reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie Laski:-) wszystkiego najlepszego dla AGUSIEK wszystkich:-) AGUSKA dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego dla synka:-) Igor chciał żeby mu kupić czekoladę dla babci na dzień babci:-) no to jak wracalam to mu kupiłam ta podłużna różę z czekoladkami z vobro:-) nie dużo bo 7 zł ale jakbym wiedziała ze nie weźmie to bym wolała kupić mu coś innego:-) poszedł na dol do babki złożył jej życzenia. A ta nie wzięła. Powiedziała ze nie chce. Przyszedł spowrotem na górę taki smutny i zbity, przytulił się do mnie i mówi tak: mama babcia nie chciała wziasc. Powiedziała ze nie chce. Wiecie co dziewczyny aż mi się go szkoda zrobiło naprawdę:-:)-:)-( ja już załatwiłam wszystko kobiety:-) dziś dostałam przepustkę:-) we wtorek na 6.30 pierwszy dzień do pracy na szkolenie na 8 godzin:-):-):-) a w środę to już normalnie na pierwsza zmianę:-) nie poczytalam co dziś pisałyscie ale wieczórkiem przeczytam :-):-):-) buziaki kochane:-)

reklama
Lena bo z pierwszym zębem już tak jest :-):-):-)u nas musiał być obowiązkowo zastukany łyżeczką nie wiem skąd ten przesąd u mnie w rodzinie się wziął ale jest od zawsze i jakoś tak stukamy tym kolejnym dzieciakom po zębach :-D:-D:-D
Agnes Justś dzięki za wypowiedzi bo mój Pietrucha to z tych co biorą już natychmiast i od ręki a ja to z tych co to muszą poczytać wywiedzieć się itd :tak::tak::tak::tak: a kochane podobno dość ciężko jest ustawić talerz na "n" i najlepiej jak to zrobi specjalista a oni sobie podobno bardzo dużżżżooooo życzą za ten montaż :eek::eek: no i w dalszej perspektywie mamy kupno nowego telewizora bo ten co mamy to hmmmmm no pełnoletni juz jest i coraz bardziej zaczyna buczeć nam :sorry::sorry::sorry: a jak już wziąść to pewnie z 1600 zł taki kosztuje a dla mnie to kosmos:eek:może na raty :crazy::crazy::crazy:
A ja jestem zła jak osa :wściekła/y::wściekła/y: mój Adam wczoraj przyszedł ze szkoły bez kurtki :wściekła/y::wściekła/y:szukał on pani woźna konserwator no nie było na szczęście do szkoły wszedł Pietrucha po Julkę poszedł do pani dyrektor i mówi że ktoś ukradł dziecku kurtkę..pani dyrektor że nikt nie ukradł tylko pewnie ktoś wziął przez przypadek...Piotr mówi no ok tylko że już żadnej kurtki w szatni nie ma a przecież nikt przez przypadek 2 kurtek na siebie nie ubrał prawda????pani dyrektor się zakręciła i mówi no wie pan może któryś z chłopców mu gdzieś schował dla żartu a jutro przyniesie :eek:Piotr mówi no ok tylko my do domu mamy prawie 3 km i co dziecko ma teraz iść w samej bluzie??????????może w takim razie ktoś go odwiezie autem do domu??????????????? pani dyrektor nagle nabrała wody w usta i zmyła się !!!!!(wsiadła do autka i pojechała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) Piotr miał na szczęście swoją bluzę z casto do prania to Adam ją ubrał długi Pietruchy szal i biegiem do domu...Dziś Adam założył druga kurtkę wyszedł do szkoły specjalnie po 7 z nadzieją że ktoś tą kurtkę odda ...a tu echo kurtki nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ide w poniedziałek do dyrektorki nosz ***** mać skąd ja mam brać kasę na następną kurtkę ....niech szkoła mu da kasę na następną !!!!!!!!!!!
Aleksia wiesz co!!!!!!!!!!!!!1 nosz co za babka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ona się z tobą może nie odzywać ale dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brak słów :-( :-( szkoda Igorka ....

Ostatnia edycja:
Malina, nam :n: zalazla za skórę :wściekła/y: jak rezygnowalismy bo nic nie mieli w ofercie... N film itp to starszna lipa... z resztą w której telewizji coś jest ?? Teraz mamy polsat, podobno nie wyłączą cbebes, tak powiedział pan na infolinii :sorry:

A co do kurtki to niesyty trzeba wezwać policje :no:

Mnie głowa boli, znów, wrrrr

Agnes Justś dzięki za wypowiedzi bo mój Pietrucha to z tych co biorą już natychmiast i od ręki a ja to z tych co to muszą poczytać wywiedzieć się itd :tak::tak::tak::tak: a kochane podobno dość ciężko jest ustawić talerz na "n" i najlepiej jak to zrobi specjalista a oni sobie podobno bardzo dużżżżooooo życzą za ten montaż :eek::eek: no i w dalszej perspektywie mamy kupno nowego telewizora bo ten co mamy to hmmmmm no pełnoletni juz jest i coraz bardziej zaczyna buczeć nam :sorry::sorry::sorry: a jak już wziąść to pewnie z 1600 zł taki kosztuje a dla mnie to kosmos:eek:może na raty :crazy::crazy::crazy:
.
Raty dobra rzecz.:tak: W EURO AGD od dawna jest opcja wzięcia sprzętu na 6 rat bez płacenia odsetek bankowi. W 6 ratach spłacasz rówartość samego sprzętu.:tak:
Talerz ciężko ustawić? Eeee tam. :no: Normalnie się ustawia, jak każdy.:tak: Obok siostry mają cyfrę i Ł. ustawiał w tę stronę , w którą one mają skierowaną. Do tego masz dodatkowo pikający nadajnik w tv, który cię naprowadza.:tak:

Aleksia teściowa ma tupet:baffled:.Może zapomniała , że dziś dzień babci? Albo babcią się nie czuje.:-D Niech mały zje .:-p

Aguśki Wszystkiego najlepszego!

Bartusiu Agnieszki Szczęśliwego dzieciństwa słoneczko, a w okół samych przyjaznych ludzi !

Dokładnie powiedziałam to samo. Ja to ja a dziecko to dziecko:-( ale mnie wkurzyła ta czarownica jedna. Ja to mówię ze ona jest jak czarownica:-) łeb rozczochrany i napucona jak indor:-) zabilabym własnymi rękami taka babe:-) ze też taka musiała mi się trafić:-:)-:)-( idę spać dziewczyny. Igor usnal mi bo taki zmęczony był. Wstał dzisiaj o 6.15 bo musiałam go zaprowadzić do ciotki:-(

Ja też powiedziałam ze ja to ja a dziecko to dziecko . Podla czarownica:-( szkoda słów:-( ze też taka mi się musiała trafić:-:)-( lampucera:-( igor zmęczony usnal mi:-( wstał dzisiaj o 6.15, bo musiałam go zaprowadzić do ciotki:-( ja też śpiącą:-( zimno mi:-( kładę się koło małego:-) pan mąż nie przyjechał. Następny ideał z rodziny:-(

MH a nam pan na infolini jak juz nam się udało dodzwonić po ponad godzinie powiedział że cbibbis od 1 lutego nie będzie nadawany zamiast niego disney pleyhaus :baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2: i bądź tu mądry :-D:-D:-D:-D:-D a rację masz w której telewizji jest co oglądać :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Justyś no myślimy że damy radę ale u nas na dachu antena a dokładnie na kominie :eek::eek::eek:
Aleksja powiem ci jedną zasadę a propos teściowej i jej zabicia:-p:-p:-p:-p zabijesz świnie a pójdziesz siedzieć jak za człowieka :-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D tak mawiała moja ciocia która teściową miała taką że :angry::angry::angry::angry:
Moje dzieci obdzwoniły wszystkie babcie :tak::tak::tak: najpierw do mojej mamy potem do mojej babci potem do mamy Pietruszki a jeszcze potem :rofl2: do mamy mojego ex czyli babci Julki i Adama :tak::tak::tak::tak: Babcia od mojego ex była mega zaskoczona choć doprawdy nie wiem czym :sorry: skoro zawsze wysyłają kartki na święta imieniny dzień babci dziadka ...ale nigdy od nich nie dostają nic:no::no::no:żadnej kartki:no::no::no: ech.....świata nie zmienię a mojej ex teściówki na pewno ..... ważne żeby dzieci nauczyć że trzeba o innych pamiętać :tak::tak::tak:niech będą młodsze ale te mądrzejsze:rofl2:

Malinka idź do szkoły i narób rabanu, kto to myślał żeby kurtki kraść, no i teraz zimno to nie tak lekko do domu w samej bluzie wracać :wściekła/y::wściekła/y:
Dowikla stół super, mi też się marzy ale nie mam nawet gdzie go zmieścić :-:)-(
Agnes no, no dzień wagarowicza sobie zrobiłaś :-):-)
Beata samochód super i cena też nie jest wysoka :tak::tak::tak:
Aleksia no nieładnie teściowa się zachowała, w końcu dziecko to dziecko a jak ma jakieś żale do ciebie to niech dziecka w to nie miesza :crazy::crazy:
Malinka to na polsacie już nie będzie cbiebies? :confused2::confused2:

reklama
Obraz 050.jpgDziewczyny własnie skonczyłam:)
Obraz 049.jpg

Do góry