reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się z Wami kochane:-) wczoraj padlam jak kawka:-) rękę mam cała siwą i boli jak cholera;-) nie wiem tak ta baba mi pobrała ta krew:-( aj wogule się nie wyspalam:-) pan mąż nie przyjechał na rozmowę:-) podobno w sobotę się zjawi:-) obowiązki służbowe nie pozwoliły:-):-):-):-) a ja uważam ze strach mu nie pozwolił:-):-) kobiety kochane muszę się wyspać przez weekend bo od poniedziałku pierwsza zmiana;-);-) a teraz mykam do łazienki:-) ogarnąć się jadę do pana doktora z badaniami po zdolność:-):-) zajrze potem:-) miłego dnia Wam życzę. Całuje wszystkie bardzo mocno:-) ściskam:-)

reklama
Witam

MH mój Antek jak w sobotę padł Pietruszce o 14.30 i spał do 15.45 to jeszcze o 23.30 był rześki jak skowronek :sorry: ja padłam po tylu godzinach w pracy a Pietruszce udało się małego spacyfikować o 24.20 za to w niedzielę o 5.30 okładał mnie pielunią i wołał mama wstawamy wino już mamy dzień :eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D
Lena tantum werde jest dobre na ząbkowanie ,na kaszel na stany zapalne nie tylko na gardło :tak::tak::tak::tak::tak:
Boszzzzzz i znów się trzeba zbierać do pracy:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: jakiś domator się ze mnie robi na starość :-p:-p:-p:-p:-p
Buziaki kochana juz pewnie dzis nie wpadnę bo mamy wieczorkiem niecne plany więc będe jutro :tak::tak::tak:

Poszła spać o 22 :tak:

KUpiłam Hascosept babka w aptece mi poleciłą ma wszytsko to co tantum a o połowę tańsze;)I dałą pulmex do nacierania;)

No i jak mała ??

cześć dziewczyny ja na chwile bo Bartek cś się obudził zasnąl o 19.20 i wstał przed chwila bo za tatusiem się stęsknił:-)
Dziewczyny dokładnie rok temu o tej godzinie miałam skurcze i jadłam swoj ostatni posiłek przed porodem hehe ach te wspomnienia:-)

Sto lat dla WAS :-):-):-):-)

hej laski
ja dzisiaj z rana bylam w szkole bo maksiu mial dzien babci wiec do 13 zeszlo ale oboje wrócili zadowoleni wiec super:tak::tak::tak:
pózniej pojechalam do miasta wskoczylam do kosmetyczki zrobic brwi no i do domu obiad bo maz spał w domu :tak::tak:
no i lena mi zrobiła niespodzianke bo dzisiaj juz 6 razy zrobiła kupke i chyba boli ja brzuszek bo lezy bawi sie a zaraz taki krzyk i cała wypreżona jest nie wiem co sie dzieje bo nic nowego dzisiaj nie jadła tylko mleko i kaszka standartowo co je juz kaszke od dawna i nigdy nie było problemu mam nadzieje ze to nie grypa jelitowa:-:)-:)-:)-( bo chyba zwariuje dalam jej teraz kropelki sab simplex i zasnela jak na razie spi a co bedzie to nie wiem:eek::eek: wieczorkiem byłam u fryzjera i wrocilam po 21 dopiero ale wkoncu mam jasne włosy heeeeeee

a maks mnie własnie rozbroil , usmiałam sie jak nie wiem bo pytam sie czy isc jeszcze na noc dołozyc do pieca zeby było w nocy ciepło a on mi gada .......nieeeee mamo jest ciepło a w łazience jak gorąco ze jak bylem srać to az czerwony sie zrobiłem:-D:-D:-D:-D
a teraz idzie spac i modli sie na łózku a babcia po cichu powtarza za nim leżąc obok niego , on klęknął i modli sie , skonczyl i gada do babci .....no wiesz ty co ja ładnie sie pomodliłem,:-D a ty dupą modliłaś sie do bozi :-D:-D:-D:-D

Jak mała?? A Maksiu teksty, pierwsza klasa :-D:-D:-D:-D

No to teraz ja :tak: za oknem pochmurno, zapowiada sie weekend z chorowitkami w domu :eek: do tego M ma duzo pracy - nic nowego :eek: Mala przechodzi grypę na sto procent, tylko u mniej jakoś to szybciej idzie niz u mnie :szok: No ale to znaczy, ze ma silny organizm :tak::tak: Helenka się trzyma, mam nadzieje ze w poniedziałek do przedszkola ruszy :tak:

Witam
Ale mi sie dzisiaj ciezko wstawalo-masakra jakas:no::no::no:Wczoraj byla u mnie siora z Adasiem i Dominika kolega z klasy ze swoja mama i jak wychodzili to bylo jakos kolo 21:tak::tak::tak:Wiec mialam niezly sajgon w chacie:-D:-D:-DNo ale dalismy rade:tak:
Pogoda do dupy-jakos ponuro i zimno:no:
DZisiaj mam zebranie u dziewczynek na 17;15 i zupelnie mi to nie na reke bo planowalam zakupy,i musze je przelozyc na jutro:no:
Dla Babci i Dziadka jeszcze nic nei mam i szczerze mowiac nie mam zadnego pomysłu:no::no::no:

LIDUS
Zdrowka dla dzieciaczkow:tak::tak:Oby IM szybko przeszło

ANABUBKA
Gratki dla Pauliny:tak::tak::tak:Zdolniacha z Niej:tak::tak::tak:

LENA
I jak mala sie dzisiaj czuje?Mam nadzieje ze pulmex pomogł:tak::tak::tak:

KERNUS
Fajnie ze dzieciaczki maja sie lepiej:tak::tak::tak:I ze obylo sie bez antybiotyku:tak::tak::tak:
Daj znac co zalatwilas z tym skierowaniem

AGUSKA
Wszystkiego najlepszego dla Twojego Roczniaka:tak::tak::tak:
Buziaki

Witam nowa mamusie:-)

Witam i ja :-):-):-)
U nas przez noc trochę jeszcze dospało śnieżku i przykryło ten cały brud :tak::tak:
Agusia wszystkiego najlepszego dla synka z okazji ukończenia roczku :tak::tak::tak:
Anabuba to ci Weronika scenę zrobiła :-D:-D:-D jak to w przedszkolu jest fajnie, moja też mi mówi żeby później po nią przychodzić bo jeszcze się nie zdążyła wybawić :-D:-D:-D
MH oby weekend nie był taki straszny :tak::tak::tak:
Kerna dobrze ze obyło się bez antybiotyku :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
witam :-)
W Kielcach też poprószyło :-D niedługo czas wracac do pracy :-(koniec urlopu
Aguska wszystkiego naj dla synka:tak:
DOWIKLA ja lubię gości ale nie lubię po nich sprżatac :tak::-D
więcej nie pamiętam co miałam odpisac :zawstydzona/y:starośc nie radość :baffled:
Ja dzis rybkę na obiad robie z ziemniaczkami i surówka szwdzka do tego :tak:potem mamy na chwile jechac do tesciów ale odkąd tam mieszka rozwiedziony juz brat męża to jest nie fajna atmosfera :eek:

dziewczyny rok temu dokładnie o 8.15 przyszedł na świat mój największy skarb:-)
Dzięki za życzonka:-)

Bartusie też zaczyna coś bra pewnie go zaraziłam mam nadzieje że nie ale jakiś taki ciepły jest temp.jeszcze nie ma ale zobaczymy.A ja nadal zasmarkana i gardło mnie boli ale czuje że jeszcze kilka dni i przejdzie

Witam i ja.

Iwcik28 - Maksa teksty to rewelacja:-D!Ile on ma lat?

Malinka1 - dobrze wiedziec że tantum verde i na ząbki jest.Moja mala ostatnio slini się, gryzie co w usta jej wpadnie (niestety moje sutki też :szok:), zmierzła jakaś się zrobiła, kupa za kupą wali, pediatra twierdzi, że to ząbki. Wygląda na to, ze będzie je przechodzic równie trudno jak starsza siostra, te wszystkie żele na ząbki odpadają, bo albo sa za mało skuteczne , albo ja celuję nimi nie w to miejsce. U starszej tylko panadol i przytulanie jako tako działały. Więc spróbuję jeszcze tantum verde.

Aguska2017 - wszystkiego dobrego dla maluszka i dużo zdrowia dla Ciebie.

Pozdrawiam wszystkie i lecę. Płaczący obowiązek wzywa!

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Agnieszek z okazji imienin!!!! :-D
Agusia zdrówka dla Bartka i wszystkiego naj naj z okazji pierwszych urodzin :-D
MH zdrówka dla Was :tak:
Bubka to Ci mała nie chciała iść do domu :tak: spodobało jej się :-) fajnie że Paulina sobie radzi i świetnie się bawi :-)
Iwcik teksty dobre :-D ale się uśmiałam :-D
Kerna dobrze że już im przechodzi :tak: i obeszło się bez antybiotyku :tak:
Lidka Kochana zdrówka dla Was :tak:

Witam. U mnie coś pochmurno, -2 na dworze i lekki śnieg spadł nad ranem :tak: dobrze że go dużo nie ma, tylko auta opruszone :tak: Ja dopiero zjadłam śniadanko :tak: i chyba za dużo zjadłam bo nie chce mi się ruszać ;-) M wczoraj wyszukał auto fajne i tanie :tak: zastanawiamy się czy go nie kupić :tak: FIAT STILO 1.9 150KM UPROAD JEDYNY NA ALLEGRO (1395566334) - Aukcje internetowe Allegro oto on :-) mi się bardzo podoba i nie jest taki drogi :-) zobaczymy jak to wyjdzie :sorry: a ja lecę do kuchni bo nie mam nic zrobionego a trzeba obiad sklepać jakiś :tak: potem jedziemy do żar na małe zakupki :tak: do potem Laseczki :-)

a maks mnie własnie rozbroil , usmiałam sie jak nie wiem bo pytam sie czy isc jeszcze na noc dołozyc do pieca zeby było w nocy ciepło a on mi gada .......nieeeee mamo jest ciepło a w łazience jak gorąco ze jak bylem srać to az czerwony sie zrobiłem:-D:-D:-D:-D
a teraz idzie spac i modli sie na łózku a babcia po cichu powtarza za nim leżąc obok niego , on klęknął i modli sie , skonczyl i gada do babci .....no wiesz ty co ja ładnie sie pomodliłem,:-D a ty dupą modliłaś sie do bozi :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

helo helo

ja rozumiem ze babka jest do kitu,ale bez urazy,Kuba jest na tyle rozumny i komunikatywny ze wiele rzeczy da sie u niego wyegzekwowac
uwierz mi ze gdybym ja nie byla wyrodna matka to Paulina wlazlaby mi na glowe:rofl2:
a ona dluuuugo nic nie moiwla a dalo sie wiele rzeczy ja nauczyc
ale Kuba wue ze cos jest z nim nie tak i perfidnie to wykorzystuje
musisz go troche przytemperowac:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a moja panna dzis mi urzadzila histerie w przedszkolu jak po nia poszlam
najpeirow mowi do mnie " mama idz do domu ja zostaje"
no i tak sie licytwoala ze mna z 10minut,no ale ile mozna
wiec ja w koncu wzielam pod pache i zaczelam na sile ubierac to odwalila taki koncert ze :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
tak sie mojemu dziecku w przedszkolu spodobalo
mam nadzieje ze juz wiecej takich cyrkow odwalac nie bedzie:rofl2:

a no i mialam io Paulinie popisac
wiec podobno w koncu zalapal o co kaman i zjezdza z gorki,nawet nauczyla sie skrecac:)
dumna z niej jestem;)
zadowlona bo i na nartach i towarszytswo ma:)
Bubka wiesz co,on juz od kilku miesiecy jakos specjalnie nie narozrabial w szkole i chyba wszyscy juz stwierdzili,ze to minelo i przestali go obserwowac .:sorry:
Rozmawialam wczoraj z nasza asystentka i ona powiedziala ,ze Kuba w takiej sytuacji reaguje inaczej i ona nie wierzy,ze to tak bylo.
Powiedziala ,ze tam sie cos musialo miedzy dziecmi wydarzyc i dlatego Kuba tak zareagowal.:sorry::sorry::sorry::sorry:Ktos mu musial mocno dokuczyc.:-:)-(
Kasia powiedziala,ze on w takiej sytuacji jak to opisali to odwrocil by sie od pani,pogniewal na nia i zaczal plakac ,ze go nie slucha ,ale by nie wpadl w taka zlosc.
Malo tego to okazalo sie ,ze po calej akcji to nie nauczycielki go zaprowadzily do dyrektorki tylko on sam uciekl z sali do niej i biegnac krzyczal " ratunku ,ja juz tego nie wytrzymam":eek::eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Wydaje mi sie ,ze nikt nie dojdzie juz w tej chwili co tez takiego tam sie wydarzylo :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:.:sorry::sorry:

Fajnie,ze Paulina juz jezdzi na nartach,a koncertu Weroniki nie zazdroszcze :no::no:

Agusia wszystkiego najlepszego dla roczniaka.

Kerna dobrze,ze juz jest lepiej .
Oby tak dalej.:tak:

Mh -zdrowka kochana i nie dajcie sie grypie.;-):-):-)

Dowikla ty mialas gosci ,a ja bylam w gosciach.:tak::-):-)

Kubusia kolega z klasy zaprosil go do siebie ,a z racji tego ,ze tamten chlopiec ma ADHD to moja obecnosc tez byla konieczna .Mama i babcia tamtego chlopca obawialy sie ,ze w razie czego to sobie z nimi nie poradza.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Bylismy tam tuz po szkole czyli przed 14 a wyszlismy 21.30 dopiero.:szok::szok::rofl2::rofl2:
Nam sie swietnie gadalo ,a chlopcy sie super bawili.
przez caly ten czas ,ani jednej naszej interwencji :szok::szok::eek::eek::eek::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:.
Normalnie jakby ich nie bylo zupelnie w domu.:tak::tak::-):-):-).
W nagrode za grzeczne zachowanie i nasz swiety spokoj Kubusie obydwaj dostali stale "przepustki " do naszych domow , a jazyskalam nowa fajna znajoma.:tak::-):-)
Z Ewa gadalo nam sie tak ,jak bysmy sie od podstawowki znaly.:szok::szok::-D:-D:-D
No i po moich egzaminach umowilysmy sie na babski wieczor .:tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
W koncu udalo mi sie usiasc na chwilke:tak::tak::tak:Ale nie mam juz sily:no::no:Wzielam sie za sprzatanie chaty po wczorajszych gosciach a uwierzcie mi ze bylo co sprzatac:-D:-D:-DNo i wczoraj wieczorem przyjechal w koncu moj kuchenny stol i jak dziewczynki wstaly to go skladalam:tak::tak::tak:No i sie udalo:tak:Zaraz wkleje Wam foteczki:tak::tak::tak:
Niedlugo trzeba sie zbierac i szykowac do przedszkola:tak::tak::tak:Dziewczynki sie tak ladnie bawia ze jestem z Nich dumna:tak::tak::tak:Chyba widzialy ile mam roboty;-):-)

BEATKO
Fajne to autko:tak::tak::tak:
Mi sie podoba ten ford c-max co go teraz reklamuja:tak::tak::tak:No jak dla mnie jest bomba:-):tak:

AS
Fajnie ze wypad do kolegi Kubusia sie udal:tak::tak::tak:No a swoja droga to niezle tam zabalowaliscie:tak::tak::tak::-D

IWCIK
No teksty Twojego Maksia sa debesciarskie:-D:-D:-D

JOANNO
Ja tez uwielbiam gosci:tak::tak::tak:Prawie stale ktos u nas jest i jzu sie smieje ze mam normalnie dom publiczny:-D:-D:-D
Gorzej jest ze sprzataniem po Nich hehe

A to moj nowy stoł

Załączniki

• P9190041.jpg
    P9190041.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 66
Do góry