reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wlasnie sie wykapalam:tak::tak::tak:Zaraz rozkładam moje wyrko i bedziemy sie wszyscy w nim przytulali i troszke powariujemy sobie;-):-)
Jak odbieralam dziewczynki z przedszkola to bylo juz tak zimno ze szok:no::no::no:a do tego ten paskudny wiatr:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niech ta wiosna przychodzi jak najszybciej:tak::tak::tak:

KERNUS,LIDUS
Wysyłam Wam duuuzo zdrowka:-)Oby te chorobska sie juz pokonczyly

IWCIK
Czyzby moj login na nk byl az tak mylacy?
Cholipka a ja nawet nigdy nie zwrocilam na to uwagi:baffled::rofl2:

reklama
Kerna zdrówka.
Moje dziecko dziś ma dzień marudzenia.Jeszcze nie śpi!a oczy same mu się zamykaja.I musimy sie pochwalić że mamy kolejny ząbek:-)no i kolejny w drodze dlatego pewnie te marudzenie...
miłej i ciekawej nocki:-D

Kerna, Lidka zdrówka dla Was :tak:
Dowikla ale Ci dziewczynki rosną :-) oby tak dalej, mój Kuba to już nie długo 1m będzie mieć :tak: ale mi narobiłaś ochotę na sernik na zimno :tak:
Aguska oby mu szybko ząbki wyszły :tak: mojemu pomagał viburcol :tak:

Witam wieczorem :tak: my już wszyscy po kolacji, Kuba z M leżą w łóżku i jedzą cukierki :sorry: jak dzieci :-D dzisiaj specjalnie pojechaliśmy do żar do swojej doktorki gin żeby mi przepisała tabsy i co, już nie przyjmuje w poniedziałki :confused2: no ale mi zrobiła, i będę musiała znowu jechać w tygodniu :tak: idę zjeść kawałek ciasta póki jeszcze jest :-) do jutra Laseczki :-)

DOWIKLA no mnie zmylił myslałam ze to nasza AS :-D:-D:-Daz sprawdzałam u nas :-Dna bb w kalendarzu no i mi nie pasowalo bo ma :-D28 kwietnia:-D:-D ale co tam dwa razy złozyłam ci zyczenia :-):-):-)bedziesz miał ode mnie duzo szczescia:-):-)

Aguska gratki kolejnego zabka oby szybko sie wybił :tak::tak::tak:

Beata takiej to dobrze ciasto o tej porze no i nie wspomne o tych cukierkach :-D:-D:-D

a moja pannica własnie obudziła sie po 4 godzinnej drzemce:-D:-D:-Dciekawe o której teraz padnie :eek::eek::eek:

Witam z ranca
Dominik juz w szkole:tak::tak::tak:Kurde,jak dzisiaj jest zimno a do tego mega wieje:wściekła/y::no::no::no:
Ja juz sobie pocwiczylam ,zaraz wypije herbatke z cytrynka i sie jeszcze kłade:tak::tak::tak:
Dziewczynki juz sie obudzily ale siedza u siebie:-):tak:

AGUSKA
Gratuluje zabka:tak:

Witam z rana :-):-)
U nas znowu piękne słonko świeci ale mrozi całkiem nieźle :szok::szok:
Dzwoniłam o godz.8 do przychodni umówić się na to szczepienie i dopiero na godz.17 mamy się stawić, dobrze ze Maję puściłam do przedszkola bo by się chyba nie doczekała :-D:-D
A do mnie dzisiaj koleżanka wpada na ploteczki więc muszę szybciutko dom ogarnąć coby nie mówiła ze u nas burdel jak na kółkach :-D:-D:-D

witam sie dziewczynki:-)
ale mroźno na dworzu dziś sobie też odpuszcze spacerek z Bartkiem chociaż to słoneczko kusi i to bardzo ale jak dla mnie to za zimno bo jest -10
Lena twoja Gaja może poprostu bedzie duża:-)Ale powiem ci szczerze że naprawde jest pulpaśkiem:-)a też jest długa?może nie długo przestanie ci tak przybierać jak zacznie się więcej ruszać:-)ważne że jest zdrowa

reklama
Witam w zimny wtorek :dry: wieje jak nie wiem co, na dworze -5 a jak zawieje to chyba z -20 się czuje :no: ja coś zimno mam w chacie :dry: Kuba ogląda Dorę a ja już mam wolne :tak: pozmywałam sobie gary, obiadek mam ze wczoraj więc nic robić nie muszę :-) wczoraj zapomniałam z balkony ściągnąć zasłony i mi przymarzły do podłogi :-D teraz będę musiała poczekać aż odtają i wyprać na nowo końcówki :sorry2: ja jakaś panięta jestem, tak mi się nie chciało tyłka ruszać z łóżka ale Kuba mnie zwalił i musiałam wstać :tak: idę rosołek podgrzać żeby był ciepły :tak: zajrzę później Laseczki :-)

Do góry