reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja swojej corce kupilam buty nr 20 tak mi doradzili w sklepie ale nie sa to buty jeszcze na zime tylko jesienne wiec jeszcze czeka nas zakup butow zimowych.Kombinezon ma jeden jesienny a jeden gruby zimowy ale musze jeszcze jeden zakupic na zmiane i jakis dwu czesciowy by sie przydal.....Nie mamy jeszcze szalika i czapki i jakies rekawiczki by sie przydaly takie z palcami o ile wogole sa?Och ta zima..... Nie lubie jej bardzo ale mysle ze ta zima bedzie dla mnie fajna bo spedze ja razem ze swoim dzieckiem i bedziemy robic balwanki i jezdzic sankami.
Zaraz po bajce ide ja kapac i klade spac szkrabka.

reklama
Anaconda ...anaconda........ hm... kogos mi to przypomina ,kiedyś pisała z nami taka dziewczyna.....:-) :-D :-D :-D

Fajnie że jesteś ,jak tam zdrówko i trzymamy za słowo że codziennie bedziesz coś pisać

Iwonka u nas szczepienie przeniesione na 20-go.Mam nadzieje ze JUla wyzdrowieje do tego czasu.U nas w przychodni powiedzieli ze zapisac jak skonczymy 13 miesiac.My jeszcze bucikow zimowych nie mamy.Na razie ma byc cieplo wiec mamy jeszcze troszke czas i jak tylko wyzdrowieje to pojedziemy kupowac.Chcialabym kupic Juli 2czesciowy kombinezon ale bylam w 3 sklepach i powiedzieli ze takowego nie maja i nie beda miec.

Mordziulka a to mieliscie szczescie w nieszczesciu ze sie znalazl..Super!

Anaconda pewnie ze pamietam..pisz kochana jak najszybciej co u Was.

Jula wykapana i zaraz bedzie jesc kolacje.

Aga29 a to faktycznie kiepsko tak bez polskiej TV .Bajeczki polskie sa jednak superasne na mini mini.Mysl kochana moze cos wymyslicie i bedziecie widziec co w naszej polityce na biezaco..hihihi

Shady wiem ze takie ogloszenia bywaja...a i zdazaja sie i ludzie ktorzy na takowe odpowiadaja.Super ze jestes juz przygotowana do wielkiego przyjecia urodzinowego Alanka.Oczywiscie czekamy na zdiecia a o tym specyfiku nie slyszalam.Pozniej poczytam co to takiego.

Pozdrawiam i chyba spokojnej nocy Wam zycze.

Pycha masz dziś imieniny ???

moje dziewcze juz ładnie śpi,byłam dziś z nią na placu zabaw żeby z dziećmi sie innymi pobawiła,i muszę powiedzić ze powoli sie oswaja z taką sytuacja :tak: :-)

Moj aniolek tez juz spi a ja gotuje sobie jajka bo mam ochotke zjesc je w majonezie.
Wlasnie! Bajki na mini mini sa super ale ja juz nie stety ich nie mam bo mialam je tylko na Cyfrze a teraz mamy Polsat i tam tego nie ma a to moje dziecko uwielbia ale i tak sobie poradzilam z tym problemem bo ktos mi co jakis czas nagrywa ten program na wideo i ja małej to puszczam.

JoannaMK Ja specjalnie sie jeszcze nie rozgladalam za dwu czesciowymi kombinezonami ale widzialam na pewno w WOJCIKU tyle ze kosztowaly kolo150zl. Zycze zdrowka dla coreczki.

wlasie sie przygotowuje psychicznie na nowe wyzwanie, czyli odchudzanie. Obiecalam sobie ze chce wazyc 10 kilo mniej do Sylwestra. jesli sie uda obiecuje, ze sie upije na mxa z radosci :)

hej :)
no ja nie mam czegos takiego jak kupowanie cieplych skarpet, ale juz w listopadzie kupuje ozdoby choinkowe bo swiat sie nie moge doczekac :)
w tym roku kupimy ogromna choinke dla synka- żywa oczywiscie i bedzie piekna az mu dech zaprze :tak: ;-)

shady Powodzenia w odchudzaniu ja bym chciala przytyc i upic na maxa w sylwka tez bym chciala bo juz prawie dwa lata jestem abstynentka nie liczac piwka:tak: ;-) :-)

Ja tez sie zastanawiam nad choinka wielka zywa i pod sufit ale boje sie ze Vanesska bedzie z niej sciagac wszystko i zjadac kolki.....

reklama
Kuźwa, napisałam przed chwilą całego posta, a mój małż (znany elektryk) zrobił zwarcie w instalacji i wszystko siadło. Pytam się właśnie jego jaki jest numer na pogotowie, bo on fazy szuka i grzebie wszędzie śrubokrętem.:szok:

Shady ja też już marzę o odchudzaniu, a nie mogę bo karmię ssaka. Jak tylko próbowałam ograniczyć żarcie, to zaraz z pokrmem było kiepsko. Ale jak tylko odstawię to biorę się ostro do roboty. Zostało mi 4kg z ciąży i jeszcze 5kg powinnam zrzucić, które zaliczyłam wcześniej rzucając palenie.

Iwonka z tą choinką to faktycznie dylemat. Zawsze miałam żywą pod sam sufit, ale w sytuacji kiedy w domu jest żywy odkurzacz, to nie wiem jak to będzie.

Do góry