reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć dziewczyny
dowikla współczuje imprezy
Lena ja też nie jestem za wlewaniem czegokolwiek do ucha.A to dobrze że nie ma zapalenia ucha i życzę żeby szybko antybiotyk zadziałał.

A mój Bartek na kaloryfery sie czai a mamy te stare i sa gorące jak idzie w ich strone to wołam si to zabiera ręke ale ta ciekawość jest silniejsza.

reklama
cześć dziewczyny
dowikla współczuje imprezy
Lena ja też nie jestem za wlewaniem czegokolwiek do ucha.A to dobrze że nie ma zapalenia ucha i życzę żeby szybko antybiotyk zadziałał.

A mój Bartek na kaloryfery sie czai a mamy te stare i sa gorące jak idzie w ich strone to wołam si to zabiera ręke ale ta ciekawość jest silniejsza.

Ja z uszami na własną ręke wole nie decydować nie kazała nic wlewac to nie wlewam!!
Łobuz z Bartusia:)

Hej
My jzu po sniadanku:tak:Mlode na razie sie bawia wiec ja sobie siedze:tak:Zdazyly sie juz pare razy poklocic o Dominika zabawki ale od razu je sprostowalam hehe;-):-):-pBylam juz dwa razy wywalic smieci,bo jak wzielam sie za zbieranie Ich wszystkich butelek od kubusi play i jeszcze wlazlam do kanciapy to masakra:szok::wściekła/y:Ale dzisiaj przyjezdzaja smieciarze wiec trzeba bylo sie tego pozbyc;-):-)

AS
Ale szalejesz z tym prasowaniem:szok::tak:Zapraszam tez do mnie przy okazji:tak::tak::tak:
Jesli chodzi o dzieciaki to Oni sie nie budzili ani razu:tak::tak::tak:Ich w sumei nic nie budzi na szczescie:-p

ANACONDZIA
No Ci tez sie smiali jak porypani jacys:no:A do tego byli narabani i nabakani:wściekła/y::no:
Wiec wyobrazam sobie co TY masz z tymi studentkami:no::no::no:Skad sie tacy debile biora?

BEATKO
Dawaj mi troche tego sloneczka:tak::tak::tak:
BO u mnie szaro,buro i wieje:no::no::no:
A co do @ to przy tabsach raczej jest idealnie co 28 dni:tak::tak::tak:

dziewczyny te które maja dzieciaczki jeszcze pieluszkowe:-)Kupiłam w biedronce pieluszki dada premium jakieś nowe i są genialne naprawde cienkie miękkie jak pampki!Aż byłam w szoku bo wcześniejsze były sztywne a te no są super polecam.I nie drogo bo tylko 28 zł:-)za paczke oczywiście my używamy 4 wiec jest ich 54 sztuki ale im mniejszy rozmiar tym wiecej sztuk i ta sama cena polecam:-)

Hej laseczki w piękny piątkowy słoneczny dzień :happy::happy::happy:
Lenka super że to nie zapalenie ucha :tak::tak::tak: i popieram As i wszystkie mamuśki które radzą nic nie wlewać do ucha :tak::tak::tak::tak::tak: moja Julka nieomal dzięki takim mądrościom ludowym z wlewaniem olejku kamforowego sirytusu i innych cudów słuchu nie straciła a ubytek i tak już ma :-:)-:)-(
Aguśka nie widziałam tych nowych pamperków :szok: a my dada kochamy tzn teraz tylko na nocki zakładamy więc paczka nam na 2 m-ce starcza ale kupimy bo tych nam zostało jeszcze na 3 tygodnie więc zakupimy:tak::tak::tak::tak::tak:
Dowikla takich sąsiadów to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przy moim Antku którego wszystko budzi to bym tam chyba z drzwiami weszła :wściekła/y::wściekła/y: a u was ferie się zaczynają???????? u nas od 14 lutego :sorry::sorry::sorry::sorry: ale jak się skończą to juz prawie wiosna :-D:-D:-D
Beatko mandacior :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrrrrrrr nie lubię :no::no::no::no::no::no::no:
Inka a na co ci dzieci chorują że na zastrzykach ??????
U mnie rosołek się gotuje:tak::tak::tak::tak: zakupy zrobione rano ogarnięta chałpka teraz by jeszcze pranie wypadało nastawić:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

czesc mamuski!!!
witam sie i ja w piątkowy dzien.za oknem szaro,zimno i ponuro.dzieci mi spią m z krystianem graja w szachy a ja pozmywalam po obiedzie i teraz z kawka zasiadlam przed bb.
od rana sprzątałam,prasowalam i teraz mogę chwilkę odpocząc bo już mam wszystko zrobione.
kurcze jak mi dziś cholernie ręka cierpnie od ramienia do łokcia(nie:no: wiem o co chodzi)nigdy mnie tak nie bolała.:eek:no cóż starość nie radość;-):-D

pozdrawiam.

beatka-powiadasz ze @....hhhmmmmmmmm a może kubuś bedzie miał rodzeństwo;-)

dowikla-oj ja to bym takiego sąsiada udusiła.:wściekła/y::wściekła/y:co za czlowiek jak tak można!!!cisza nocna obowiązuje od 22.dobrze ze twoje dzieciaki spią twardo,u mnie by to nie przeszło bo ich wszystko budzi,musi być spokój i cisza.:tak:

aguśka-ja też nie widziałam tych nowych pampersów w biedrące:szok:musze je wypróbować bo cena kusząca jest:tak:

a tu kilka fotek moich dzieciaczków:-)

CIMG1446.jpgalanek
CIMG1462.jpgmikołaj
CIMG1470.jpg
CIMG1507.jpg
CIMG1504.jpg
CIMG1459.jpg

Lidka fajnych masz tych chłopaków:-)to ty jedna kobitka w domku:-)
a te pampersy w biedronce to też u mnie od kilku dni są wiec u was pewnie przy dostawie też już będa:-)
Bartek oberwał mi spory kawałek tapety znowu!wiem że szkody niestety muszą być ale czy musi akurat odrywać ja w bardzo widocznym miejscu?:confused2:
u nas słoneczko wyszło ale spacer chyba odłożymy do jutra bo ma być cieplej a dzis u nas -6 teraz.

reklama
Do góry