reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Shady ja tez kurde chce zrzucic ze 20 kg, bo z rozmiaru 38-40 wskoczylam na 44:-( i tak zaczyna jedna diete za druga i powoli mi samozaparcia brakuje, ale od poniedzialku biore sie ostro za siebie i zwalam to sadelko,bo nie moge na siebie patrzec. Meridii jednak boje sie troche brac, ze wzgledu na te skutki uboczne, wiec probuje innymi metodami.

Wszyskiego Naj dla Vanesski z okazji ukonczenia 1 roczku!!

Milionów powodów do uśmiechu dla Vanesski z okazji 1 urodzin !!!!!

fajowy_misiek.gif

Witam!
Jestem strasznie zdenerwowana, bo mój mężulek wylądował dziś w szpitalu. Miał ostry atak kamicy nerkowej. Najpierw dostał kroplówkę, a teraz po USG okazało się, że ma przytkaną kamieniem nerkę i lekarze głowią się co z nim zrobić. Mam nadzieje, że nie skończy się operacją i wszystko będzie OK>

Shady ja ważę 75kg, więc możemy sobie podać rękę. Też powinnam 15kg zrzucić. Całe życie oscylowałam między 62-64kg. Mam 172 cm wzrostu, więc zadowolona byłabym z 60kg. Może dla niektórych to dużo, ale ja byłabym happy.

reklama
hej

Magda31 mam nadzieję że z mężem bedzie wszystko Ok, życzymy zdrówka

DLA VANESSKI STO LAT I USMIECHÓW NA TWARZY!!!!!

noelia, tak, miałam wczoraj imieniny

i tez mam do zrzucenia tak z 15 kg :no: i nie wiem jak to zrobic, chyba musze wysłac męża na jakąś fuche i wtedy kupię sobie tą meridie, bo ze mnie straszny leń i nie chce mi sie ćwiczyc

Do góry