reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My wlasnie zjedlismy kolacyjke:tak::tak::tak:Dzieciaki zazyczyly sobie jajecznice z pomidorem,wiec i ja z checia zjadlam:tak::tak::tak:
Zapomnialam Wam napisac ze wzielam sie za intensywne cwiczenia:tak::tak:Lato coraz blizej wiec trzeba pozbyc sie brzucha i ujedrnic dupsko;-):-)No i 4 dni cwiczen juz za mna:tak::tak::tak:I powiem Wam ze juz sa jakies niewielkie efekty:tak::tak::tak:Zobacze jak dlugo uda mi sie tak cwiczyc:-);-)

JUSTYS
Ty to chociaz pijesz "normalne "picie a ja non stop cole i fante:no::wściekła/y:No za cholere nie moge sie pozbyc tego nałogu:no::no::no:Macie moze jakies sposoby na to:rofl2:

reklama
kobietki ja ty;lko na chwilkę;(
Gaja znów ma gorączkę ale 38,5 w dupci takze to bardziej stan podgaraczkowy:(Ale dałam jej ibum zeby bardziej ja nie rozebrało bo ona jak zacznie hajcować!!
Piep*** katar nie daje jej spać nic nie pomaga ni krople ani woda morska nic!!!Mam nadzieje, że to minie bo juz padam już 3 nocki do tyłu:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki czy któras z Was ma jakieś większe pojęcie z opracowaniem ilustracji na maturę ustną z angielskiego?
Dostałam od dyrektorki książkę z takimi ilustracjami i pytaniami z klucza.
Potrzebuje pomocy w tej wlasnie sprawie.;-)
Jak opracuje te ilustracje dla klasy to dyrka mi pomoże na maturze ustnej. :tak::biggrin2::biggrin2:
Gra warta świeczki nie? :laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:

dowikluś tutaj powinna zadziałać twoja silna wola :tak: w każdym momencie kiedy chcesz sięgnąć po te świństwa :-p Zalet one nie mają ,jedynie szkodzą .:tak:Jedyną pozytywną cechą tych używek są walory smakowe.:sorry:Wyobraź sobie jak wygląda twój żołądek po spożyciu tych wszystkich używek.:sorry: Jak śmietnik...

lenaDTR może jednak skontroluj to jutro u pediatry?

As 76 ja zdawałam maturę z angielskiego i miałam scenki. Ale po 10 latach ni hu hu nic nie pamiętam.:-p:-D:-D:-D Don't worry !.:-D;-)

Aleksia widziałam paznokietki.:tak: Pięknie to wyszło.:tak:

Ja już się kładę mamuśki.:tak: Jutro ciężki dzień przede mną.:confused2:
Ł. jutro na 12 h na dzień idzie , Kapi do teatru, młoda smarka... a Julia jeszcze z kredkami się rozkłada.:eek:

dowikluś tutaj powinna zadziałać twoja silna wola :tak: w każdym momencie kiedy chcesz sięgnąć po te świństwa :-p Zalet one nie mają ,jedynie szkodzą .:tak:Jedyną pozytywną cechą tych używek są walory smakowe.:sorry:Wyobraź sobie jak wygląda twój żołądek po spożyciu tych wszystkich używek.:sorry: Jak śmietnik...

lenaDTR może jednak skontroluj to jutro u pediatry?

As 76 ja zdawałam maturę z angielskiego i miałam scenki. Ale po 10 latach ni hu hu nic nie pamiętam.:-p:-D:-D:-D Don't worry !.:-D;-)

Aleksia widziałam paznokietki.:tak: Pięknie to wyszło.:tak:

Ja już się kładę mamuśki.:tak: Jutro ciężki dzień przede mną.:confused2:
Ł. jutro na 12 h na dzień idzie , Kapi do teatru, młoda smarka... a Julia jeszcze z kredkami się rozkłada.:eek:

Dopiero w środę mnie przyjmie;(

Lena mój miał 1 dniówke tak to nazwałam już mu nic nie jest.A masz do noska fridę?bo tą wydzieline trzeba odciągać żeby niżej nie zlazła.
As niestety ja maturę zdawałam z niemieckiego więc nie pomogę.
Ja muszę zaraz coś na kolacje zjeść bo w brzuchu mi burczy Bartuś śpi a mój m gada z moja mama i coś nagadać się nie może:-D

Lena mój miał 1 dniówke tak to nazwałam już mu nic nie jest.A masz do noska fridę?bo tą wydzieline trzeba odciągać żeby niżej nie zlazła.
As niestety ja maturę zdawałam z niemieckiego więc nie pomogę.
Ja muszę zaraz coś na kolacje zjeść bo w brzuchu mi burczy Bartuś śpi a mój m gada z moja mama i coś nagadać się nie może:-D
Tak już cuda nie widy robie i psikam woda i wyciagam frida i krople ale nic nie wychodzi:(

reklama
Ja na chwilke laski trzymajcie sie jak bede miec chwike i dostep do kompa to sie odezwe ja juz spakowana ide sie wykapac i jutro rano wyjezdzam na slask mam nadzieje ze mnie nie zasypie bo u mnie wali sniegiem i mało co widac :-D
trzymajcie sie cieplutko laseczki wracam w sobote :-):-):-)

Do góry