SHADY z meridia jest roznie moja kumpela miała mega wysokie cisnienie łeb jej pekał była nerwowa ze bez kijja do niej nie podchoc a efekt jojo tez jest- przy tym bardzo duzo piła bo jesli nie jest to nigdzie napisane to sa to tabletki na amfetaminie w tamtym roku była afera bo 2 dziewczyny zmarły:-( wiec ten lek trzeba brac z rozsadkiem
reklama
shady moze naturalne sposoby
Odchudzanie - Od
Odchudzanie - Od
Niestety jestem sama z dzieciakami w domu, bo męża zatrzymali w szpitalu. Narazie nic więcej nie wiadomo. Wszystkie badania będą mu robić dopiero jutro.
Izabelka szkoda, że niania nie wypaliła. Tyle się słyszy o jakiś strasznych babiszonach, że potem strach zostawić z taką dzieciaka. Właśnie przez takie obawy nie wróciłam jeszcze do pracy.
A! I włosy mam króciutkie. Jestem bardzo zadowolona.
Izabelka szkoda, że niania nie wypaliła. Tyle się słyszy o jakiś strasznych babiszonach, że potem strach zostawić z taką dzieciaka. Właśnie przez takie obawy nie wróciłam jeszcze do pracy.
A! I włosy mam króciutkie. Jestem bardzo zadowolona.
shady
Fanka BB :)
Brenda ale ona brala oryginalna czy kupiona w necie? bo mnie uprzedzono, zeby w necie nie kupowac, bo to podroby...a co do cisnienia ja mam ok, i kiedys juz bralam taki srodek nazywal sie Mazindol, chudlo sie na nim slicznie i tez byl pochodnym amfy, ale co tam ja chce byc szczupla nawet za cene bolu glowy, czy nacpania
co do naturalnych metod, to zadne na mnie nie dzialaja niestety
co do naturalnych metod, to zadne na mnie nie dzialaja niestety
reklama
shady
Fanka BB :)
Ymm! Odchudznie na speedzie? Brzmi obiecująco. Co nie Shady? Przynajmniej w podskokach przez to przejdziesz. Ha, ha,ha.:-)
wiesz, zeby bylo smieszniej jak bralam poprzedni lek tez na bazie amfy wogole nie czulam sie na speedzie tak po prawdzie wtedy nie bylam na etapie czytania ulotek, wiec o tym nawet nie wiedzialam, pozniej jak kolezanka to chciala lykac prosila, zebym jej przezytala ulotke
Podziel się: