reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Shady ja tez kurde chce zrzucic ze 20 kg, bo z rozmiaru 38-40 wskoczylam na 44:-( i tak zaczyna jedna diete za druga i powoli mi samozaparcia brakuje, ale od poniedzialku biore sie ostro za siebie i zwalam to sadelko,bo nie moge na siebie patrzec. Meridii jednak boje sie troche brac, ze wzgledu na te skutki uboczne, wiec probuje innymi metodami.

Wszyskiego Naj dla Vanesski z okazji ukonczenia 1 roczku!!

Milionów powodów do uśmiechu dla Vanesski z okazji 1 urodzin !!!!!

fajowy_misiek.gif

Witam!
Jestem strasznie zdenerwowana, bo mój mężulek wylądował dziś w szpitalu. Miał ostry atak kamicy nerkowej. Najpierw dostał kroplówkę, a teraz po USG okazało się, że ma przytkaną kamieniem nerkę i lekarze głowią się co z nim zrobić. Mam nadzieje, że nie skończy się operacją i wszystko będzie OK>

Shady ja ważę 75kg, więc możemy sobie podać rękę. Też powinnam 15kg zrzucić. Całe życie oscylowałam między 62-64kg. Mam 172 cm wzrostu, więc zadowolona byłabym z 60kg. Może dla niektórych to dużo, ale ja byłabym happy.

reklama
hej

Magda31 mam nadzieję że z mężem bedzie wszystko Ok, życzymy zdrówka

DLA VANESSKI STO LAT I USMIECHÓW NA TWARZY!!!!!

noelia, tak, miałam wczoraj imieniny

i tez mam do zrzucenia tak z 15 kg :no: i nie wiem jak to zrobic, chyba musze wysłac męża na jakąś fuche i wtedy kupię sobie tą meridie, bo ze mnie straszny leń i nie chce mi sie ćwiczyc

Do góry