reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki!!!
witam sie w słoneczny poniedzialek!!!!

w dni św.walentego zyczę wam dużo radosći,miłośći,szacunku,zrozumienia i udanego sexsu:-);-)

mój m pojechał po krystiana do szkoły,dzieciaki mi spią a ja właśnie skonczyłam prasować i teraz mam chwilke wolnego czasu.
dzis ma lekarz przyjechac do moich dzieci,mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie konieczny:-(alan bedzie miał pewnie krtan a mikołaj to nie wiem, sucho mi kaszle i leje mu sie strasznie z noska.

aha i musze sie wam pochwlić że mój m mnie zaskoczyl dzis rano:szok:obudził mnie i podarował czekoladki w kszałcie serca i piękny bukiet czerwonych róż:tak:

miłego dnia:-)

dowikla-fajnie ze imprezka Ci sie udała:tak:
super że dziewczynki Ci rosną!!!!!

malinka-dużo zdrówka dla antosia,oby mu nic nie było.

agusiek-i jak bartuś?zasnoł???
dalej Ci tak marudzi?

dziewczyny polecam wam ogromnie tego bloga.
niesamowita historia pełna miłośći,nadziei i walki.
http://www.kochamylaure.pl/
ja wczoraj kazdą wolną chwilkę spędziłam na czytaniu i łzy same mi leciały.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w nielubiany przez więszość poniedziałek;-)
Najlepsze życzenia z okazji "Walentynek"!! Oby nasi mężowie/nażeczeni/partnerzy chodzili jak w zegarku, mieli do nas szacunek, byli na każde nasze zawołanie, zawsze nas kochali, dawali nam to co najlepsze;-):-).
Malinka1, zdrówka dla Antosia:tak:, aguska2017, jak Bartuś? Właściwie to ile on ma zębów, bo mojemu coś nie chcą wychodzić:-( zatrzymał się na 6 zębach i koniec do tego okropnie mi się ślini, a zębów jak nie było tak dalej nie ma. dowikla, dziewczyny rosną Ci kasiążkowo:-D.
Mój Kuba dalej podziębiony i smarcze, T zapomniał chyba o walentynkach...:-( ale cóż faceci nie mają głowy do dat. Myślę czy się zemścić i nie dać mu obiadu:-p

A ja siedze przy capucinko i zadam sernika i sernika na zimno hehe:rofl2:Oj bede musiala sie dzisiaj nacwiczyc;-):-)
Dominik dostal w szkole piekna walentynke od swojej narzeczonej:tak::tak::tak::tak:

ANACONDZIA
No to niezly dostalas prezencik:-D:-D:-D
Dziekuje za zyczonka:tak:

LIDUS
No to sie mezus spisał:tak::tak::tak:Super:-)

AGUSKA
I jak maly?Usnal w koncu?

gorące buziaki na dzień walniętych:-D
dowikla a tam dieta....trzeba korzystać z uroków świata:-D
Lidka kciuki mooocno trzymam żeby obyło się bez leków.Mocnooooo A no i super Ci mąż zrobić niespodziewankę:tak: ekstra!
Anaconda do Twojego to słów nie mam:confused2::eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mój w Wawie tak więc chyba se pizze zamówię i pogadam z dostawcą;-):-D:-D:ninja2:

KERNUS
A co tam,jak przyjedzie jakis fajny to gadaj do upadłego hehe:-p:-D
Mlody konczy lekcje a ja skonczylam sprzatac kuchnie:tak::tak::tak:Dominik chce na obiad zupe ,a ja z laseczkami zjem sobie wieczorkiem pizze:tak::tak::tak::tak:

dziewczyny Bartek wkońcu zasnąl o 12.40 i spał do 14.15 ale ile ja sie z nim nachodziłam nalulałam.Ale teraz juz jest ok wyspał sie i zęby chyba jak narzie odpuściły
Lidka zdróweczka dla twoich chlopców
Fanta Bartek ma 7 zęboli i idzie mu teraz prawa dolna 2 i lewa górna 3.Mam nadzieje że tylko te dwa jak narazie
ja jem teraz obiad warzywa z ryżem i kurczakiem:-)więc później sie odezwe kochane

no i czy moze być gorzej?? Ja się czują przedgrypowo..wszsytko mnie boli a gardło mam spuchnięte okropnie...no a Laura....ma 38.5!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Laski ale zyczenia sie posypaly ja tez wam zycze duzo miłosci i sexu no i dzieci tym ktore jeszcze pragna miec malenstwa:-):-):-)

u mnie Lenka spi od 17 ciekawe co bedzie w nocy:-) robila:eek::eek::eek: maksiu wlasnie baje oglada a ja korzystam na BB i w locie jeszcze pranie powiesiłam bo przypomniało mi sie ze w poludnie nastawiłam :-):-)

Kerna kurcze zdrówka obys sie nie pochorowała , a jak tam z tym dostawca pizzy jak co to zagadaj i moze utuli to całe chorubsko przejdzie:rofl2::rofl2::rofl2:

Lena takie smakołyki no wiesz ty co :rofl2: sama bym zjadła:-D:-D:-D

Lidka znów choroba kurcze ale sie panosza te bakterie:baffled::baffled::baffled:zdrówka kochana

No to teraz juz wiem ze to dowikli zlozyłam zyczenia na NK :rofl2: a ja myslałam ze to nasza aAS :rofl2::rofl2::rofl2:ale zescie zamieszały ze zgłupialam :rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry