reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja bym nie dawała wogóle danonków , zresztą dziewczyny Ci już napisały że to syf:tak:

wiesz co ja dałam małej jogurcik jak miała 6 miesiecy i mi kumpela ktora miała tez dziecko ale młodzsze od mojej poleciła z biedronki takie małe jogurciki waniliowe.. kupiłam i mała się zajadała nimi i nie miała nic po nich ,.. teraz kupuję je z lidla bo u nas biedronki nie ma za granica , a sa takie same tylko różne smaki..
i polecam je:tak: takie małe w pojemniczkach wilkości danonków;-)
i samej mi smakują:-p

Akurat mam biedronke pod nosem a mogłabys spytac o nazwe??Bo tam troszkę bogaty asortyment;)

reklama
Witam popoludniowo.
Szlag mnie jasny trafia -znowu szkola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego dzis zebranie (wlasnie sie o nim dowiedzialam) ,wiec dzisiejsza czarna kropke Kuby na goraco sobie z pania wyjasnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj oby byli jacys rodzice ,bo nie recze za siebie co jej zrobie .:angry::angry::angry::angry:
mloda ,a glupia siksa ,ze takiej drugiej to chyba nie znajdziesz.:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
az sie we mnie gotuje i krew mnie zalewa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sorry ,ze tak na czerwono,ale taki mam humor i bez kija nie podchodz.
Ide walczyc o malego i biada szkole.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
Malinka aqq to prawie to samo co gg tam wpisujesz swój numer gg i masz inny komunikator o niebo lepszy niż gg:tak::tak::tak:
Jak byś chciała to wpisz sobie w gogle aqq i pobierz tak jak gg zarejestruj sie tam swojim numerem z gg i później importuj kontakty z gg do aqq i wtedy jak już wszystko bedzie dobrze to mozesz gg odinstalować :tak:

Witam popoludniowo.
Szlag mnie jasny trafia -znowu szkola :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego dzis zebranie (wlasnie sie o nim dowiedzialam) ,wiec dzisiejsza czarna kropke Kuby na goraco sobie z pania wyjasnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj oby byli jacys rodzice ,bo nie recze za siebie co jej zrobie .:angry::angry::angry::angry:
mloda ,a glupia siksa ,ze takiej drugiej to chyba nie znajdziesz.:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
az sie we mnie gotuje i krew mnie zalewa.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ide walczyc o malego i biada szkole.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Pamiętaj, że wina leży po obu stronach:)

Mam pytanko czy ten płaszcyk ma plamki czy to tylko tak na zdjęciu widć??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jakby6 był poplamiony to bym nie sprzedawała :tak: To coś ze zdjęciem.

Jak zobaczysz "plamy" na innych ubraniach to daj znać, będę pisać sprostowanie w opisie :tak:

Wiesz już różne przypadki chodzą po ludziach:)Dzisiaj dostałam dla gai buty fakt, że używane ale jest na nich zaschniete błoto!!Tak ja dziecko chodził i chyba wdepło w kałuże tak ktos je zapakował i mi wysłala masakra!!
bo u mnie widać jakby miał plamki być może mam brudny monitor;)

Wiki Nazwa.pl tu masz linka :tak: ja kawki nie piję ale herbatkę chętnie :-) o właśnie chyba sobie zrobię :tak:
Malinka ja mam liczydło :tak: jak chcesz to Ci wyślę :-) nie ma problemu :tak:
MH nie ma za co :-) zawsze do usług :tak: a jak tak robisz porządki w ciuchach to zapraszam do mnie bo ja jakoś się zabrać nie mogę :sorry2: a przed wiosną zawsze robię i zawsze połowę oddaje siostrze a sobie nic nie kupuje potem ;-)

Kubek wstał, zjadł zupkę i to cały big talerz :-) teraz oczywiście podpierdziela mamie chrupki :-D M będzie później więc mogę sobie poczekać z obiadem i zdążę jakąś sałatkę zrobić :tak: a co Laseczki planujecie na walentynki :confused:
kochana serio serio masz liczydło?możesz mi sprzedać???kochana to pisz ile i jaki koszt wysyłki będe wdzięczna bardzo bardzo:tak::tak:
na walentynki...................zapomniałam że są w lutym przecież :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a bo mi walentynki wypadają między urodzinami Pietruszki 12 lutego a urodzinami Adama 16 lutego:-D:-D
Witam popoludniowo.

kochana a za co ta czarna kropka????
Bo Julka ostatnio dostała jej zdaniem za nic:sorry2::blink:no więc pytam ale jak za nic??no za nic pani kazała sprzątnąć liczmany z podłogi z dywanu a ja gadałam z Martyna i mi się nie chciało..no to pani nam dała na to 3 minuty a my dalej gadałyśmy i na koniec dnia czarna kropka no więc za nic bo przecież nie sprzątałam nic nie robiłam czyli za nic :-D:-D:-D:-D jak nic będzie moje dziecko politykiem :-D:-D:-D
Malinka aqq to prawie to samo co gg tam wpisujesz swój numer gg i masz inny komunikator o niebo lepszy niż gg:tak::tak::tak:
Jak byś chciała to wpisz sobie w gogle aqq i pobierz tak jak gg zarejestruj sie tam swojim numerem z gg i później importuj kontakty z gg do aqq i wtedy jak już wszystko bedzie dobrze to mozesz gg odinstalować :tak:
a dzięki kochana sprawdzę sobie co to takiego :tak::tak::tak::tak:
A mój Antocha nie trafił do nocnika i zrobił mi kupę na dywan :angry::angry: no przecież nie w majtochy jak mi wytłumaczył:baffled::-D
Jezusie zaraz do pracy trzeba się zbierać a mi się tak dzisiaj nie chce oj jak bardzo mi się nie chce :dry:

reklama
Malinka za darmo :tak: o jakich pieniądzach Ty mówisz :-) jak mi się uda to jutro Ci wyślę :tak:

Idę obiad szykować bo mój mąż wrócił z pracy :tak: zajrzę wieczorem :-)

Do góry