reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski

ja dzisiaj odwiozłam mojego syna do dziadków na ferie no i jakos tak cicho mam w domu lenka spi meza nie ma bo w opolu a ja siedze i sie placze
lenka marudna nie chce mi jesc ma napady płaczu chyba ja brzuszek boli jak sie obudzi to znów jej dam kropelki bo mi jej szkoda jak tak płacze

byłam w tesco na zakupach no i spotkałam sie z nasza Lidka :-):-):-)chwilke pogadałysmy i zakupy razem robiłysmy:-D:-D

Któras pytała ile lat ma maksiu :eek:tylko zapomniałam która z was:-D ale maks ma 7 lat w tym roku w lipcu bedzie miał 8lat

no i wszystkiego dobrego dla naszych pan swietujacych no i dla tej najmłodszej rocznej równiez wszystkiego dobrego zeby sie zdrowo chowała:tak::tak::tak:

Malinka ja bym zgłosial kradziez na policji:baffled:i co za dyrektorka podkuliła ogon i se pojechała a dziecko w bluzie mialo wracac kużwa .........

Dowikla stól zajefajny

Aleksia ale babcia za dyche szlak niech ja trafi dziecko to dziecko ale zeby tak potapic .......

beata autko fajnie wyglada tylko ja nie lubie kombi heeeeeeee

Lena a ta tu z pączkami wyjezdza a my tutaj sie dietujemy dukanem nosz babo kochana zlituj sie nad nami heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee smacznego bo smakowicie wygladaja

Ostatnia edycja:
reklama
Malinka my też mamy cyfrowy polsat :tak: u mnie też się najwięcej tych programów ogląda. Na bbc entertainmet leci top gear, kuchenne koszmary, cukiernicy na start :tak: takie fajne bajki na ceebebies lecą :no: ale my na razie rezygnować nie będziemy :sorry: poczekamy aż nam się umowa skończy :tak:
Lena
a co Cię wzięło na pączki :-D super :-)
Aleksia brak słów :no:
Iwcik ale on nie jest taki długi :tak: jest mniej więcej krótszy o jakieś pół metra od zwykłego kombi np renault laguna w kombi :tak:

Witam wieczorem :tak: byliśmy raz dwa w żarach :tak: zajechaliśmy do banku pytać o kredyt na samochód :tak: no rata wyszła większa niż przypuszczałam bo 450zł :sorry: no ale jak sprzedamy siene to się spłaci część kapitału i wtedy rata się zmniejszy :tak: zastanawiamy się jeszcze bo ja bym musiała jakąś pracę do domu wziąć żeby parę groszy więcej było :sorry: no ale chyba się zdecydujemy bo nasze auto ma już 11 lat a o dziwo mamy kupca na niego :-) chce go kupić od ręki porucznik z pracy od M :-) no zobaczymy jak to wyjdzie :tak: jutro jedziemy do teściowej na obiad, w niedzielę do moich rodziców i tak zleci weekend :tak: jutro mam trochę sprzątania i jak sobie o tym pomyślę to aż mi się nie chce :sorry: idę łóżko pościelić, gary zmyć do końca, Kuba obejrzy bajkę i idzie spać :tak: wczoraj dupek mały latał do 23.30 z pokoju do pokoju :dry: trzeba go oduczyć spać z nami :tak: spokojnej nocki Kochane :tak:

Witam wieczorkiem
Ja bylam jednak dzisiaj na zakupach po Dominika basenie,ale musialam sie streszczac bo na 17;15 mialam zebranie u dziewczynek:tak::tak::tak:Tak wiec mielismy 2 godzinki na dojechanie,zrobeinie zakupow i powrot,ale dalismy rade bo na zebraniu bylismy jeszcze 15 za wczesnie:tak::tak::tak:Ale jzu mi sie nie opalcalo jechac do domu zeby zawiesc zakupy i potem jechac na zebranie;-):-)
Dziewczyny dzieki za komentarze mojego stolu:tak::tak::tak:Mi tez sie podoba;-):-D:-D:-D

MALINUS
A wiec sniadaniowki sa oczywiscie hello kitty:tak::tak::tak:I jezeli dobrze pamietam to kupowalam je w SMYKU:tak::tak::tak:

LENKA
Gratki pierwszego zabka:tak::tak::tak:
I apetyczne paczusie:tak:

AGNES
Ja rowniez dolaczam sie do zyczonek imieninowych:tak::tak::tak:Wszystekigo naj,naj Kochana:tak::tak::tak::tak:
Moje dziewczynki tez beda wrozkami na baliku:tak::tak::tak:A balik maja dopiero po feriach:tak::tak::tak:

BEATKO
Fajnie ze sie zdecydowaliscie na to auto:tak::tak::tak:
A to o ktorym ja pisalam to nie BMW tylko FORD,ale jak dla mnie zajefajny:tak::tak::tak:
A ja dzisiaj jechalam MAZDA 3 piecioletnia i tez rewelka:tak::tak::tak:
Lepiej sie jechalo niz mercedesem wartym tyle samo co ta mazda hehe;-):-)

Obiecane fotki mojej wróżki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

j5w1o5.jpg

5oie5w.jpg

dowikla nie kupiłam ja osobno.ale taniutko bo kupiłam ją u siebie w hurtowni bo do sklepu brałam i rozchodzą sie te różźki jak świerze bułeczki bo naciska się jej guziczkiem swiecą wydaja delikatny dżwięk i na końcu maja te światłowody które też swiecą.świetna jest,Oliwce strasznie się spodobała.a co Twoje dziewczynki tez maja takie same stroje??????

dowikla nie kupiłam ja osobno.ale taniutko bo kupiłam ją u siebie w hurtowni bo do sklepu brałam i rozchodzą sie te różźki jak świerze bułeczki bo naciska się jej guziczkiem swiecą wydaja delikatny dżwięk i na końcu maja te światłowody które też swiecą.świetna jest,Oliwce strasznie się spodobała.a co Twoje dziewczynki tez maja takie same stroje??????

Bardzo podobne:tak::tak::tak:Tez maja te skrzydelka i sukienki ale troszke inne:tak::tak::tak:To bylo w takim zestawie chyab z jakas lalka co jest tak samo ubrana:tak::tak::tak:
Ja gdzies w domu mialam takie rozdzki ,wlasnie wydajace dzwieki ale bede musiala poszukac

reklama
Do góry