reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wtam.Piatek 13 mamy dzisiaj.Czy jestescie przesadne?
Ja 13 zlamalam jak bylam w 4 klasie podstawowce reke w 5 miejscach,ale czy przesadna jestem to chyba nie:-)

Magda jak tam mezus?
Izabelka a co ona takiego zrobila ze zdecydowaliscie sie ja pogonic?a z przyjeciem do zlobka nie ma u WAs problemow ?bo w Wawie sa okropne.

Shady odchudzanie na spidzie ..hmm..to musi byc ciekawe.A co picia przy odchudzaniu to jest bardzo wskazane do oczyszczenia org z toksyn.tylko trzeba pic wode niegazowana.Pisz na bierzaco jak sie bedziesz czuc,czy bedzie Cie nosic:-D itp.Zycze skoro juz sie zdecudujesz na ten lek Dobrych rezultatow.:tak: :tak: :tak: :-)

Nocka u nas minela dobrze.Jedynie tatuncio:wściekła/y: przegina troszke ale wrocil pozno i juz nie mialam ochoty sie nakrecac na noc.Dzis mu zwroce uwage i tyle.A co :tak:

reklama
Witam! Dziekujemy za zyczenia !!!!!! Nie mialam wczoraj czasu zajrzec i teraz tez uciekam .Wczoraj tylko symbolicznie byl torcik i dziadkowie a pozniej sasiadka a imprezka urodzinowa bedzie w sobote !!!!!! Jeszcze raz bardzo dziekujemy za zyczenia !!!! Milego dnia!!!!! Pozniej sie odezwe!!!

Witam:-)
Wczoraj nie miałam czasu, żeby do was zaglądnąć, bo całą sypalnię robiliśmy. Najlepsze było skręcanie szafy-giganta. Trochę to przypominało puzzle:-D:eek:, na szczęście już stoi. Teraz jest pięknie i to cieszy. Ale dzisiaj bolą mnie wszystkie kości, mięśnie i co tylko, a siniaków mam tyle, jakbym była maltretowaną żoną;-). Dziś jeszcze też mnóstwo roboty przede mną, ale postaram się w międzyczasie nadrobić, co pisałyście.
Iwonka - spóznione, ale szczere życzenia wszystkiego co najpiękniejsze dla Vanesski :tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):-)

Witam. Już od rana zaliczyłam szpital, bo musiałam wszystko mężulkowi donieść. Wczoraj poszedł na wariata. Tylko kapcie i piżamę zabrał. Leży biedak i cały czas go malterują. Dalej nie wiadomo co z nim będzie, bo oczywiście wszystko owiane jest wielką tajemnicą. Pacjent jest nieważny i nie musi przecież nic wiedzieć. Lekarza nie uświadczysz na oddziale, żeby się czegoś dowiedzieć. Kuźwa, w tej służbie zdrowia chyba nic się nie zmieni.:baffled:

A jeżeli chodzi o 13 - to dla mnie jest szczęśliwy, odkąd urodziłam w ten dzień Agnieszkę. Moje dziecie kończy dziś 11 miesięcy. Zaczynają się przygotowania do imprezy roku.:tak:

SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA VANESSKI PRZESYŁA TEZ SZYMONEK Z MAMĄ!!!!!!!!
NIEWIEM CZY TO KOMPUTER CZY TO INTERNET NAM SZWANKUJE OD WCZORAJ JAKIS FELERNY NAM SIE TRAFIŁ

Cos sie dziewczyny rozleniwilyscie;-) bo jakos pusto tutaj:-)

Dobrze ze juz wieczor zbliza sie wielkimi krokami.Jula marudzi,wysypalo ja teraz i poza wirusem walczymy z alergia:-( .
Wyszlysmy dosc pozno bo po obiedzie na dwor a tam straszny wiatr szalal i szybko wrocilysmy a wczesniej bylo tak superasnie slonecznie.Wy pewnie spacerowalyscie a my przespalysmy ta fajna pogode:dry:

No nic uciekam i zycze fajnego wieczorka i przespanej nocki:-) :-) :-)

U nas wczoraj wiało, a dzisiaj było cieplutko i fajnie się spacerowało, tylko krótko, bo Kuba mi się zbuntował (ryk):-D. Najważniejsze rzeczy porobiłam i czekam na moją córę, która lada moment wróci od babci. Chcę widzieć jej minę, jak zobaczy naszą niespodziankę - kupiliśmy jej łóżko piętrowe, bo bardzo chciała. Ale na razie nic jeszcze nie wie:tak::-D.

reklama
Dziekuje ponownie za zyczonka!!!:tak:
Ja nie jestem przesadna a urodzilam sie 13!:szok: :-) Moze nie wszystko w zyciu mi sie uklada ale nie wiaze tego z data moich urodzin i wogole czarne koty i inne mnie nie przerazaja!;-) Moje dziecko spi i ciekawe kiedy sie obudzi?:confused: :-)
A tak wogole to: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I 1000 BUZIAKOW DLA 11-STO MIESIECZNIAKOW!!!!! AGNIESI I DAWIDKA!!!!

Do góry