reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hejka ja na chwilke bo Bartek zasnął to coś zrobie wreszcie w domu:-)
Lena oby Gai szybko przeszło niech wreszcie jakiś lekarz sie zajmie nią dokładnie bo z tego co piszesz to do bani tam u ciebie ze służba zdrowia.

Kokusia remont?u mnie też by sie przydał hehe ale ja poczekam do wiosny i też przecierpie kilka dni brudu bo efekt jest tego wart:-)

acha witam oczywiście nowa mame.

później sie odezwe to was dokładnie poczytam :-)
beata musze kupić te czopki dzięki może mojemu też pomoga:-)

Ostatnia edycja:
Boszeeeeeeeee my znowu do lekarza Gaja ma chyba zapalenie ucha wylała jej się woskowina i jak naciskam to płacze;(

Jejku Lena ale Wy się wymęczycie tymi chorobami. Współczuję i zdrówko podsyłam taczkami.

hejka ja na chwilke bo Bartek zasnął to coś zrobie wreszcie w domu:-)
Lena oby Gai szybko przeszło niech wreszcie jakiś lekarz sie zajmie nią dokładnie bo z tego co piszesz to do bani tam u ciebie ze służba zdrowia.

Kokusia remont?u mnie też by sie przydał hehe ale ja poczekam do wiosny i też przecierpie kilka dni brudu bo efekt jest tego wart:-)

acha witam oczywiście nowa mame.

później sie odezwe to was dokładnie poczytam :-)
beata musze kupić te czopki dzięki może mojemu też pomoga:-)

Aguska my też dopiero bliżej wiosny będziemy robić bo na razie mężowy ma urwanie głowy w robocie a on to wszystko będzie robił sam. Teraz to tylko będziemy skupować wszystko. Potem tek kieszeń nie boli jak się po trochu wydaje. Policzyliśmy że w 6-7 tysiącach powinniśmy się zamknąć. Więc nie jest tak źle.

Dziś jestem prawie odcięta od kompa bo moje dziecko się nudzi i cały dzień gra w Cliforda:angry::sorry:
I znowu moje genialne pomysły odbiły się na mnie:sorry: Specjalnie pokazałam Martynce że na komputerze można też grać bo chciałam podstępem nakłonić mężowego do kupna laptopa. Myślałam że jak mu dziecko nie pozwoli siedzieć na tym swoim allegro to się w końcu złamie. Tym czasem jak tatuś wraca to córeczka grzecznie idzie do biurka kolorować i nawet nie piśnie że by pograć chciała. A jak ja zasiadam to jest tylko "oj mamo ja chcę pograć":confused2::-(

czesc mamuśki!!!
witam sie w czwartkowy dzien.głowa mnie boli i nie mam na :no:nic ochoty.dobrze ze dzieci sa grzeczne i ładnie sie bawia to ja mogę odpocząc i sie polożyc.pogoda do d..y,zimno,ponuro i deszczowo:wściekła/y:krystian gra w grę,dzieci zjadły obiad i teraz spią,m w pracy a ja obiad juz mam zrobiony,posprzątałam sobie i odpoczywam;-)

miłego dnia :-)

lena-życzę dużo zdrowka dla gai,oby jej to chorubsko jak najszybciej przeszło.

inka-witamy i zapraszamy!!!

aguska-gratuluje bartusiowi ząbka.

kakusia-my mamy tez w planach na wiosnę remont kuchni i łazienki ale jak sobie pomyśle jaki bedzie bałagan to mi sie wszystkiego odechciewa.:no::-(

malinaka,dowikla-gratuluje zdolnych dzieciaczkow.:tak:

Witam laseczki popołudniowo :happy:
As matko to o której Darek kończy pracę???????????? dla mnie to pora nieludzka :no::no::no::no::no:
Dowikluś to moja Julka ma inną ocenę tzn też to wszystko wyszczególnione i znajomość części ciała przyrody otoczenia angielskiego informatyki norm społecznych czytania pisania itd itp tylko wszystko jest w formie tabeli i oceniane a-czyli opanowała w formie wzorowej b- opanowała w formie dobrej c- materiał nie opanowany w całości :tak::tak::tak::tak::tak: a zachowanie jest rozbite na relacje w szkole z rówieśnikami relacje z personelem ,zachownie na lekcji,słownictwo,empatia,zaangażowanie w życie szkoły,postawa jako uczeń przyjaciel człowiek i tam jest w-wzorowo d-dopuszczająco n-nagannie :tak:
Kokusia to co by nie powiedziec sama na siebie bat ukręciłaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lenka kurcze nie zazdroszczę :no::no::no::no: moja Julka miała zapalenie ucha środkowego i własnie wyciekał jej płyn z ucha i jak się okazało tak jak pisze As miała perforację bębenka :-:)-:)-:)-( miała zakładane opatrunki do ucha potem sączki i strasznie cierpiała :-:)-:)-(oby małej to nie było to :no::no::no::no::no::no::no: bo Julka niestety do dziś ma problem z uszami :-:)-:)-(
Moja gwiazda w szkole szło się fajnie w tym słoneczku ale zimny wiatr wiał jak diabli :eek::eek::eek::eek: ale okulary słoneczne miałam już na nosie a dla mnie to już taki mały powiew wiosny mimo -2 na termometrze :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A dziewczynki w biedronce (ulubionym sklepie wszystkich mamusiek :-D:-D:-D:-D) są świetne rajstopki dla dzieci disneya i tablice motywacyjne do naklejania naklejek za wykonane zadania itd:tak::tak::tak::tak: a i świetne majtki dla mam tatusiów i dzieciaczków :-D:-D

Trzymamy kciuki żeby Gai szybko przeszło
Ale dziewczyny czasu chyba nie macie bo widzę że mało postów.
Ja później jeszcze napisze Bartuś mi coś wcisnąl w kompie i skasowałam jedna przeglądarke z której lubiłam korzystać i musze ja znowu pobrać ale to już jak mój m przyjdzie do domku.

reklama
Trzymamy kciuki żeby Gai szybko przeszło
Ale dziewczyny czasu chyba nie macie bo widzę że mało postów.
Ja później jeszcze napisze Bartuś mi coś wcisnąl w kompie i skasowałam jedna przeglądarke z której lubiłam korzystać i musze ja znowu pobrać ale to już jak mój m przyjdzie do domku.
Moja wczoraj rzygnęła mi na klawiature i spacja ledwo co działa;)

Do góry