reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dowikla może sobie skręciłaś :sorry:
Ewcia zagadnienia do testu wiedzy :tak:

Witam. U mnie śnieg pada ale na szczęście nie wieje :tak: dobrze że wczoraj sobie posprzątałam to dzisiaj mam wolne :-) Kuba się bawi a ja sobie właśnie włoski umyłam :-D obiadek już mam zrobiony i mam labę na dzisiaj :-) dzisiaj muszę na cmentarz skoczyć raz dwa i może na tą komendę na żary skoczymy ale mi się nie chce :sorry: idę pisać dalej :tak:

Beata to miłęgo pisania..
a ja nic na obiad nie mam,,nawet nie chce mis ie robic,,heee

u mnie zima,ale nie sypie,,ale slonca tez brak...

Witam .
Przed 7 rano wróciłam do domu.
Idę spaaaćććć :-D:-D:-D

Aha Aguśka małemu jest lepiej po tej maści ,bo to steryd :sorry: i max po 2-3 dniach przejdzie,ale uważaj,bo przy sterydach często pekaja naczynka i to zostaje juz tak do konca życia.
Nie wolno stosowac w okolicach oczu i na podrażnione miejsca :no:
Wszystkie sterydy też ścianiaja skóre i stosuje sie je w ostatecznosci.
Do tego często po zaprzestaniu stosowania zmiany skórne nawracają.
Alergie na mleko najłatwiej jest rozpoznać gołym okiem pod światło.;-);-)

Co do zamkniętego .
Lena jak chcesz to możesz w każdej chwili sama założyć taki wątek i nikogo nie prosić .
Wtedy zaprosisz kogo chcesz .
Pozdrawiam i dobranoc :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam i ja
U nas tez zima,pelno sniegu ale na szczescie nie wieje:tak::tak::tak:Zaraz wychodzimy na saneczki:tak::tak::tak:
Moim dzieciom od wczoraj meeega odbija:wściekła/y::no:Cholera,nie wiem co w Nich wstapilo:no::no::no:Dra sie ,bija ,kloca,pyskuja i wcale nie sluchaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:Wystarczy ze wyjde na chwile do kibla lub zaczynam gadac z kims przez telefon to jest MASAKRA:no:Wykorzystuja kazdy najmniejszy moment nieuwagi na pokazanie na co Ich stac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:
Rozmawialam ze znajoma przez telefon to zaraz sie zaczeło bicie,wyrywanie sobie plynu do mycia szyb,Wiktora z Klaudia zaczely sobie ciuchy wyciagac z szafy robiac tym samym istny syf w tej szafie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:Ale Ich nawyzywalam jak skonczylam gadac:no:Zaraz wszyscy wylecieli mi z pokoju:no::no:
NO kurde czasami mam juz dosyc:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To sie wyzaliłam hehe,ale juz musialam
Noga nadal boli:no::no::no:Rano bylo ciut lepiej ale jak zaczelam chodzic to znowu to samo:no::no::no:

Witam nowa mamusie:-)Bo my sie chybe jeszcze nie znamy EWCIA

As milego spania...
dowikla oj wspolczuje,,hehe,masz mamla wojenke domowa...
ja lece do taty po kawe,bo nie mam,,a bym łykneła....

As 76 według mnie to skaza.a z tą maścia to wiem ja postępować dostałam cały instruktarz od lekarza:-)i dziś już tylko rano posmarowałam i na tym kończe.
Mały śpi pewnie zaraz wstanie to obiadek mu podgrzeje:-)
słoneczko ślicznie świeci szkoda tylko że mroźno jest
dowikla kochana cierpliwości życze

reklama
hej laski ja juz dzisiaj wszystko posprzatalam obiad w drodze heeeeee poprasowalam pazurki pomalowalam włosy na prostownicy zrobilam no i teraz tylko czekam do wieczora na randke , wczoraj byłam na zakupach kupiłam sobie buciki no i dzisiaj pierwszy raz załaoze do kina i wczoraj przymierzyłam spodnie ktore mialam jeszcze za male i okazało sie ze moge juz w nich chodzic wiec tez je ubiore bo bardzo je lubiałam przed ciażą wiec jest super bo wchodze we wszystkie prawie ciuchy juz sprzed ciaży :))))))))))))))))))

Dowikla wspołczuje ale czasem dizeci maja jakis dziwny dizen z którym my mamy nie dajemy rady:-):-):-)cierpliwosci kochana

AS jak tam na wyjezdzie widze ze masz czas i do nas zajrzec superrrrrrr pozdrawiam:tak:

Aguska mój maksiu jak dostal skaze to mial na buzi białe plamki które były bardzo widoczne bo on ma ciemna karnacje ale nie dawałam mu nic tylko zabrałam mleko na kilka dni i samo przechodzilo i kąpalam w oliatum :tak::tak:a Lenke to cały czas tez kąpie w ty bo ona wogóle na wszystko inne ma uczulenie i zaraz ma pełno krostek czerwonych i szorstkich juz próbowałam nawet z hippa i bambino i nic dwa tzry tygodnie i krostki wyskakuja :tak::tak:
Spróbuj go kapac w tym oliatum to moze mu szybko skóra ładna sie zrobi

Beata powodzenia z cwiczeniami ty to masz wytrwalosc do tego heeeee moze do brzuszków przysiady i pompki dołacz to szybciej w forme wpadniesz :)))))))0

Do góry