reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A tu cisza........
bartek zaraz idzie spac a ja czekam na mężusia:-)
Lana a jak Gai troszkę lepiej?jest jakaś poprawa?

Kochana nawet nie ma porównania!!!
Katar i kaszel lekki jest ale nie to co było!!!Codziennie rano zwraca samą flegmę więc jestem zadowolona, że nie zbiera się w środku!!

reklama
Pieluszki Dada premium dziś kupiłam i są super miękkie i cienkie takie jak pampersa.a cena to 28zł my używamy 4 to jest ich 54 sztuk ale mniejszy rozmiar to jest ich oczywiście więcej.Warto spróbowac dla mojego synka sa dobre:-)

Pieluszki Dada premium dziś kupiłam i są super miękkie i cienkie takie jak pampersa.a cena to 28zł my używamy 4 to jest ich 54 sztuk ale mniejszy rozmiar to jest ich oczywiście więcej.Warto spróbowac dla mojego synka sa dobre:-)
jA UŻYWAM TEŻ 4 bo na moja Gaje mniejsze snie zakrywają pupci:)Ale, że premium to nie wiedziałam:)

Dziewuszki Kubek nie będzie miał rodzeństwa :tak: @ dzisiaj zawitała na całe szczęście :tak:

Witam wieczorem :-) plecy się odezwały :sorry: Kuba ogląda z M jakąś dziwną bajkę na jedynce :sorry: i oczywiście dziecko pójdzie spać jak bajka się skończy czyli po 22.00 :sorry: bo wcześniej się nie da :tak: ja zjadłam kolację i nadal głodna jestem :-p zaraz chyba coś sobie zrobię :-) jutro M ma służbę więc będę miała spokój :-D ale za to sprzątanie mnie czeka :sorry: a jak sobie o tym pomyślę to od razu mi się nie chce :tak: dobrze że obiad mam z dzisiaj na jutro więc jedno będzie z głowy :tak: idę zjeść i się kładę :-) spokojnej nocki życzę Laseczki :-D

Lena to twoje Gaja to ma pupcie:-Dmy nie długo po tej paczce przechodzimy na 5:-D
A te premium są nowe u mnie w biedronce dopiero od kilku dni więc kupiłam i sie różnią od wcześniejszych dada sa lepsze:-)
Różni sie też opakowanie trochę podone do pampków

Lena to twoje Gaja to ma pupcie:-Dmy nie długo po tej paczce przechodzimy na 5:-D
A te premium są nowe u mnie w biedronce dopiero od kilku dni więc kupiłam i sie różnią od wcześniejszych dada sa lepsze:-)
Różni sie też opakowanie trochę podone do pampków

aha a jaki kolor bo 4 są chyba zielone;)

tak były zielone z dziewczynką a teraz są koloru zielono kremowego z mama i dzidzia.nawet jest znaczek instytut matki i dziecka:-)
wcześniej miały żabki przy rzepach a teraz z przodu i na pupie hipcie:-D

reklama
tak były zielone z dziewczynką a teraz są koloru zielono kremowego z mama i dzidzia.nawet jest znaczek instytut matki i dziecka:-)
wcześniej miały żabki przy rzepach a teraz z przodu i na pupie hipcie:-D
ooo akurat mi sie kończą więc jutro pójdę kupić, chociaż mam majteczki pampersowe ale jakoś nie bardzi je lubie zakładać;)

Do góry