hej kobietki!!!
witam sie w słoneczny poniedzialek!!!!
w dni św.walentego zyczę wam dużo radosći,miłośći,szacunku,zrozumienia i udanego sexsu:-);-)
mój m pojechał po krystiana do szkoły,dzieciaki mi spią a ja właśnie skonczyłam prasować i teraz mam chwilke wolnego czasu.
dzis ma lekarz przyjechac do moich dzieci,mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie konieczny:-(alan bedzie miał pewnie krtan a mikołaj to nie wiem, sucho mi kaszle i leje mu sie strasznie z noska.
aha i musze sie wam pochwlić że mój m mnie zaskoczyl dzis ranoobudził mnie i podarował czekoladki w kszałcie serca i piękny bukiet czerwonych róż
miłego dnia:-)
dowikla-fajnie ze imprezka Ci sie udała
super że dziewczynki Ci rosną!!!!!
malinka-dużo zdrówka dla antosia,oby mu nic nie było.
agusiek-i jak bartuś?zasnoł???
dalej Ci tak marudzi?
dziewczyny polecam wam ogromnie tego bloga.
niesamowita historia pełna miłośći,nadziei i walki.
http://www.kochamylaure.pl/
ja wczoraj kazdą wolną chwilkę spędziłam na czytaniu i łzy same mi leciały.
witam sie w słoneczny poniedzialek!!!!
w dni św.walentego zyczę wam dużo radosći,miłośći,szacunku,zrozumienia i udanego sexsu:-);-)
mój m pojechał po krystiana do szkoły,dzieciaki mi spią a ja właśnie skonczyłam prasować i teraz mam chwilke wolnego czasu.
dzis ma lekarz przyjechac do moich dzieci,mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie konieczny:-(alan bedzie miał pewnie krtan a mikołaj to nie wiem, sucho mi kaszle i leje mu sie strasznie z noska.
aha i musze sie wam pochwlić że mój m mnie zaskoczyl dzis ranoobudził mnie i podarował czekoladki w kszałcie serca i piękny bukiet czerwonych róż
miłego dnia:-)
dowikla-fajnie ze imprezka Ci sie udała
super że dziewczynki Ci rosną!!!!!
malinka-dużo zdrówka dla antosia,oby mu nic nie było.
agusiek-i jak bartuś?zasnoł???
dalej Ci tak marudzi?
dziewczyny polecam wam ogromnie tego bloga.
niesamowita historia pełna miłośći,nadziei i walki.
http://www.kochamylaure.pl/
ja wczoraj kazdą wolną chwilkę spędziłam na czytaniu i łzy same mi leciały.
Ostatnia edycja: