reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiktoria ja wiem :tak: ale w razie czego to 15zł to nie majątek :tak: moja siostra kiedyś też znalazła firmę przez internet do składania długopisów :tak: i co zapłaciła im aż 65zł i nic :no: firma była fikcją :no: oszukali tak kilkaset osób :no: dlatego wiem że w razie czego 15zł to nie tak dużo :tak:

wpadam i ja bo lenka spi maz w pracy a maksiu gra w gre z babcia bo jutro w przedszkolu dzien babci wiec mam spokój ma kto sie zajac starszym bo tak to ja bym musiała grac a tak to chwilke na kompa zajrzałam przegladalam projekty domów i wsumie nie wiem jaki wybrac czuje ze cos ciezko bedzie :-D:-D:-Dmusze jakies katalogi sobie skombinowac i na spokojnie obejrzyc :tak::tak::tak:

Malinka tak ja ostro sie wziełam za siebie no i powiem ze dzisiaj juz jest oki bo wkoncu mam dobry humor chyba najgorsze przeszło no i ciesze sie ze mi noga doszła do siebie bo po porodzie lewa stope miałam napuchnieta i nie chciało zejsc a tera trzy dni na dukanie i stópka ela modela wrócila do normy az z tej radosci powyciagałam moje szpileczki do których ni mogłam nogi wsadzic:-D:-D:-D:-D:-D:-Dtakze jest dobrze:tak::tak:ja za rybami nie przepadam ale zobaczymy moze sie przelamie jak na razie to robie bułeczki dukanowskie z białego serka:tak::tak::tak:zobaczymy co mi wyjdzie heeeee:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny nie nadrabiam bo niestety choroba mnie wzięła ale sie nie daje:-)I szczerze to zaczęłyście sporo pisać:-)
Ja mam już pofarbowane włosy:-)I przynajmniej z tego powodu jestem szczęśliwa.Mój aniołek śpi a ja sobie zaraz herbatkę strzelę:-)
Boje się że Bartka zaraże:wściekła/y:
Bo niestety on jest na mnie skazany i wszyscy do pracy idą więc nie ma kto się nim zająć:-(
Do tego mamy problemy ach szkoda gadać jakoś tak wszystko się wali.Dobrze że mam mojego synusia:-)Dobra nie smęce

Przepraszam że jak po ogień ale plisss znowu potrzebuje pomocy Waszej kochane. Michał dostawał pulneo od poniedziałku i dzisiaj od rana ma zaognione policzki i teraz na wieczór jeszcze broda. Nie ma krostek, tylko takie czerwone, ogniste plamy. Dzisiaj tez każdą dawkę leku zwrócił...no i się cholernie martwie....
A goraczki nie ma, kaszle bardizej na mokro i duużo mniej, jest ogólnie w lepszej kondycji, nie jest apatyczny a nawet pełny energi..chyba na noc już mu nie podam tego syfu..nie iwem co robić. Oprócz tego dostawał isoprinosine i sama nei wiem czy nadal dawać czy zmienić już na flegamine....

Ostatnia edycja:
A te plamy mają bąbelki?Bo może to uczulenie?może przestań już mu to dawać.a jak oddycha?chrapocze albo kaszle?
Może poprostu na dziś sobie odpuście i zobaczysz co jutro rano będzie.Jak się nic nie zmieni to ja bym poszła do lekarza.

Ostatnia edycja:
Halo halo babeczki:-):-):) jestem i ja cała szczęśliwa i wciąż niedowierzan ze zaczyna się do mnie słoneczko uśmiechać:-) kochane rozmowa trwała nie całe 5 minut pół żartem pół serio:-) pan kierownik był bardzo miły i zartownis:-) powiedział mi odrazu ze mnie zostawia :-) za dobre podejście. Na początek dostałam plusa za język niemiecki:-) bo głównymi odbiorcami są niemcy z tej firmy man:-) drugi plus był na koniec jak zapytał czy mam jakieś pytania:-) i czego oczekuje od firmy? To powiedziałam ze dla mnie najważniejsze jest to abym dostała te pracę, pracowała i żebym była zadowolona i ja i pracodawca ze mnie:-) i za to mi podziękował z uśmiechem. Dostałam dokumenty do wypełnienia w domu. Skierowania na badania:-) już dziś zrobiłam nawet ekg:-) a jutro cukier we krwi:-) morfologia, zdjęcie płuc, i o 13 okulista:-) w piątek na 8 do lekarza z badaniami, potem do kadr z cała dokumentacja:-) a w poniedziałek na szkolenie i do pracy już:-):-):-):-):-):-):-):-):-):) moje stanowisko to pracownik komisjonowania i wysyłki wyrobów. Praca polega na spacerowaniu między regałami z wózkiem i zamówieniem. Pakowanie do wózka wszystkiego co na liście:-) niczym zakupy w tesco:-):-):-):-) dziewczyny kochane aż mi lezka poleciała z wrażenia:-) śmiały się tam jak nie wiem:-):-):-) jutro znów rano po 8 wyjeżdżam i wruce około 15 bo ten okulista puzno:-):-) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) As kochana a może niunia będzie:-):-) trzymam kciuki :-):-) Malinka na szczęście my z małym na górze mieszkamy a ona na dole:-) ja chciałam się wyprowadzić do babci ale ex mąż powiedział ze mamy zostać tu dla dobra dziecka i normalnych warunków:-):-):-) ja na swoim garczku a ona na swoim. Jeszcze teściowi czasem jedzenie zanosze bo ona wcale mu nie gotuje:-):-):-). Malinka a Ty długo jesteś sama z dzieciaczkami? :-( AGUSKA wracaj szybciutko do zdrowia:-):-):-) oj kochane ale jestem podekscytowana:-):-):-) jak ja się cieszę:-):-):-) a teraz lecę jeszcze na dukanowy wątek:-) bo ja dziś pierwszy dzień na dukanku:-):-) potem wlaze do wanny, uprasuje się na jutro:-) małemu naszykuje ubranka:-) bo szwagierka przyjdzie po niego:-) no i mykam spac:-) nogi mnie bolą i bioderko się odezwało:-:)-:)-( ale na tyle chodzenia dziś to ma prawo:-):-):-) jutro jeszcze wieczorem czeka mnie rozmowa z eks mężem:-:)-:)-( mam nadzieję ze w piątek sobie już pojedzie:-):-):-):-). Miłej nocy kochane. Całuje Was bardzo bardzo mocno:-):-):-):-)

Aleksia to wspaniale:-)gratuluje:-):-):-)
Niech ci sie wreszcie ułoży:-)
A o twojego eks to sie nie przejmuj załatw to i sie za sobą nie oglądaj:-)
dobrej nocki kochana chociaż wydaje mi się że jesteś tak bardzo podekscytowana że nie dasz rady tak szybko usnąć:-)

reklama
Kerna Kochana a może on ma lekkie uczulenie na jakiś składnik pulneo :confused: a weźmie czopka? Kubie przeszło szybko po dwóch czopkach paracetamolu 250 :tak: może wypróbuj inny syrop na kaszel np limopal :confused: nie wiem Kochana, przejdź się do lekarza może z nim :tak: może się okazać że bez antybiotyku się nie obejdzie :dry:
Aleksia super Kochana :-) ale Ci zazdroszczę że nawet nie wiesz jak :-D oby tak dalej :-D

Witam wieczorem :tak: Kubek właśnie poszedł spać a ja sobie oglądam na poloni drugą cześć jak rozpętałem drugą wojnę światową :-) dawno tego nie oglądałam :tak: a ja się zastanawiam nad jakąś sensowną robotą co by w końcu o kredycie pomyśleć :tak: ale tak się obawiam Kubę dać do przedszkola :no: mam coś opory do tego, przeczucie że on jeszcze nie jest gotowy na to :no: w kropce jestem :no: ciekawa jestem czy by się jakieś przedszkole zgodziło żebym przyprowadzała Kubę na jakieś 2h do dzieci, żeby zobaczyć jakby się zachowywał :tak: będę musiała pochodzić i popytać :tak: teraz Kochane idę się kłaść bo coś głowa mnie zaczyna boleć i straciłam rachubę czasu bo myślałam że dzisiaj wtorek :sorry2: a to już jutro czwartek :tak: spokojnej nocki życzę :-)

Do góry