reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

SHADY z meridia jest roznie moja kumpela miała mega wysokie cisnienie łeb jej pekał była nerwowa ze bez kijja do niej nie podchoc:wściekła/y: a efekt jojo tez jest- przy tym bardzo duzo piła bo jesli nie jest to nigdzie napisane to sa to tabletki na amfetaminie:baffled: w tamtym roku była afera bo 2 dziewczyny zmarły:-( wiec ten lek trzeba brac z rozsadkiem:tak:

reklama
Niestety jestem sama z dzieciakami w domu, bo męża zatrzymali w szpitalu. Narazie nic więcej nie wiadomo. Wszystkie badania będą mu robić dopiero jutro.:sad:

Izabelka szkoda, że niania nie wypaliła. Tyle się słyszy o jakiś strasznych babiszonach, że potem strach zostawić z taką dzieciaka. Właśnie przez takie obawy nie wróciłam jeszcze do pracy.

A! I włosy mam króciutkie. Jestem bardzo zadowolona.

Brenda ale ona brala oryginalna czy kupiona w necie? bo mnie uprzedzono, zeby w necie nie kupowac, bo to podroby...a co do cisnienia ja mam ok, i kiedys juz bralam taki srodek nazywal sie Mazindol, chudlo sie na nim slicznie i tez byl pochodnym amfy, ale co tam ja chce byc szczupla nawet za cene bolu glowy, czy nacpania ;)

co do naturalnych metod, to zadne na mnie nie dzialaja niestety

Magda patrzac na nia, tez zaluje zenie zostalam w domku, ale po prostu wiem, ze z jednej wyplaty bysmy nie wyzyli :no: wiec po prostu tak mialo byc;
teraz oby sie ulozylo :)
dobranoc babeczki

Izabelka na pewno sie wszystko ułozy

Magda nich ci mezus szybko zdrowieje:-)

Moj maluch trenuje rzuty smoczkiem a potem musze go w srodku nocy szukac:-( :-)

hej laseczki

Magda duzo zdroweczka dla mezusia :)

Izabelka i dobrze, zes babe pognala, ona warunki stawia czy wy??? no do diabla. A co powiedziala, jak jej podziekowalas na "prace"

reklama
Ymm! Odchudznie na speedzie? Brzmi obiecująco. Co nie Shady? Przynajmniej w podskokach przez to przejdziesz. Ha, ha,ha.:-)

wiesz, zeby bylo smieszniej jak bralam poprzedni lek tez na bazie amfy wogole nie czulam sie na speedzie ;) tak po prawdzie wtedy nie bylam na etapie czytania ulotek, wiec o tym nawet nie wiedzialam, pozniej jak kolezanka to chciala lykac prosila, zebym jej przezytala ulotke

Do góry