reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wlasnie sie wykapalam:tak::tak::tak:Zaraz rozkładam moje wyrko i bedziemy sie wszyscy w nim przytulali i troszke powariujemy sobie;-):-)
Jak odbieralam dziewczynki z przedszkola to bylo juz tak zimno ze szok:no::no::no:a do tego ten paskudny wiatr:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niech ta wiosna przychodzi jak najszybciej:tak::tak::tak:

KERNUS,LIDUS
Wysyłam Wam duuuzo zdrowka:-)Oby te chorobska sie juz pokonczyly

IWCIK
Czyzby moj login na nk byl az tak mylacy?
Cholipka a ja nawet nigdy nie zwrocilam na to uwagi:baffled::rofl2:

reklama
Kerna zdrówka.
Moje dziecko dziś ma dzień marudzenia.Jeszcze nie śpi!a oczy same mu się zamykaja.I musimy sie pochwalić że mamy kolejny ząbek:-)no i kolejny w drodze dlatego pewnie te marudzenie...
miłej i ciekawej nocki:-D

Kerna, Lidka zdrówka dla Was :tak:
Dowikla ale Ci dziewczynki rosną :-) oby tak dalej, mój Kuba to już nie długo 1m będzie mieć :tak: ale mi narobiłaś ochotę na sernik na zimno :tak:
Aguska oby mu szybko ząbki wyszły :tak: mojemu pomagał viburcol :tak:

Witam wieczorem :tak: my już wszyscy po kolacji, Kuba z M leżą w łóżku i jedzą cukierki :sorry: jak dzieci :-D dzisiaj specjalnie pojechaliśmy do żar do swojej doktorki gin żeby mi przepisała tabsy i co, już nie przyjmuje w poniedziałki :confused2: no ale mi zrobiła, i będę musiała znowu jechać w tygodniu :tak: idę zjeść kawałek ciasta póki jeszcze jest :-) do jutra Laseczki :-)

DOWIKLA no mnie zmylił myslałam ze to nasza AS :-D:-D:-Daz sprawdzałam u nas :-Dna bb w kalendarzu no i mi nie pasowalo bo ma :-D28 kwietnia:-D:-D ale co tam dwa razy złozyłam ci zyczenia :-):-):-)bedziesz miał ode mnie duzo szczescia:-):-)

Aguska gratki kolejnego zabka oby szybko sie wybił :tak::tak::tak:

Beata takiej to dobrze ciasto o tej porze no i nie wspomne o tych cukierkach :-D:-D:-D

a moja pannica własnie obudziła sie po 4 godzinnej drzemce:-D:-D:-Dciekawe o której teraz padnie :eek::eek::eek:

Witam z ranca
Dominik juz w szkole:tak::tak::tak:Kurde,jak dzisiaj jest zimno a do tego mega wieje:wściekła/y::no::no::no:
Ja juz sobie pocwiczylam ,zaraz wypije herbatke z cytrynka i sie jeszcze kłade:tak::tak::tak:
Dziewczynki juz sie obudzily ale siedza u siebie:-):tak:

AGUSKA
Gratuluje zabka:tak:

Witam z rana :-):-)
U nas znowu piękne słonko świeci ale mrozi całkiem nieźle :szok::szok:
Dzwoniłam o godz.8 do przychodni umówić się na to szczepienie i dopiero na godz.17 mamy się stawić, dobrze ze Maję puściłam do przedszkola bo by się chyba nie doczekała :-D:-D
A do mnie dzisiaj koleżanka wpada na ploteczki więc muszę szybciutko dom ogarnąć coby nie mówiła ze u nas burdel jak na kółkach :-D:-D:-D

witam sie dziewczynki:-)
ale mroźno na dworzu dziś sobie też odpuszcze spacerek z Bartkiem chociaż to słoneczko kusi i to bardzo ale jak dla mnie to za zimno bo jest -10
Lena twoja Gaja może poprostu bedzie duża:-)Ale powiem ci szczerze że naprawde jest pulpaśkiem:-)a też jest długa?może nie długo przestanie ci tak przybierać jak zacznie się więcej ruszać:-)ważne że jest zdrowa

reklama
Witam w zimny wtorek :dry: wieje jak nie wiem co, na dworze -5 a jak zawieje to chyba z -20 się czuje :no: ja coś zimno mam w chacie :dry: Kuba ogląda Dorę a ja już mam wolne :tak: pozmywałam sobie gary, obiadek mam ze wczoraj więc nic robić nie muszę :-) wczoraj zapomniałam z balkony ściągnąć zasłony i mi przymarzły do podłogi :-D teraz będę musiała poczekać aż odtają i wyprać na nowo końcówki :sorry2: ja jakaś panięta jestem, tak mi się nie chciało tyłka ruszać z łóżka ale Kuba mnie zwalił i musiałam wstać :tak: idę rosołek podgrzać żeby był ciepły :tak: zajrzę później Laseczki :-)

Do góry