helo
a ja czekam na dziecko bo jeszcze gdzies w Polsce ale juz w drodze
jak dzwonila o 21 to byli ok100km od Radomia, a jeszcze na ryki i dopeiro do nas,wiec pewnie kolo polnocy doeprio dotra bo droga zla,
oby calo i zdrowo to najwazniejsze
jutro Paulina w domu zostanie,niech odespi i wypocznie bo by panie z nia cyrki mialy w szkole
p tez bedzie sal po robocie to bedzie dobrze
mala juz spi.
Doszła jeszcze do tego gorączka:-( 38,8:-
-
-( teraz to taka biała piana wymiotuje. Co zawoła pić to za chwile zwraca:-( płacze ze go strasznie brzuch boli:-( dałam mu czopka już drugiego:-
-
( jak tak dalej będzie to muszę na pogotowie dzwonić, bo sobota ani nigdzie lekarza nie ma tylko na pogotowiu:-
-
-
-( nie śpię dziewczyny wogule a co najgorsze to mnie brzuch zaczyna boleć:-
-
-
-( ładne halo.
zdrowka dla OIgorka
moze zlapal jakas jelitowke
Anabubka enterol to nie wiem co to jest
nie znam tego ale mam oslonowe na żoladek co jej dawałam jak miała antybiotyk ale widze ze to cos działa niedziala nie wiem bo wczoraj dwa razy ja przeczysciło i dzisiaj juz tez zązyło ją przeczyscic ale pije mi duzo herbatki wiec mam nadzieje ze sie nie odwodni
s
to jest dobry srodek na bieguke uu dzieci i doroslych
w saeszetkach do rozpuszczenia np w mleku
bez recepty 10saszetek chyba ok 15zl
Witajcie Aleksia współczuje ale u mnie podobnie.Nici z jutrzejszej iprezy urodzinowej bo mały się dziś w nocy rozchorował.Ma gorączkę i co dam mu czopek to trochę spadnie i za jakiś czas znowu rośnie.Innych objawów brak nawet.Biedaczek teraz mi zasnąl do tego zero jedzenia na szczęście pije i to w miarę sporo.
ja daje mu paracetamol w czopkach a co mogę jeszcze mu podać wiecie może?
juz Ci dziewczyny pisaly,mozesz kupic nurofen w czopkach
witaj w klubie:-( ja też mam paracetamol w czopkach:-( gorączka spadła, po syropku usnal biedny. Jeść też nie chce. Troszkę kisielka zjadł. Przepajam Go. A co najgorsze to mnie coś bierze:-( brzuch mnie boli, już dwa razy leciałam do kibelka:-( leże koło małego. Trochę posprzątałan i tyle mojego. Muszę i siebie i małego do poniedziałku wykurowac bo jak do pracy pujde i jego zostawię:-( mam nadzieję ze przejdzie:-( pomału. Nie dajcie się kochana. Życzę wszystkim mamusiom i pociechom miłego dnia, dużo zdrówka:-)
zdrwka i dla Ciebie
Dziewczyny ja tylko na chwilkę...Gaja ma gorączka od wczoraj od 22;(
Byłam dzisiaj u lekarki prywatnie skasowała mnie 150 zł i mówi, że nic nie ma...tylko lekko czerwone gardełko...Także mykam spać póki bidulka usnęła;(
a za co tyle kasy???????????????
u nas prywatnie to 50-60zl biora
trzeba bylo jechac na ostry dyzur
moze ma trzdniowke a moze co innego
do poniedzilaku pewnie juz sie wykkluje jak ma sie wykluc wiec jak goraczka nie minie to idz z nia do lekarza bo jak sama goraczka to mzoe zapalenie pecherza nietssty
bardzo mi przykro [*]
ja tez wole taka lekka zime jak ta chlape co byla ostatnio
lekki mrozke,troche sniegu i fajnie
a bialo to u mnie jest od 3dni
moja babcia ma 85lat a na weselach chetnie zostaje do bilaego rana i halas jej wcale nie przeszkadza
wiec ja mysle ze dla babci caisto i kawa i niech patrzy jak sie dzieciaki bawia
leżeć nic
mam nadzieję że mi przejdzie
M mnie dzisiaj rano wkurzył
Kuba się obudził i ten mnie budzi bo dziecko wstało
no myślałam że mnie krew zaleje
jakbym była jakąś sprzątaczką czy czymś innym bo muszę wstać bo dziecko się obudziło
ma szczęście że źle się czuje i nie chce mi się z nim gadać bo by taki opiernicz dostał że by nie wstał
obiadek mam gotowy, sałatka do rodziców też więc na razie mogę posiedzieć
a moje dziecko histerii dostało i co chwile ryczy
oj coś czuję że dzisiejszy dzień będzie do d****
hehhee ja moj tak robil to udawalam ze spie i ni slysze
albo moiwalm ze ja wstaje caly tydzien wiec jak raz on wstanie to nic mu nie bedzie
Aleksia dobrze że I(gorowi już przechodzi:-)
Beata mój m też mnie czasem wkurzy bo jak dochodzi do przewijania to mnie woła i mówi żebym mu pomogła bo mały sie kręci i sam nie da rady i co do czgo dochodzi to tak mu pomagam że to ja go prewijam.ach te chłopy
hhehehhehe
moj wolala jak w pieluszcze byla grubsza robota
szybko zlecialo
Mój Igor już usnal po kąpieli:-) tata dzwonił ale z synkiem nie pogadal:-( dwóch kolegów od niego z jednostki zginęło wczoraj w afganistanie:-
-( i dwóch rannych jest. Tak mi coś plul do ucha, szczerze to mnie to nie obchodzi. Szkoda chłopaków tylko bo pozostawiali rodziny. Ten jeden tylko kawaler chyba. A już nie wiem;-)
przykre to dla ich rodzin :-(
@ się zbliża i jem za dwóch i na dodatek jakbym w ciąży była
ostatnio zagryzłam zupkę chińską pączkiem a potem zjadłam pomidora z mozzarella
i to jedno po drugim hehe
spokojnej nocki życzę do wtorku Kochane :-)
ja w ciazy nie jestem a tez tak potarfe