reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

JoannaMK Oj z tym karmieniem to nawet nie pytaj:no: Nadal ja karmie a w nocy to nie raz kilkanascie razy sie budzi zeby tylko chwilke po trzymac cycolka:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A jak z tym szczepieniem dziecka? Bo kolejne szczepienie jest w 13 miesiacu zycia? Bo wlasnie nie wiem czy mam zapisac na wizyte zaraz po urodzinkach czy dopieropo 13 miesiacu zadzwonic?

reklama
Joanna ten lek to Meridia, a z tym ogloszeniem ze przyjme 200 zeta na lek to dowcip, bo na forum gazeta.pl non stop sa takie debilne ogloszenia, i widze, ze tu sa normalni ludzie, bo nie biora czegos takiego na powaznie ;)

zobaczymy co bedzie, wiem, ze jest to bardzo skuteczne, zrobie sobie zdjecie przed i po i sie wam pochwale w razie co ;)

co do urodzin Alanka, tort zamowiony, ludziska zaproszeni, musze jeszcze tylko do Miji zadzwonic :)

hejka!
Wponiedziałek ścięliśmy Szymonkowi włosy już nie ma tych pięknych loczów:no2: i pewnie nie będzie już miał. To pierwsze cięcie i tak je oddalałam w przyszłość aż wreszcie mąż powiedział że jak będę miała dziewczynkę to będę jej chodowała loki. No i ustąpiłam dziadek strzygł a my wszyscy zagadywaliśmy go : tata karmił płatkami, ja zagadywałam, wujek dawał mu sie ciągać za swoje włosy a Szymonek krecił sie i oglądał Plebanie ale nie płakał tylko co jakiś czas odwracał sie o 180 stopni do dziaka "co też on mu robi"-tak się zastanawiał.

aga29 Przeciez mozesz zakupic dekoder POLSATU lub CYFRY(ktorej nie polecam) a nawet teraz juz bedzie nowa firam tVN z dekoderami i ogladac polskie programy i nie tylko gdzie chcesz.Juz mnostwo znajomych i mojej rodziny za granica maja te dekodery i ogladaja.... Ktos kto jest w polsce moze ci kupic i przeslac poczta......

Musze w takim razie "zaprzasc" mojego brata, by sie rozejrzal za jakims dekoderem, mam tylko nadzieje, ze do tego dekodera nie musze miec talerza, bo nie bedzie u nas niestety odbieral, mam okno od zachodu:no:

reklama
Witam po przerwie. Komputer był w naprawie i nie miałam możliwości wejścia do netu. Teraz już jestem i od jutra będę codziennie coś pisać do was jak dawniej. Mam nadzieję że mnie nie zapomniałyście.

Do góry