reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny rok temu dokładnie o 8.15 przyszedł na świat mój największy skarb:-)

Wszystkiego najlepszego dla maluszka z okazji 1 urodzin :-):-):-):-)

Beata dziękuję za życzonka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla stół super,bardzo mi sie podoba :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a ja dzis w domku jestem,M poszedł do sklepu,ja zaprowadziłam niuńkę do przedszkola,pojechałąm szybko po towar i teraz zabieram się za prasowanie bo tyle sie nazbierało ze ho ho szkoda gadać musze zdążyc do 15.00 bo trzeba Oliwke odebrać :tak::tak::tak::tak::tak:

potem przyjdzie tesciowa bo Oliwka da je prezent na dzień babci:tak::tak::tak:
jednym dziadkom wczoraj już złożyła życzonka i dała prezenty :tak::tak::tak::tak:

a jutro idziemy do kina z moja siostra i szwagrem na OCH KAROL 2 ale sie nie mogę doczekać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Oliwcia jedzie do dziadków :tak::tak::tak::tak:

juz kupiłam niuńce strój na bal karnawałowycudnie wyglada :tak::tak::tak::tak: zazyczyła sobie że chce być wróźką oczywiście różową :-D:-D:-D:-D:-D:-D no więc mamusia musiała sie postarać i sie udało :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dzis bedzie się chwalić babci jak przyjdzie to pstryknę jje fotki to Wam pokarze :tak::tak::tak::tak::tak: bal maja w piątek za tydzień to ona juz nie moze się doczekac tylko tym zyje teraz :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dobra wyganiam juz sama siebie do nie zdąze nic wyprasowac :-D:-D:-D:-D:-D wpadnę póxniej :-):-):-):-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla maluszka z okazji 1 urodzin :-):-):-):-)

Beata dziękuję za życzonka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla stół super,bardzo mi sie podoba :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a ja dzis w domku jestem,M poszedł do sklepu,ja zaprowadziłam niuńkę do przedszkola,pojechałąm szybko po towar i teraz zabieram się za prasowanie bo tyle sie nazbierało ze ho ho szkoda gadać musze zdążyc do 15.00 bo trzeba Oliwke odebrać :tak::tak::tak::tak::tak:

potem przyjdzie tesciowa bo Oliwka da je prezent na dzień babci:tak::tak::tak:
jednym dziadkom wczoraj już złożyła życzonka i dała prezenty :tak::tak::tak::tak:

a jutro idziemy do kina z moja siostra i szwagrem na OCH KAROL 2 ale sie nie mogę doczekać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Oliwcia jedzie do dziadków :tak::tak::tak::tak:

juz kupiłam niuńce strój na bal karnawałowycudnie wyglada :tak::tak::tak::tak: zazyczyła sobie że chce być wróźką oczywiście różową :-D:-D:-D:-D:-D:-D no więc mamusia musiała sie postarać i sie udało :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dzis bedzie się chwalić babci jak przyjdzie to pstryknę jje fotki to Wam pokarze :tak::tak::tak::tak::tak: bal maja w piątek za tydzień to ona juz nie moze się doczekac tylko tym zyje teraz :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dobra wyganiam juz sama siebie do nie zdąze nic wyprasowac :-D:-D:-D:-D:-D wpadnę póxniej :-):-):-):-)

Dowikla stol super :-):-):-)

Agnes ja tez zyczonk skladam ;-):-):-)
Widze ,ze nawet wolne z tej okazji sobie zrobilas ;-):-):-)
Czekam na fotki malej wrozki.:tak::-):-)
A tak w ogole to wpadlam do Was ze sniadaniem.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też Agnieszka jestem ale ja imieniny obchodzę 20 kwietnia:-)Ale dzięki
i jeszcze raz dzięki za życzenia dla Bartka:-)
Ja tylko przelotem bo mały zasnął a muszę chate do wyglądu doprowadzić

Witam moje kochane :happy::happy::happy:
zrobiłam dziś mojej Julce wagary:-p:-p:-p miała tylko 2 lekcje z czego jedna to wf :sorry: i jak sobie pomyślałam że mam ją na 11.40 prowadzić a 13.25 odebrać to:no::no: bo musiałabym nie wracać do domu tylko tuptać z Antonim dookoła szkoły bo za daleko żeby wracać i znów po nią iść :sorry: a że zimno to została w domu:tak::tak: byliśmy na spcerku i dumna jestem z Antoniego bo spacer onad godzinny a on cały czas dreptał dzielnie :tak::tak::tak::tak::tak:
Dowiklus jaki fajny stół bardzo mi się podoba jednak stół w domu to jest to :tak::tak::tak::tak: a moja Julina oczywiście wypatrzyła że po 1 masz takie same podkładki na stole jak my :-Da po drugie jakie śliczne twoje córeczki mają śniadaniówki:-D:-D ona też oczywiście taką chce bo to hello kitty :-D:-D:-D więc moje pytanie gdzie takie można kupić ?:-D
As super że Kubulec ma tkiego kolegę a ty nową znajomość :tak::tak::tak::tak: ale ty gaduła to się wreszcie wygadałaś co ??:rofl2::rofl2::rofl2:
Beatko super to auto o takie to i ja bym chciała:tak::tak::tak::tak::tak:
Aguśka STO LAT STO LAT DLA BARTUSIA Z OKAZJI JEGO 1 URODZIN DUŻO ZDRÓWKA, MOC ZABAW I SAMYCH DOBRYCH LUDZI DOOKOŁA :happy::happy:
Joasiu bo czas urlopu zawsze jakoś tak szybko mija :baffled:
Agnes i wszystkie Agnieszki nasze forumowe wszystkiego naj naj naj w dniu imienin :happy::happy::happy: Agnes a ty co w dniu imieni się za prasowanie zaabrałaś ???siup rodzinę do tego zagoń a ty wanna pełna piany kieliszek szampana w dłoń i świętuj :-D:-D:-D:-D
laseczki wczoraj oglądaliśmy z Piotrem dokument "czekając na sobotę " polecam polecam i jeszcze raz polecam :tak::tak::tak::tak::tak:
a teraz obiecane dokumenty dla Anabubki o autyźmie i chyba nie tylko ...
Taki jestem. Lektor PL.AVI - Filmy dokumentalne na przeróżne tematy !!!!! - Filmy - ewuha - Chomikuj.pl
Przedszkole życia. Lektor PL.avi - Filmy dokumentalne na przeróżne tematy !!!!! - Filmy - ewuha - Chomikuj.pl
Niewolnice w piwnicy. Lektor PL.avi - Filmy dokumentalne na przeróżne tematy !!!!! - Filmy - ewuha - Chomikuj.pl
Nasz Autyzm. PL.AVI - Filmy dokumentalne na przeróżne tematy !!!!! - Filmy - ewuha - Chomikuj.pl
Nasz Autyzm Dodatek. PL.divx - Filmy dokumentalne na przeróżne tematy !!!!! - Filmy - ewuha - Chomikuj.pl
Miss gułagu. Lektor PL.AVI - Filmy dokumentalne na przeróżne tematy !!!!! - Filmy - ewuha - Chomikuj.pl
Marcela. Lektor PL.AVI - Filmy dokumentalne na przeróżne tematy !!!!! - Filmy - ewuha - Chomikuj.pl
Chłopiec który urodził brata bliźniaka. Lektor PL.avi - Filmy dokumentalne na przeróżne tematy !!!!! - Filmy - ewuha - Chomikuj.pl
ten ostatni polecam wszystkim o chłopcu który urodził brata bliźniaka :szok:

Witajcie Kochane co ja bym bez Was zrobiła;)
Dzisiaj byłam u lekarza i przepisała hascosept czyli wszystko to co wczoraj wykupiłam:)Ale ona nic nie widzi;)Czekałam 2 godz aby mnie przyjęła!!!
MUSZE się POCHWALIĆ GAI wyszedł pierwszy ząbek;)
Dowikla super stół;)

Dowikla super stół :tak: podobają mi się takie :tak: to bmw też mi się podoba ale za kase na ten samochód bym miała kupione mieszkanie :sorry:
Agnes daj znać jak po filmie :tak: miłego prasowania :-) na zdjęcie wróżki czekamy :-)
Malinka to Antonii taki nie chętny do chodzenia? Mi Kuba nawet potrafi ze trzy godziny łazić :tak:
Lena gratki pierwszego ząbka :tak:

Kubek śpi, M nie długo powinien być, obiadek się gotuje a ja mam lenia :-) dobrze że chociaż się pomalowałam i włosy wyprostowałam :tak: mieliśmy jechać do żar na zakupy ale śnieg zaczyna padać więc nie wiem czy będziemy jechać :sorry: zobaczymy jak Kubek wstanie jaka będzie pogoda :tak: o właśnie M wrócił idę obiadek podszykować ;-) zajrzę potem :-)

Lenka no to super że mała zdrowieje aaaa i gratki za pierwszego ząbka :tak::tak::tak::tak:
Zastanawiamy się z Pietruszką nad rozwiązaniem umowy z cyfrowym polsatem bo wkurza nas to że coraz więcej kanałów ubywa i to takicch które były u nas właśnie oglądane tj cebbibis bbc lifestyle itd i chcemy wziąść telewizję "n" ma któraś z was???????jesteście zadowolone????????

lena gratki dla Gai za pierwszego zębolka :tak::tak::tak::tak::tak:

malinka moja siostra ma n i są zadowoleni :tak::tak::tak::tak::tak: my z M tez sie zastanawiamy aby sobie n załozyc :-):-):-):-):-)

reklama
Zastanawiamy się z Pietruszką nad rozwiązaniem umowy z cyfrowym polsatem bo wkurza nas to że coraz więcej kanałów ubywa i to takicch które były u nas właśnie oglądane tj cebbibis bbc lifestyle itd i chcemy wziąść telewizję "n" ma któraś z was???????jesteście zadowolone????????
My mamy n -ke od 10 grudnia.:tak: Rachunek przyjdzie dopiero pod koniec stycznia , bądź w lutym.
Ogólnie jest bardzo dużo kanałów dla dzieci i sporo sportowych.:tak: Brakuje polsatu:baffled:. Nie ma powszechnego canal +. Ale za to jest N film , N film2 , wypożyczalnia filmów , filmy które możesz obejrzeć za darmo...Od 12-19.01 trwał remont serwerów i czasami wieczorem zanikał sygnał na parę minut. :tak: Ogólnie telewizja ok. Wypowiem się jak mi z czymś zajdą za skórę.:-p

Do góry