reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

SHADY z meridia jest roznie moja kumpela miała mega wysokie cisnienie łeb jej pekał była nerwowa ze bez kijja do niej nie podchoc:wściekła/y: a efekt jojo tez jest- przy tym bardzo duzo piła bo jesli nie jest to nigdzie napisane to sa to tabletki na amfetaminie:baffled: w tamtym roku była afera bo 2 dziewczyny zmarły:-( wiec ten lek trzeba brac z rozsadkiem:tak:

reklama
Niestety jestem sama z dzieciakami w domu, bo męża zatrzymali w szpitalu. Narazie nic więcej nie wiadomo. Wszystkie badania będą mu robić dopiero jutro.:sad:

Izabelka szkoda, że niania nie wypaliła. Tyle się słyszy o jakiś strasznych babiszonach, że potem strach zostawić z taką dzieciaka. Właśnie przez takie obawy nie wróciłam jeszcze do pracy.

A! I włosy mam króciutkie. Jestem bardzo zadowolona.

Brenda ale ona brala oryginalna czy kupiona w necie? bo mnie uprzedzono, zeby w necie nie kupowac, bo to podroby...a co do cisnienia ja mam ok, i kiedys juz bralam taki srodek nazywal sie Mazindol, chudlo sie na nim slicznie i tez byl pochodnym amfy, ale co tam ja chce byc szczupla nawet za cene bolu glowy, czy nacpania ;)

co do naturalnych metod, to zadne na mnie nie dzialaja niestety

Magda patrzac na nia, tez zaluje zenie zostalam w domku, ale po prostu wiem, ze z jednej wyplaty bysmy nie wyzyli :no: wiec po prostu tak mialo byc;
teraz oby sie ulozylo :)
dobranoc babeczki

Izabelka na pewno sie wszystko ułozy

Magda nich ci mezus szybko zdrowieje:-)

Moj maluch trenuje rzuty smoczkiem a potem musze go w srodku nocy szukac:-( :-)

hej laseczki

Magda duzo zdroweczka dla mezusia :)

Izabelka i dobrze, zes babe pognala, ona warunki stawia czy wy??? no do diabla. A co powiedziala, jak jej podziekowalas na "prace"

reklama
Ymm! Odchudznie na speedzie? Brzmi obiecująco. Co nie Shady? Przynajmniej w podskokach przez to przejdziesz. Ha, ha,ha.:-)

wiesz, zeby bylo smieszniej jak bralam poprzedni lek tez na bazie amfy wogole nie czulam sie na speedzie ;) tak po prawdzie wtedy nie bylam na etapie czytania ulotek, wiec o tym nawet nie wiedzialam, pozniej jak kolezanka to chciala lykac prosila, zebym jej przezytala ulotke

Do góry