reklama
aga29
Fanka BB :)
Shady ja tez kurde chce zrzucic ze 20 kg, bo z rozmiaru 38-40 wskoczylam na 44:-( i tak zaczyna jedna diete za druga i powoli mi samozaparcia brakuje, ale od poniedzialku biore sie ostro za siebie i zwalam to sadelko,bo nie moge na siebie patrzec. Meridii jednak boje sie troche brac, ze wzgledu na te skutki uboczne, wiec probuje innymi metodami.
Wszyskiego Naj dla Vanesski z okazji ukonczenia 1 roczku!!
Wszyskiego Naj dla Vanesski z okazji ukonczenia 1 roczku!!
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Shady weszlam na forum o tym leku i zdania sa podzielone ..Zawsze mozesz spojrzec na ulotke w aptece,tam jest wszystko napisane.Zreszta sama poczytaj i zadecyduj:
Kafeteria - Wtorek_ pierwszy dzien diety i meridi
Kafeteria - Wtorek_ pierwszy dzien diety i meridi
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Shady a o tym czytalas?SKUTECZNY LEK NA ODCHUDZANIE SIBOTRIM-ODPOWIEDNIK MERIDI!
Witam!
Jestem strasznie zdenerwowana, bo mój mężulek wylądował dziś w szpitalu. Miał ostry atak kamicy nerkowej. Najpierw dostał kroplówkę, a teraz po USG okazało się, że ma przytkaną kamieniem nerkę i lekarze głowią się co z nim zrobić. Mam nadzieje, że nie skończy się operacją i wszystko będzie OK>
Shady ja ważę 75kg, więc możemy sobie podać rękę. Też powinnam 15kg zrzucić. Całe życie oscylowałam między 62-64kg. Mam 172 cm wzrostu, więc zadowolona byłabym z 60kg. Może dla niektórych to dużo, ale ja byłabym happy.
Jestem strasznie zdenerwowana, bo mój mężulek wylądował dziś w szpitalu. Miał ostry atak kamicy nerkowej. Najpierw dostał kroplówkę, a teraz po USG okazało się, że ma przytkaną kamieniem nerkę i lekarze głowią się co z nim zrobić. Mam nadzieje, że nie skończy się operacją i wszystko będzie OK>
Shady ja ważę 75kg, więc możemy sobie podać rękę. Też powinnam 15kg zrzucić. Całe życie oscylowałam między 62-64kg. Mam 172 cm wzrostu, więc zadowolona byłabym z 60kg. Może dla niektórych to dużo, ale ja byłabym happy.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
hej
Magda31 mam nadzieję że z mężem bedzie wszystko Ok, życzymy zdrówka
Magda31 mam nadzieję że z mężem bedzie wszystko Ok, życzymy zdrówka
DLA VANESSKI STO LAT I USMIECHÓW NA TWARZY!!!!!
noelia, tak, miałam wczoraj imieniny
i tez mam do zrzucenia tak z 15 kg i nie wiem jak to zrobic, chyba musze wysłac męża na jakąś fuche i wtedy kupię sobie tą meridie, bo ze mnie straszny leń i nie chce mi sie ćwiczyc
i tez mam do zrzucenia tak z 15 kg i nie wiem jak to zrobic, chyba musze wysłac męża na jakąś fuche i wtedy kupię sobie tą meridie, bo ze mnie straszny leń i nie chce mi sie ćwiczyc
Podziel się: