reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie!
Do nas zawitalo wczoraj chorubsko i jestesmy juz po wizycie u pediatry,Masa lekow do brania.MOje biedactwo ma zatkany nosek,ciezko oddycha,sapie.Meczy ja okropnie ten to wirus wstretny.

Zaraz wracam tylko podczytam co tam wczoraj naskrobalyscie:-)

reklama
Ja tez uwielbiam cale te przygotowywania do swiat..ten nastroj..to juz calkiem niedlugo.Znajac nasze sklepy to w zeszlym roku juz po 1 listopada nastroj tam byl swiateczny.Zobaczymy jak bedzie w tym roku.

Shady-widze ze zero odzewu na Twoj post.Ja niestety nie kwalifikuje sie na sponsora:-( ale mam nadzieje ze juz takowego znalazlas.Czego Ci zycze.Jak tam przygotowania do kursow -pelna para?

Jula nosi kapcioszki nr 18.

Mnie katar tez dopadla..fuuuu jak ja nie lubie miec nosa czerwonego.

Co do Naszego rzadu to mysle tak samo jak i Wy..Dziadowo i tyle.Karierowicze dorwali sie do stolkow i tylko nachapac sie chca,ale pewnie gdyby nie jedna z nas znalazla sie na ich miejscu tez by chciala sie nachapac no nie?Ja to na pewno ale chcialabym tez cos zrobic ale jako zwykly polityk(oczywiscie nie taki jak wielki G czy nasz bokser Andriu a juz na pewno nie kaczorki)to nie mialabym szans cokolwiek zmienic.Przeciez i Tak decyduja Ci wyzej miedzy innymi wymienieni...

Milego dnia slonecznego Wam zycze.

witam się i ja!
Coś ostatnio mam bardzo mało czasu na net'a. Męczę tą moją magisterkę, a i syn domaga się coraz więcej uwagi.
Jesień piekna w tym tygodniu, idziemy na długi spacer, szkoda marnować okazji ;-)

Zamawiam cieplutką pogodę na przyszły tydzień, jak ktoś ma tam na górze chody ;-) Bo jedziemy na urlop w góry :)

hej
ja tez ostatnio jak na swoim garnuszku jestem ,to też coś takiego mam że bym kupowała grube ,cieplutkie skarpety ,koc,ale na poważnie to kupie sobie taki litrowy termos i bedę robić w nim herbaty z miodem i cytrynką i zawsze w dzień będę mieć gorące. Chce zrobić też mega porządek w pokoju ,wszystko co zbędne powywalać,denerwuje mnie te zbieractwo ,bo czegos tam szkoda a i tak lezy i zawadza:wściekła/y: :no:

shady no ja tez ci nie pomogę bo każdy grosik licze i jeszcze to weselisko w sobotę brat sie chajta:tak: :cool2:

Dzien dobry, my tez sie witamy. Dzisiaj u nas piekny dzien, sloneczko swieci, ze az przyjemnie. My jeszcze bucikow nie zakupilismy, bo jakies takie nie za ciekawe sie nam trafialy, ale moze sie nam uda do konca tygodnia. Swieta ja tez uwielbiam i nawet mielismy je spedzic w Polsce, ale plany sie zmienily niestety, moj maz nie dostanie urlopu i nie polecimy. Moze moja rodzina w takim razie do nas przyjedzie, zobaczymy.

WITAM! WITAM! WITAM!!!
Nie mialam znow kiedy do was zajrzec:no: a w dodatku jak dzis rano chcialam sie odezwac to musialam sie zalogowac a ja nie znalam hasla i nie moglam ustanowic nowego i dopiero teraz w koncu mi sie udalo!!!:tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ostatni raz bylam tu chyba w piatek,wiec pewnie duuuuzo na klikalyscie;-) teraz nie nadrobie ale w wolnej chwili postaram sie wszystko przeczytac!:tak: :-)

hej kobitki!!!!!!!!
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie?????
bylam dzis na policji w sprawie wozka i musialam uzupelnic zeznania.
na jablka jade dopiero w pitaek bo jutro jeszcze mam do zalatwienia pare sparw!!!!!

aga29 Przeciez mozesz zakupic dekoder POLSATU lub CYFRY(ktorej nie polecam) a nawet teraz juz bedzie nowa firam tVN z dekoderami i ogladac polskie programy i nie tylko gdzie chcesz.Juz mnostwo znajomych i mojej rodziny za granica maja te dekodery i ogladaja.... Ktos kto jest w polsce moze ci kupic i przeslac poczta......

reklama
Shady a co to za cudowny lek przez ktory teraz bedziesz "glodowac"?
Dobrze ze znalazlas kaske.
Jak tam przygotowania do urodzinek Alanka?

Mordziulka a co sie stalo z wozkiem-ukradli Wam?(cos przegapilam na forum?)

Iwonka fajnie ze sie pojawilas:-) jak tam katarek u Was minal?

Do góry