reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry kochane:-) u nas znów zima:-) ale nawet ciepło jest:-) ja już po pobraniu krwi:-) czekam na prześwietlenie:-):-) a Wy spiochy spicie jeszcze? :-):-):-) wpadne do Was jak już dotre dziś do domku:-):-) nie spalan pół nocy dzisiaj:-) to już stres chyba tak na mnie działa:-):-). Żołądek się odzywa:-) a i kurczy bo dietka:-):-).

Witam i ja :-):-):-)
U nas przez noc trochę śniegu napadało i ładnie biało się zrobiło :tak::tak:
As ty to się masz kobieto z tą szkołą, niby pracują tam wykształceni ludzie a nie wiedzą jak się zachować :confused2::confused2:
Aleksia super że praca jest i jesteś zadowolona :tak::tak::tak:
Kerna odstaw pulneo i idź lepiej do lekarza :tak::tak:

Witajcie czwartkowo;)
AS zwracam honor i współczuję całej zaistniałej sytuacji!!!
Aleksia u nas plucha;(
Vikamcia już wiem o jakie chodzi;)Dziękuję;)

Witam i ja
Ale dzisiaj mi sie dobrze spalo:tak::tak::tak:Poszlam spac chwile po 22 bo juz zasypialam ogladajac tv a wstalam jakos kolo 8:tak::tak::tak:No rewelacja:tak::tak::tak:
Mlody juz w szkole a dziewczynki siedza i mi brecza nad glowa;-)Musze Im jakies zajecie znalesc;-):tak::-)

ALEKSIA
Gratuluje pracy:tak::tak::tak:Ciesze sie razem z Toba:tak::tak::tak:

AS
No sytuacja paskudna:wściekła/y::no:Nie wiem co Ona tam robi?Ja to bym niezle wybuchla:no::no::no:

KERNUS
Daj znac po lekarzu:tak::tak::tak:Ale skoro kaszel jest juz mokry to ja bym odstawila isoprinosine i pulneo i zaczela podawac flegamine albo jakis inny wykrztusny:tak::tak::tak:

MH
No zaszalalas z tym allegro:szok::tak::tak::tak:

Bubka no nago chodzić nie będę chociaż mój M był by w siódmym niebie :-D a z przedszkolem to koło mnie jest wojskowe i wiem na 100% że Kubę by przyjęli :tak: ale ja się obawiam coś, tym bardziej że ten leń nie chce gadać i siku robi tylko do nocnika :sorry: on ani nie zawoła ani nic nie powie tylko pójdzie i sam zrobi :sorry: a skąd ja mogę wiedzieć jak nauczycielki zareagują :no: różnie to z ludźmi bywa :no: zobaczę może uda mi się go na parę godzin przyprowadzać żeby się przyzwyczaił :tak:
As co za baba :crazy: ja to bym na niej suchej nitki nie zostawiła :crazy:
Kerna daj znać jak po lekarzu :tak:
Aleksia Ty się wyśpij w końcu bo potem nie wstaniesz rano :tak: dobrze że masz z kim zostawić Igorka jak do pracy idziesz :tak: ja jakbym też miała z kim Kubę zostawić zamiast do przedszkola dać to bym od razu papiery do policji składała :tak: wiadomo lepiej w rodzinie zostawić :sorry: bynajmniej ja tak sądzę bo wiem że Kuba jeszcze nie gotowy na przedszkole i ja też :-p

Witam w pochmurny czwartek :sorry: pogoda się zmienia i ciśnienie skaczę a mi już głowa odpada :no: zaraz tabletkę wezmę i do roboty trzeba iść :tak: ale mi się nic nie chce :sorry: źle spałam i kark mnie boli :dry: nie mam pomysłu co na obiad :eek: zero, pustka w głowie :no: ale chyba placki ziemniaczane zrobię bo coś na mną chodzą i mam nadzieję że mój syn zje bo on tylko sprawdzone potrawy je nic więcej :sorry: u mnie w poniedziałek otwarcie basenu krytego :tak: ciekawa jestem jak poprawili konstrukcję i ile osób przyjdzie :sorry: no lecę bo to już prawie 10.00 a ja nic nie mam zrobione :-p

witam:-)
ALEKSIA GRATULUJę:tak: i trzymam kciuki zeby Ci sie dobrze pracowało:tak:
Gabi dokucza dzieciaki w szkole Wojtkowi wyszłu żle badania jak u faceta 40letniego otyłego cholesterol za duzy i cukier no i krew taz nie za bardzo :-(ma dietę i szlaban na słodkosci czipsy

Witam laseczki czwartkowo :happy:
Ale za oknem ponuracko :sorry:deszcz kropi szron na dachach zimno wieje a tu trzeba Julkę na 13.30 do szkoły zaprowadzić :eek: na szczęście Pietruszka ma dziś na rano i odpierze ją ze szkoły bo kończy dziś wcześniej bo o 15.55 więc bym ją zaprowadziła wróciła i za chwilę znów po nią :eek: a przy tej pogodzie to mi się wcale nie chce :no:
Beatko bardzo dziękuję w imieniu swoim i Julki za liczydło :-*** myślę że jej to pomoże :tak::tak::tak::tak::tak: a co do przedszkola to widzisz Antoni mój gaduła jak diabli wszystko powie nawet czasami za dużo :rofl2: ale mnie np martwi jego zanoszenie się i utrata przytomności bo boję się że w tłumie przedszkolaków panie nie zauważą i wtedy to...wolę nie myśleć :-:)-:)-( u nas na jedno miejsce w państwowym przedszkolu przypada 4 dzieci a są takie np najbliższe koło nas (1km) gdzie na jedno miejsce jest 7 dzieci:szok: są prywatne ale ceny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 800-1300 zł jak dla nas kosmos bo ile trzeba zarabiać żeby móc do takiego przedszkola posyłać dziecko ..to raz dwa przedszkola są czynne nawet te prywatne do godziny 17 a Piotr pracuje do 17.15 więc ja bym musiała znaleźć taką pracę żeby max o 16 kończyć no i Julka i Adam Julkę trzeba odbierać ze szkoły a to nawet gdyby zostawała w świetlicy to max do 17 a boję się żeby wracała sama z Adamem to raz a dwa jak sobie pomyślę że by wstawała o 6 na 7 rano do szkoły i do 17 to mi jej szkoda :-(nie wiem może jakaś niania:eek:może to taniej wyjdzie sama nie wiem :sorry:
Aleksia gratuluję kochana zasługujesz na to:tak::tak::tak:kochana przepraszam ale jak czytam że twój mąż stwierdził że dla "dobra dziecka co by miał normalny dom" to mi się krew w żyłach gotuje:wściekła/y:bo kto jak nie on mu taki los zgotował :eek:ech facet z zerową odpowiedzialnością :wściekła/y: ja jestem sama z dziećmi od prawie 3 lat ale nie sama nie samotna bo z moim kochanym Pietruszką :tak::tak::tak::tak::tak: po prostu bez męża ale spełniona szczęśliwa i wiecnie zakochana jak nastolatka :tak::tak::tak:czego każdej życzę :-D
MH kochana ty sprzedajesz ubranka po Niki na 80-86 cm :szok::szok:to na ile ty jej kupujesz??bo mój Antocha ponad 2 latek nosi jeszcze 80-86:-D:-D
AS kochana wiesz co ta asystentka jest nieodpowiedzialna :-:)-:)-:)-( kurcze wie z jakim dzieckiem ma do czynienia ,wie jak z nim postępować,wie co Kubę złości nakręca,wie jak go wyciszyć a zachowała się jak nowicjusz :wściekła/y:ech.........niektórzy ludzie nie powinni pracować tam gdzie pracują :no::no::no: a mój Adam ma coś z Kuby on też zadaniowy (ale tylko do głupot:eek:) jak ktoś coś mu powie żeby zrobił głupiego to on po trupach a wykona na 100%:sorry:
Anabubka [*] straszne jak młodzi ludzie odchodzą:-:)-(moja mama ma tyle lat......
Paulinka da radę a ty kochana ładuj akumulatory póki jej nie ma :tak::tak::tak: tytuł dokumentu kurcze nie pamiętam wieczorem zapytam Pietruszki to ci podam :tak::tak:czoraj oglądalismy dokument "dziewczyny z warszawy" o 3 dziewczynach z byłego pgr-u które przyjechały do stolicy za pracą ..momentami śmieszne momentami straszne .boziu jakie te dziewczyny bez ambicji są w jakim środowisku wychowane że zero ambicji taki marazm ech straszne potem do prawie 2 w nocy z Piotrem o tym gadaliśmy...a dziś oczy na zapałki :-D
Kernuś może to po leku a może to się poprostu zbiegło w czasie może to jakaś pokarmówka co??dobrze mu natłuszczaj twarz:tak::tak::tak:
Kamcia to czekamy na wyniki chłopiec czy dziewczynka :tak::-)
Kurcze i zapomniałam co jeszcze chciałam co czytałam bo mnie moje dzieci zagadały:eek::eek::eek::eek:
A słuchajcie Antek wywrócił dziś krzesło Julce na nogi .Julka mówi Antek to bolało co się mówi???Antek -proszę??? Julka nie to drugie!!!! a Antek -o kurcze??????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam po ciężkiej nocy :eek:

Aleksia gratuluje pracy :tak:

Malina, zostały mi w szafie jeszcze ubranka w tym rozmiarze, ale moja Niki to jakas długonoga bestia, spodnie ma 92 :szok::-D:-D:-D:-D Za to z Helenka było odwrotnie :-p A w kieckach to moje dziecko nie chodziło wcale bo jaj przeszkadzaja, rajstopki, albo spodnie :sorry: A moja chałupa z gumy nie jest :no::-D Dlatego powystawiałam po piataku, jak pójdą to dobrze, a jak nie to wysyłam na śląsk do kuzynki :tak: ona bliźniaczki, dwie dziewczynki, to wydrą :-D:-D:-D

Dla zainteresowanych, sa jeszcze ogrodniczki i nowa kurteczka na lato :p
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5590562&gr_id=11764

reklama
Malinka to Twój Antoszka jak mój Kuba :tak: też ciuchy nosi nawet jeszcze dobre na 74 :-D ja chyba poczekam z przedszkolem jeszcze może z rok :tak: myślę że tak będzie lepiej a znajdę robotę do domu :tak:
MH to Niki dłuuga :-)

Ja nadal bez pomysłu na obiad :sorry: nie chce mi się gotować ostatnio :sorry: Kuba zjadł zupkę i zaraz spać pójdzie :tak: ja drugie pranie kończę i będzie trzeba coś na obiad wymyśleć :-)

Do góry