reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MH mój Antek jak w sobotę padł Pietruszce o 14.30 i spał do 15.45 to jeszcze o 23.30 był rześki jak skowronek :sorry: ja padłam po tylu godzinach w pracy a Pietruszce udało się małego spacyfikować o 24.20 za to w niedzielę o 5.30 okładał mnie pielunią i wołał mama wstawamy wino już mamy dzień :eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D
Lena tantum werde jest dobre na ząbkowanie ,na kaszel na stany zapalne nie tylko na gardło :tak::tak::tak::tak::tak:
Boszzzzzz i znów się trzeba zbierać do pracy:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: jakiś domator się ze mnie robi na starość :-p:-p:-p:-p:-p
Buziaki kochana juz pewnie dzis nie wpadnę bo mamy wieczorkiem niecne plany więc będe jutro :tak::tak::tak:

Malinka Ty masz złote te dzieciaki :-D nie nudzisz się wcale :-) te niecne plany możesz przesłać mojemu M? Bo on ostatnio woli grać na kompie :dry:
Lena tantum verde dobre jak dziewczyny piszą :tak:
Witam nową mamuśkę :-)

Witam pod wieczór :tak: Kubek się bawi nakrętkami :sorry: biedne dziecko nie ma zabawek :-) placki wyszły mi pycha a pierwszy raz robiłam :tak: mały talerzyk został :tak: nawet Kubie posmakowały hehe aż się zdziwiłam bo to dziecko nie lubi nowych rzeczy próbować :-) dzisiaj sobie chyba szampana otworzę i całego wypiję :-) przyszła mi dzisiaj kurtka którą sobie na allegro zamówiłam i za mała :sorry: no trudno mam nadzieję że siostra ode mnie ją odkupi i będę musiała szukać czegoś innego :sorry:

Czy można się przyłączyć? jestem mamą Alexa siedząca od maja 2008 w domu.....mieszkam we włoszech i narzekam na samotność,mąż w pracy od 7 do 16,a ja kura domowa....zaraz mój mały wstaje więc dość leniuchowania.u nas też brzydko 5 stopni i deszcz-nici ze spaceru.pozdrawiam i podziwiam mamy,które mają więcej niz jedno dziecie,moje mnie wykańcza....
Witam nową mamusie.;-)
MH mój Antek jak w sobotę padł Pietruszce o 14.30 i spał do 15.45 to jeszcze o 23.30 był rześki jak skowronek :sorry: ja padłam po tylu godzinach w pracy a Pietruszce udało się małego spacyfikować o 24.20 za to w niedzielę o 5.30 okładał mnie pielunią i wołał mama wstawamy wino już mamy dzień :eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D
Lena tantum werde jest dobre na ząbkowanie ,na kaszel na stany zapalne nie tylko na gardło :tak::tak::tak::tak::tak:
Boszzzzzz i znów się trzeba zbierać do pracy:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: jakiś domator się ze mnie robi na starość :-p:-p:-p:-p:-p
Buziaki kochana juz pewnie dzis nie wpadnę bo mamy wieczorkiem niecne plany więc będe jutro :tak::tak::tak:
ój Kamil ostatnio nie chce spać w południe.Ale jak przyjdzie ta 15:00-16:00 godzina to chce mu sie spac i zasypia ale wtedy go budze i nie daje spac bo pewnie bym siedziała do 1 albo 2 po północy.A tak to szybko zasypia 19:00 i juz spią
Malinka Ty masz złote te dzieciaki :-D nie nudzisz się wcale :-) te niecne plany możesz przesłać mojemu M? Bo on ostatnio woli grać na kompie :dry:
Lena tantum verde dobre jak dziewczyny piszą :tak:
Witam nową mamuśkę :-)

Witam pod wieczór :tak: Kubek się bawi nakrętkami :sorry: biedne dziecko nie ma zabawek :-) placki wyszły mi pycha a pierwszy raz robiłam :tak: mały talerzyk został :tak: nawet Kubie posmakowały hehe aż się zdziwiłam bo to dziecko nie lubi nowych rzeczy próbować :-) dzisiaj sobie chyba szampana otworzę i całego wypiję :-) przyszła mi dzisiaj kurtka którą sobie na allegro zamówiłam i za mała :sorry: no trudno mam nadzieję że siostra ode mnie ją odkupi i będę musiała szukać czegoś innego :sorry:
A jakie placki??

Witam mnie to chyba wogóle tu dzisiaj nie było niby włączone BB miałam ale tak jakoś nic nie napisałam.
Mnie coś gardło zaczyna bolec co prawda tylko troszke ale boli :/

cześć dziewczyny ja na chwile bo Bartek cś się obudził zasnąl o 19.20 i wstał przed chwila bo za tatusiem się stęsknił:-)
Dziewczyny dokładnie rok temu o tej godzinie miałam skurcze i jadłam swoj ostatni posiłek przed porodem hehe ach te wspomnienia:-)

reklama
cześć dziewczyny ja na chwile bo Bartek cś się obudził zasnąl o 19.20 i wstał przed chwila bo za tatusiem się stęsknił:-)
Dziewczyny dokładnie rok temu o tej godzinie miałam skurcze i jadłam swoj ostatni posiłek przed porodem hehe ach te wspomnienia:-)

To jutro twój Bartus będzie miał roczek bo sie doliczyć nie moge

Do góry