reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie kochane:-)
Co do pizzy:cool2::cool2::cool2:stchurzyłam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A mam teraz napiety dzień i jutro pewnie też bedzie taki. LAura juzlepiej na szczęście ale mnie gardło nawala niesamowicie. Wiecie co mój tato jutro będzie mieć operację i cholernie się martwie:-( trzymajcie kciuki plisss.
Ale pięknie śłonko świeci!!!!A ja już nei wiem czy możemy wychodzić czy nie:wściekła/y: Michał już ok , oprócz kataru, Laura dzisiaj ok...

czesc laseczki!!!!
witam sie w słoneczny wtorek.:-)pogoda jest super,słonce swieci,-3*na termometrze zero wiaterku.
moi panowie jedzą obiad,dzieciaki spią a ja odpoczywam ale zaraz uciekam z krystianem na spacer.
wczoraj był doktor u alana i mikołaja i na szczescie jak na razie nie trzeba antybiotyku bo nic złego sie nie dzieje:-).zakupiłam nebulizator i mam ich inhalować i powinno byc ok.

a i jeszcze jedna dobra wiadomość moje dziecko bardzo sie poprawiło w szkole,pani go dzis pochwaliła ze jest grzeczny i słucha.oby tak dalej-kara najwidoczniej poskutkowała.:tak:;-)

iwicik-i jak lenka?o której poszła Ci wczoraj spać?

kernuś-oczywiśćie ze bede trzymac kciuki za twojego tatę.:tak:
a ty kochana kuruj sie bo musisz być zdrowa.
dobrze ze ninia juz nie gorączkuje.

lena-twoja niunia to ładna kluseczka:tak:ale mój krystek też tak dużo ważył jak był taki mały.:tak:i teraz też jest chłop jak dąb:-D;-)

dowikla-kochana podziwiam ze Ci sie tak chce rano ćwiczyć:tak:

Ja zasiadam z capucinko i serniczkami:-);-)Dominik robi lekcje:tak::tak::tak:
Przed feriami pierwszy raz pisali w szkole z pamieci i ze słuchu i wczoraj pani oddawala te zadania:tak::tak::tak:Dominik jako jedyny chlopiec napisal te zdania bezbłednie:tak::tak::tak:Pani Go bardzo pochwaliła:tak::tak::tak:Ale jestem z Niego dumna:tak::tak::tak:
Prze d wyjsciem do przedszkola ogarnelam dziewczynek pokoj bo juz mialy tam niezły sajgon:no:Pewnie jak wroca to znowu tam niezle nasyfia:no::no::no:U Nich porzadek to jest doslownie na kilka minut:no::wściekła/y:Upatrzylam dla Nich fajny,taki duzy regal w ikea,ale teraz musze jakos tam dotrzec hehe i to kupic :-);-)
Po kawce chyba wezme sie za korytarz i moze kuchnie

LIDUS
Gratki dla Krystiana:tak::tak::tak:Obys czesciej slyszała same pochwaly:tak::tak::tak:
No i dobrze ze mali nie musza dostac antybiotyku

KERNUS
Ciesze sie ze z dziecmi juz lepiej:tak::tak::tak:Teraz Ty sie kuruj Kochana
Mysle ze jakis maly spacerek Wam nie zaszkodzi

ANACONDZIA
Daj znac po szczepieniu

Anaconda powodzenia na szczepieniu :tak:
Kerna fajnie że dzieciakom przeszło teraz Ty się Kochana kuruj :tak: zdrówka dla Ciebie ;-)
Lidka to dobrze że Chłopcy nie muszą antybiotyku brać, oby im szybko przeszło :tak: no i gratki dla Krystiana :-D
Dowikla szkoda że kawałek do Poznania mam bo pewnie już bym jadła z Tobą te serniczki :-D smaka robisz jak nie wiem co :-) o bałaganie to mi nie mów :dry: ja już sprzątam tylko w sobotę bo to szkoda czasu i siły :tak: no i gratki dla Dominika w szkole :tak: oby tak się utrzymał :-)

Witam po południu :tak: my już po obiadku, Kuba ogląda bajkę, książeczkę z naklejkami i je sobie kanapkę :tak: a ja popijam ciepłą herbatkę :-) miałam iść do sklepu ale tak wieje że nie ryzykuję z wychodzeniem z Kubą ;-) a miałam totka wysłać i wygrać dzisiaj 15mln :-D to nic, jutro się skoczy jak znowu będę jechać do gina bo tabsy :tak: dzisiaj szukałam zagadnień do testu z wiedzy do policji i mam ich 420 :dry: trudno, jutro sprawię sobie big zeszyt i będę przepisywać i się uczyć żeby na wiosnę złożyć papiery :tak: trzeba iść do roboty i kupić jakieś mieszkanie czy się wybudować :-)

A co tu takie pustki :szok::szok::szok: weszłam z nadzieją że coś poczytam a tu nic :szok: No to nic, Kuba się bawi, ja skończyłam rozwiązywać krzyżówkę i zaraz coś zjem i się kładziemy spać :tak: jakaś padnięta jestem dzisiaj i połamana się czuję :sorry2: chyba źle mi się spało :dry: zimno mam w domu jak nie wiem co :no: wszędzie kalafiory na full i nic :dry: oby trochę słoneczka przygrzało to inaczej będzie :tak: dzisiaj przez cały dzień do 20.00 poligon mieli :crazy: co chwilę strzały, huki i jeszcze sobie na wieczór latali :no: wkurza mnie to i jakiś niepokój wtedy czuję nie wiem czemu :no: od razu serce szybciej mi bije i zaczyna boleć :no: idę zjeść kolację i się kładę :tak: spokojnej nocki życzę :tak: do jutra Laseczki :-)

hej laski

ja cały dzien z dziecmi sama maksiu rano do szkoły a ja z Lenka do 10 w łózku mimo iz wczoraj poszla spac o 17 i wstała o 21 to pobawila sie godzinke i znów poszla spac i obudziła dopiero sie o 7.30 na mleczko :tak::tak: pozniej jak maksiu wrócił ze szkoły to wybralismy sie do biedronki na zakupy . kapiel wspólna lenki i maksia zakonczyla sie powodzia w łazience:-D:-D:-Dale mieli ubaw oboje :-D:-D:-D
teraz juz sobie spia a ja kukam po necie i zastanawiam sie co by tu zjeść:confused::confused::confused:

Lidka tak jak pisałam godzinke sie pobawiła i poszla spac :tak::tak:mam nadzieje z edzieciom szybko przejdzie:tak:

Beata ty masz takie leki jak ja tylko ze ja sie denerwuje jak słysze w tv albo radiu o jakims wypadku z udziałem tira wtedy serce bije mi mocniej:tak::tak:

Dowikla mówisz ze serniczek hmmmmmm zjadło by sie:tak::tak::tak:

Kerna kuruj sie kochana kuruj dobrze ze dizeciaczkom przechodzi:tak::tak:

Lena Gaja naprawde duzo wazy :-pale zacznie biegac to moze byc sucha jak patyczak mój maksiu tez był pulchniutki a teraz to chudzielec nr1 ma 8 lat i wazy 21kg :tak::tak::tak:

Hej ja zaraz spać się kładę mój mężuś już na mnie czeka w łóżeczku...a niech sobie poczeka:-)
Bartuś cały dzień się o coś obijał ma kolejnego mega guza zaczynam si bać że wkońcu coś naprawde sobie zrobi:-(
Do tego ma jakieś nerwy jak coś nie jest po jego myśli to krzyczy wygina się a gdy chce go wziąśc na ręcę a on nie chce to mnie odpycha i specjalnie siada pupą na podłogę!wiecie co on już jest naprawde silny.Nie wiem teraz czy to przez zęby też trochę taki nerwowy jest:-(czy coś innego mu dolega.chociaż przez resztę dnia to jest taki kochany łobuziak:-)
dobranoc kochane do jutra

Witam
Rzeczywiscie straszne tu pustki:szok::szok:
U mnie znowu cholernie wieje:no::no::no:Mlode jeszcze spia,a ja jestem juz po cwiczonkach:tak::tak::tak:Wypilam ciepla herbatke z cytrynka i zaraz zmykam pod kolderke;-);-):-)
Dzsiiaj musze jechac na zakupki bo Dominik zostal zaproszony na urodziny do kolezanki na sobote i trzeba kupic jakis prezencik:tak::tak::tak:
Ale to moje dziecko jest imprezowe bo tak srednio raz w miesiacu jezdzi na jakies urodzinki:tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:

BEATKO,IWCIK
Trzeba bylo wpadac na serniczek:tak::tak:Chetnie bym sie podzieliła:tak::tak::tak:

reklama
Witam z rana :-):-)
U nas nadal piękne słoneczko i bezchmurne niebo tylko szkoda ze tak mrozi :crazy::crazy::crazy:
Wczorajsze szczepienie w porządku, nawet nie płakała wcale ale za to po szczepieniu była tragedia :-D:-D:-D ręka boli podobno do dziś :-D:-D i jak szła do przedszkola to mówiła, że musi powiedzieć pani żeby dzieci jej dzisiaj nie przytulały ani nie dawały jej dziubasków bo ją w rękę urażą :-D:-D:-D ubaw z niej miałam, że nie mogłam się opanować ze śmiechu :-D:-D
Dowikla super zdolniacha z twojego Dominika, tylko pogratulować :tak::tak::tak:
A wiesz ze Maja wczoraj miała dwa zastrzyki nie jeden i nic nie musiała pić :baffled::baffled: zdziwiłam się bo jak ty pisałam o jednym to byłam na to nastawiona a tu taka niespodzianka :szok::szok::szok:

Do góry