reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes Kochana współczuję ogromnie
[*] :-:)-:)-(
Lena zdrówka dla córci :tak:
MH to ile Tu ludzi masz zamiar zaprosić :-)

Witam w pochmurną niedzielę :tak: dobrze że nic nie pada :tak: Kuba z M się bawią a ja w końcu usiadłam :tak: plecy mnie napierdzielają jak nie wiem co :no: jakby ktoś mnie spałował po nerach :no: no masakra jakaś ani siedzieć, chodzić leżeć nic :no: mam nadzieję że mi przejdzie :tak: M mnie dzisiaj rano wkurzył :crazy: Kuba się obudził i ten mnie budzi bo dziecko wstało :crazy: no myślałam że mnie krew zaleje :crazy: jakbym była jakąś sprzątaczką czy czymś innym bo muszę wstać bo dziecko się obudziło :crazy: ma szczęście że źle się czuje i nie chce mi się z nim gadać bo by taki opiernicz dostał że by nie wstał :no: obiadek mam gotowy, sałatka do rodziców też więc na razie mogę posiedzieć :tak: a moje dziecko histerii dostało i co chwile ryczy :dry: oj coś czuję że dzisiejszy dzień będzie do d**** :no:

reklama
JUSTA spotkanie miało być w czwartek:-) ale chyba się wyłamał bo nie przyjechał:-) a teraz to narazie jest cisza:-):-):-) milczy:-) i nie wiem czy to będzie jakiś najazd z niespodzianka czy wogule go nie będzie:-):-):-):-) nie tęsknię wcale:-) tyle tylko ze chciałam wyrzucić z siebie to co mam mu do powiedzenia to pewnie byłabym jeszcze lżejsza niż jestem:-):-):-):-). Dziewczyny u nas to faktycznie jest śnieżyca:-:)-:)-:)-( ale lepsze to niż deszcz:-):-):-). Spadam do kuchni:-):-):-). BEATA NIE PRZEJMUJ SIĘ CHŁOPEM:-) A SAM NIE MÓGŁ WSTAĆ DO DZIECKA:-):-):-) :-):-):-) MAMA HELENKI TO widzę ze u Was się szykuje duża impreza urodzinowa:-):-). Babcie przywieziecie na salę:-) posiedzi trochę, torta zje i znów ja ktoś odwiezie:-) ile babcia ma lat? Moja miała 85 lecie w restauracji:-):-) córka jej taki prezent sprawiła:-) i bardzo dobrze się czuła i jaka zadowolona była:-):-):-) a Twoja babcia tak dobrze się trzyma i na chodzie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
u nas o wiele lepiej.Wczoraj o 17 Bartek dosta syropek i gorączka odeszła do tej pory już nie ma.Trochę marudny był ale nic poza tym:-)Wczoraj wieczorem to nawet śmigał po pokoju bo on nie potrafi usiedzieć w miejscu:-)On chyba zamiast 3 dniówkę miał 1 dniówke:-)impreza przełożona na przyszła sobote wszystkim pasuje więc nie jest źle a Bartkowi to pewnie i tak narazie obojetne:-)
Ja już też lepiej się czuje tylko katar mnie meczy:-(
Agnes współczuje
Lena zdrówka dla Gai
Aleksia dobrze że I(gorowi już przechodzi:-)
Beata mój m też mnie czasem wkurzy bo jak dochodzi do przewijania to mnie woła i mówi żebym mu pomogła bo mały sie kręci i sam nie da rady i co do czgo dochodzi to tak mu pomagam że to ja go prewijam.ach te chłopy

Babcia odeszła o 21.00 :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( dzwonili ze szpitala o 22.00,mamy jutro przyjechac po rzeczy,a od poniedziałku trzeba załatwiać pogrzeb :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Jest mi tak strasznie smutno.:-(jeszcze nie dociera do mnie ze już jej nie zobaczę :no::no::no::no::no::no::no::no::no: pociesza mnie jedynie to ze już nie cierpi....
Agnes kochana ...tak mi przykro.
Zapalam swiatelko.(*) (*)

Witajcie Niedzielnie Laseczki:-):-):-) Agnes Kochana to smutna wiadomość:-:)-( bardzo mi przykro:-( (*)(*)(*) dla Twojej Babci światełko:-( trzymaj się Kochana. U nas noc minęła spokojnie. Igorek po poprzedniej nocy wymordowany spał jak zajaczek. Kilka razy się obudził żeby się napić. Dzisiaj czuje się już lepiej jak mówi:-) i wygląda też już inaczej:-) wyspalismy się wkońcu:-) jeszcze lezymy w luzeczku:-):-):-) dzisiaj na obiadek tylko drugie danie robię, piers, ziemniaczki i suroweczka:-) to mamy czasu sporo wolnego:-):-):-) . Życzę Wam dziewczyny miłej oraz pogodnej niedzieli:-) u nas pada śnieg:-( i ponuro jest. Do popołudnia laseczki:-):-):-):-):-):-):-)
e z Igorkiem lepiej.

Mh to zalezy czy babcia zniesie wrzaski i piski z radosci dzieci bawiacych sie na sali.;-):-):-)

Witam sie niedzielnie.
Wlasnie wrocilam ze szkoly.
Jak zwykle matura probna to praca zbiorowa 8 osobowa.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zaliczone na pewno,kwestia tylko na ile.:tak:;-):-):-)

Teraz zostalo pisac prezentacje na polski,zaliczenia na semestr z koncem miesiaca,przygotowanie do angielskiego na ustny ,praca zaliczeniowa z historii ,oddac 70 prac z formami pisemnymi z angielskiego i na luzie moge przygotowywac sie do matury.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam i ja
My sobie dzisiaj troszke pospalismy;-):-)Klaudia i Dominik wstali po 9,ja kolo 10;30 a Wicia po 11:tak::tak::tak:Szybko zjedlismy snaidanko,ja poszlam sie wyprysznicowac i umyc glowe:tak::tak::tak:Teraz gotuje sie juz rosol a mi sie nic nie chce:tak:Pogoda jakas dupna:no::no::no:Ja mam katar:no::no::no:
Wczoraj wieczorkiem pojechalam sobie na zakupki:tak::tak::tak:WZielam tylko Klaudie a Wiktoria i Dominik zostali z tesciowka:tak::tak::tak:
Jest tyle wyprzedazy ze szok:tak::tak::tak:Ale Klaudia byla marudna i mi porykiwala,wiec za duzo nie udalo mi sie poogladac:no:Ale kupilam sobie w NEW YORKER kurtke i fajny,cieplusi sweterek:tak::tak::tak:W jakis dzien jak dziewczynki beda w przedszkolu to wezme Dominika i sobie z Nim pojade:tak::tak::tak:

AGNES
Przykro mi z powodu smierci Babci [*]

MH
NO to masz dylemat hehe,ale ze wzgledu na wiek prababci mysle ze powinnas zaprosic Ja do domu:tak::tak::tak:
Do sali zabaw przewaznie zaprasza sie dzieci a niektorzy rodzice wchodza i pija sobie kawke:tak::tak::tak:

hej mamuski!!!
witam sie i ja w niedzielne popoludnie.
ja juz byłam w kosciele,obiadek już zjedliśmy i teraz m pojechał z krystianem na zakupy,dzieci spia a ja mam chwilke wolnego.;-)za oknem zimno,szaro,buro, pada deszcz ze sniegiem do tego wieje wiatr wiec jest paskudnie i nie przyjemnie.

miłej niedzieli zycze:-)

agnes-bardzo mi przykro z powodu śmierci babci(*):-(trzymaj sie.

mh-dzieciaki zapros na sale zabaw a babcie do domu tak mi sie wydaje ze było by ok.:tak:

alexsia-cieszę sie ze igorek sie już lepiej czuje.

justa-dziekuje kochana za troske.
u mnie raz lepiej a raz gorzej(zależy od dnia)ale lecze sie dalej, łykam tabletki i mam nadzieje ze bedzie juz ok.:tak:

... MAMA HELENKI TO widzę ze u Was się szykuje duża impreza urodzinowa:-):-). Babcie przywieziecie na salę:-) posiedzi trochę, torta zje i znów ja ktoś odwiezie:-) ile babcia ma lat? Moja miała 85 lecie w restauracji:-):-) córka jej taki prezent sprawiła:-) i bardzo dobrze się czuła i jaka zadowolona była:-):-):-) a Twoja babcia tak dobrze się trzyma i na chodzie?

No własnie prabacia ma 77 lat i trzyma się świetnie :tak: nie jedna 60-tka by chciała wyglądać tak jak ona :-D:-D:-D:-D

Zobaczymy, zapytam się jej czy w ogóle była kiedyś i chciałaby zobaczyć moze taki malpi gaj :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hejka ja tylko na chwilę Gaja ma nadal gorączkę i pewnie dzisiaj będzie trzecia noc do bani:(

Lena współczuję. Ale się mała umorduje a Ty razem z nią. Może pujdz jutro z Gaja do lekarza:-( As a jak się Twój Darek ma?:-):-):-) Mama Helenki może lepiej faktycznie babcię do domu zapros. Na sali zabaw może jej będzie przeszkadzał ten ubaw dzieciaków:-):-):-) albo może razem z nimi będzie się cieszyła:-) jak tak dobrze się trzyma to kto wie:-) czasem nas pozory mylą:-) Mój Igor już usnal po kąpieli:-) tata dzwonił ale z synkiem nie pogadal:-( dwóch kolegów od niego z jednostki zginęło wczoraj w afganistanie:-:)-( i dwóch rannych jest. Tak mi coś plul do ucha, szczerze to mnie to nie obchodzi. Szkoda chłopaków tylko bo pozostawiali rodziny. Ten jeden tylko kawaler chyba. A już nie wiem;-)

reklama
Witam sie wieczornie.
Ola Twoj maly juz spi a moj niedawno wstal :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Poszedl do dziadkow z tatusiem i tam usnal ,a tatus go nie chcial budzic,bo przeciez tak ladnie sobie spi...:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

Darek juz na pelnym chodzie.
Porobilam mu troche okladow z arniki i wcierki konskiej i juz prawie dobrze.
Tzn : prawie robi wielka roznice ,no ale juz chodzi przynajmniej.;-):-):-):-)
A ja za chwilke siadam angielski opracowywac....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry