okropne.

Shady odchudzanie na spidzie ..hmm..to musi byc ciekawe.A co picia przy odchudzaniu to jest bardzo wskazane do oczyszczenia org z toksyn.tylko trzeba pic wode niegazowana.Pisz na bierzaco jak sie bedziesz czuc,czy bedzie Cie nosic:-D itp.Zycze skoro juz sie zdecudujesz na ten lek Dobrych rezultatow.:tak: :tak: :tak: :-)

Nocka u nas minela dobrze.Jedynie tatuncio:wściekła/y: przegina troszke ale wrocil pozno i juz nie mialam ochoty sie nakrecac na noc.Dzis mu zwroce uwage i tyle.A co :tak:

reklama
Witam! Dziekujemy za zyczenia !!!!!! Nie mialam wczoraj czasu zajrzec i teraz tez uciekam .Wczoraj tylko symbolicznie byl torcik i dziadkowie a pozniej sasiadka a imprezka urodzinowa bedzie w sobote !!!!!! Jeszcze raz bardzo dziekujemy za zyczenia !!!! Milego dnia!!!!! Pozniej sie odezwe!!!

Witam:-)
Wczoraj nie miałam czasu, żeby do was zaglądnąć, bo całą sypalnię robiliśmy. Najlepsze było skręcanie szafy-giganta. Trochę to przypominało puzzle:-D:eek:, na szczęście już stoi. Teraz jest pięknie i to cieszy. Ale dzisiaj bolą mnie wszystkie kości, mięśnie i co tylko, a siniaków mam tyle, jakbym była maltretowaną żoną;-). Dziś jeszcze też mnóstwo roboty przede mną, ale postaram się w międzyczasie nadrobić, co pisałyście.
Iwonka - spóznione, ale szczere życzenia wszystkiego co najpiękniejsze dla Vanesski :tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):-)

Witam. Już od rana zaliczyłam szpital, bo musiałam wszystko mężulkowi donieść. Wczoraj poszedł na wariata. Tylko kapcie i piżamę zabrał. Leży biedak i cały czas go malterują. Dalej nie wiadomo co z nim będzie, bo oczywiście wszystko owiane jest wielką tajemnicą. Pacjent jest nieważny i nie musi przecież nic wiedzieć. Lekarza nie uświadczysz na oddziale, żeby się czegoś dowiedzieć. Kuźwa, w tej służbie zdrowia chyba nic się nie zmieni.:baffled:

A jeżeli chodzi o 13 - to dla mnie jest szczęśliwy, odkąd urodziłam w ten dzień Agnieszkę. Moje dziecie kończy dziś 11 miesięcy. Zaczynają się przygotowania do imprezy roku.:tak:

SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA VANESSKI PRZESYŁA TEZ SZYMONEK Z MAMĄ!!!!!!!!
NIEWIEM CZY TO KOMPUTER CZY TO INTERNET NAM SZWANKUJE OD WCZORAJ JAKIS FELERNY NAM SIE TRAFIŁ

Cos sie dziewczyny rozleniwilyscie;-) bo jakos pusto tutaj:-)

Dobrze ze juz wieczor zbliza sie wielkimi krokami.Jula marudzi,wysypalo ja teraz i poza wirusem walczymy z alergia:-( .
Wyszlysmy dosc pozno bo po obiedzie na dwor a tam straszny wiatr szalal i szybko wrocilysmy a wczesniej bylo tak superasnie slonecznie.Wy pewnie spacerowalyscie a my przespalysmy ta fajna pogode:dry:

No nic uciekam i zycze fajnego wieczorka i przespanej nocki:-) :-) :-)

U nas wczoraj wiało, a dzisiaj było cieplutko i fajnie się spacerowało, tylko krótko, bo Kuba mi się zbuntował (ryk):-D. Najważniejsze rzeczy porobiłam i czekam na moją córę, która lada moment wróci od babci. Chcę widzieć jej minę, jak zobaczy naszą niespodziankę - kupiliśmy jej łóżko piętrowe, bo bardzo chciała. Ale na razie nic jeszcze nie wie:tak::-D.

reklama
Dziekuje ponownie za zyczonka!!!:tak:
Ja nie jestem przesadna a urodzilam sie 13!:szok: :-) Moze nie wszystko w zyciu mi sie uklada ale nie wiaze tego z data moich urodzin i wogole czarne koty i inne mnie nie przerazaja!;-) Moje dziecko spi i ciekawe kiedy sie obudzi?:confused: :-)
A tak wogole to: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I 1000 BUZIAKOW DLA 11-STO MIESIECZNIAKOW!!!!! AGNIESI I DAWIDKA!!!!

Do góry