reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena zdrówka dla córci :tak:
Malinka Dowikla gratki dla dzieciaków za naukę :tak:
Lidka witamy w klubie z głową :sorry: mnie też dzisiaj boli :baffled:

Witam wieczorem :tak: Kubek się bawi z M a ja mam chwilę spokoju :-) dzisiaj załatwiliśmy już wszystkie dokumenty i mamy spokój :tak: ale ubezpieczenie wzięliśmy na raty bo bym nie miała już ani grosza na koncie :sorry: ale za to siena stoi nadal w warsztacie :sorry: myśleliśmy że dzisiaj do odebrania a tu zonk :sorry: musi mu coś tam jeszcze zrobić i jutro do odebrania :tak: ale co z tego jak prawie 800zł pójdzie :no: dobrze że to znajomy i na raty będę mogła mu zapłacić :tak: dzisiaj już mu dałam 350zł więc jest git :-) a jeszcze na domiar tego M dzisiaj pały złapały jak na miasto jechał załatwiać rejestrację :sorry: 200zł i 1 punkt karny :dry: za co? tablice, bo nie dość że niemieckie to jeszcze ważne były do grudnia :sorry: no trudno, siene się sprzeda to się zapłaci za wszystko :tak: zdjęcie Wam może jutro wrzucę ale nie obiecuję że ja w nim będę siedzieć :-D spokojnej nocki życzę Laseczki :tak:

reklama
wiecie co dziewczyny Bartkowi katar sie zaczyna i coś pokasłuje no nerwa zaraz złapie!bo przecież urodzinki robimy w niedziele i drugi raz już ich nie chce przekładać mam nadzieje że to tylko katarek przez zęby.
dostał piżamke od babci na której jest napisane:"od jutra będę grzeczny" hehe to coś dla mojego łobuza:-Ddziś nam oberwał kawałek tapety w pokoju.
Beata ale twój m miał pecha że mandat dostał ale cóż tak to jest jeden będzie jechał 200km/h i nic mu nie zrobia a innemu dowala za tablice.
Moi mężczyźni śpia ja wcinam czekolade i oglądam housa

Witajcie kochaniutkie:-):-):-):-) dziewczyny wczoraj już byłam u siebie już koniec balu:-) zostałam wyposażona w podkładke, długopis, login i na wstęp po 5 dosyć długich zamówień:-) bardzo mi się podoba to co będę robiła:-) rzeczywiscie wygląda to tak jak zakupy w super czy hiper markecie tyle ze plus jest taki ze się nie wydaje swoich pieniędzy tylko się zarabia tak. :-) jestem bardzo bardzo zadowolona i z tego wszystkiego zapisałam się już na pierwsza setkę i w sobotę idę do pracy:-):-):-):-) mały jest tylko bardzo smutny i trudno mu się przyzwyczaić znów ze mnie tyle godzin nie ma. Co jakiś czas dzwoni do mnie:-) mama kiedy będziesz:-):-) a potem do wieczora już tylko razem sobie jesteśmy:-):-):-) dlatego też wczoraj nie zajrzalam do Was bo a to pranie a to obiad na dziś podszykowalam o i tak zeszło:-):-). Witam nowa mamusie:-):-) Anaconda ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu do włoch:-) marzy mi się wyjechać choć na kilka dni do ciepłych krajów:-):-):-):-) widzę kobietki ze brakło mnie to i Wy mało piszecie:-):-):-) jadę już do pracy. Pozdrawiam Was cieplutko i życzę miłego weekendu:-):-):-) buziakuje. Cała w skowronkach Aleksia:-):-):-)

Witam mamusie
Moje dzieciaczki chore jeden zastrzyki drugi antybiotyki w tabletkach pani doktor mówiła że dawno tyle dzieci nie miała u siebie...

Lenka spróbuj dziecku przemywać ucho oliwą z oliwek i troszkę tam wlewać pamiętam jak mama mi opowiadała że brat często miał problem z uchem i nic mu nie pomagało aż w końcu natrafiła na takiego lekarza który jej to zalecił i mówiła że tylko to się sprawdziło wiec może twojemu dziecku też pomorze a nawet obeszło by się może bez antybiotyku jeśli lekarz by o tym wiedział;-) Właśnie szperałam w googlach i też o tym dużo piszą nawet aby była ciepła ta oliwa nalać na watkę i do ucha;-)

Witam i ja
Mlode spia ,wiec tez sie zaraz klade:tak::tak::tak:Dobrze ze dzisiaj ostatni dzien do szkoly hehe;-):-)Dziewczynki maja w przedszkolu Dzien Babci i Dziadka dzisiaj wiec odbierze Je moj Tata z tesciowka:tak::tak::tak:
Mialam dzisiaj cholernie ciezka noc a do tego moj walniety sasiad urzadzil sobie mini imprezke ktora trwala do 7 rano:tak::szok::wściekła/y:Dobrze ze obylo sie bez tej Jego idiotycznej muzyki bo nie recze za siebie co bym mu zrobila gdybym tam wparowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie bylo jakos tam mega glosno no ale w nocy gdy wszyscy spia lub chca spac bylo slychac Ich z lekka glosne rozmowy i smiechy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Niech Go tylko dzisiaj dorwe-pedalonka jednego:no::no::no:

Witam mamusie
Moje dzieciaczki chore jeden zastrzyki drugi antybiotyki w tabletkach pani doktor mówiła że dawno tyle dzieci nie miała u siebie...

Lenka spróbuj dziecku przemywać ucho oliwą z oliwek i troszkę tam wlewać pamiętam jak mama mi opowiadała że brat często miał problem z uchem i nic mu nie pomagało aż w końcu natrafiła na takiego lekarza który jej to zalecił i mówiła że tylko to się sprawdziło wiec może twojemu dziecku też pomorze a nawet obeszło by się może bez antybiotyku jeśli lekarz by o tym wiedział;-) Właśnie szperałam w googlach i też o tym dużo piszą nawet aby była ciepła ta oliwa nalać na watkę i do ucha;-)
Nie zgadzam się z tym sposobem.
Nie wolno takich rzeczy robić jeśli jest płyn wydobywający sie z ucha :baffled::baffled::baffled:
Jeśli wlejesz cokolwiek do ucha może dojść nawet do głuchoty na takim etapie choroby. :baffled::baffled::baffled:
Do ucha na samym początku infekcji można jedynie wlać bez konsultacji z lekarzem krople przeciwbólowe Otinum ,rozcierając je na ściankach wewnętrznych przewodu słuchowego lekko palcem .
Nie wolno również zatykać ucha watką ,ponieważ w wyniku wysokiej temperatury i braku powietrza bardzo szybko namnażają sie drobnoustroje i wtedy wielokrotnie w szybkim tempie dochodzi do perforacji błoby bębenkowej
Reszta co do ucha to tylko po konsultacji lekarza i ściśle wg jego wskazówek.:tak::tak::tak:

Witam i ja
Mlode spia ,wiec tez sie zaraz klade:tak::tak::tak:Dobrze ze dzisiaj ostatni dzien do szkoly hehe;-):-)Dziewczynki maja w przedszkolu Dzien Babci i Dziadka dzisiaj wiec odbierze Je moj Tata z tesciowka:tak::tak::tak:
Mialam dzisiaj cholernie ciezka noc a do tego moj walniety sasiad urzadzil sobie mini imprezke ktora trwala do 7 rano:tak::szok::wściekła/y:Dobrze ze obylo sie bez tej Jego idiotycznej muzyki bo nie recze za siebie co bym mu zrobila gdybym tam wparowala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie bylo jakos tam mega glosno no ale w nocy gdy wszyscy spia lub chca spac bylo slychac Ich z lekka glosne rozmowy i smiechy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Niech Go tylko dzisiaj dorwe-pedalonka jednego:no::no::no:
Oj Dowikla to współczuję Ci nocki .
Dobrze ,że Twoje dzieciaki to śpiochy ,więc pewnie wielkiego wrażenia to na nich nie zrobiło. ;-):-):-):-):-):-)

A ja od 6 .30 na nogach .
Mały w szkole ,ja już po pierwszym prasowaniu i zaraz zabieram sie za drugą turę.
Zajrzę potem.
pozdrawiam i miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-):-)
Oj jak fajnie że dzisiaj już piątek i weekend przed nami :-D:-D:-D
Dowikla współczuję imprezy nocnej, znam ten ból odkąd za ścianą wprowadziły się studentki, tylko że u mnie nie imprezy tylko chichoty do 1-2 w nocy :crazy::crazy:
Lena oby to nie było zapalenie ucha :no::no: my w tamtym roku mieliśmy przeprawy z uszami :szok::szok::szok:
Beata a to pech, akurat was musiała policja dojrzeć :crazy::crazy::crazy:
As oj jak ja bym chciała tak jak ty wysypiać się po 2 godzinach snu :tak::tak::tak:

Witam w słoneczny piątek :-) piknie słoneczko wali do mieszkanka :tak: Kubek się bawi z M, układają puzzle a ja sobie siedzę i nic mi się nie chce :-) mięsko na obiad się rozmraża, jeszcze jakąś zupkę uklepię i wolne :-) ja czekam na @ już trzeci dzień i cisza :eek: mam nadzieję że dzisiaj zawita :tak: idę łóżko pościelić i zupkę ugotować :tak:

reklama
Witajcie Gaja nie ma zapalenia ucha musimy przeczekać a ten antybiotyk co bierze na gardło ma pomóc!!!Dzisiaj budziła się kilka razy ale przez kaszel i co najważniejsze gorączka minęła!!

Do góry