reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja
Dzisiaj cosik pozno bo jakos nie mialam czasu.Od rana wzielam sie z dziewczynkami za wariacje i przy okazji sobie troszke pocwiczylam:tak::tak::tak:I to juz drugi dzien;-):-)Ciekawe jak dlugo wytrzymam:-pPozniej przedszkole,szkola i na chwile przyjechala kolezanka:tak::tak::tak:Jak wyszla to wzielam sie za prasowanie i jestem z siebie dumna:tak::tak::tak:Bo duuuzo wyprasowalam:tak::tak::tak:Jeszcze troszke mi zostalo ale to juz innym razme hehe:tak::-)
Zaraz wezme sie za zalozenie czystej poscieli dziewczynkom,poscieram kurze i bedzie trzeba sie zbierac do jakiegos sklepu i po dziewczynki:tak::tak:

ANACONDZIA
Ja tez mialam sie Ciebie pytac o te Mai wlosy:tak::tak::tak:Bo moj Dominik jest Nia zafascynowany w tej peruce:tak::tak::tak:On uwielbia takie blond pieknosci:tak::tak::tak:

MH
Zdrowka dla malej:tak::tak::tak:
Dobrze ze Ty juz sie lepiej czujesz:tak::tak::tak:

Ktos pytal o danonki-przepraszam zapomnialam kto:zawstydzona/y:Ale tak jak pisza dziewczyny jest to swinstwo:no:Dla takich maluszkow sa specjalne zarelka w sloiczkach lub w postaci deserkow:tak::tak::tak:I te z czystym sumieniem polecam

Witam laseczki po obiedzie :happy2:
zjadłam całego dorsza z ziołami a jutro już dojda mi warzywka jami chyba na śniadanie zjem główkę sałaty lodowej zagryzając papryką :-D:-D:-D:-D
Anaconda moja Julka dostała od taty pod choinkę mate Hanny i perukę ale ta peruka doprowadza mnie do szału bo cały czas z niej włosy się sypia i do tego się kołtuni:baffled: ale moja też fanka Hanny to jakiś fenomen :dry:nawet ostatnio powiedziała że szkoda że nie ma włosów po tatusiu bo by była blondynką a to juz prawie jak Hanna :szok::szok::-D:-D rzekłam tylko że prawie robi różnicę:baffled::-D:-D
MH to pewnikiem sie od ciebie zaraziła bidulka :-:)-:)-(dużo zdrówka dla was :tak::tak::tak: a ogródek warzywny:szok::szok::szok::szok: oj mogłabyś podać sobie rękę z moim Pietruchą on kocha grzebanie w ziemi kwiaty warzywka projektowanie ogrodu ba my domu nie mamy działki żadnej a projekt ogródka i owszem gotowy :-D:-D:-D dla mnie ma być trawa i słoneczniki które kocham :-Da no i stół i hamak a resztę zostawiam jemu :tak:
Liduś bo my się rozstaliśmy w przyjaźni:tak::tak: łączą nas dzieci i dla ich dobra warto utrzymywać dobre kontakty móc na siebie liczyć było różnie był okres kiedy nasze stosunki były kiepskie ale odkąd mój ex ułożył sobie życie ma dziewczynę jest super on szczęśliwy ja też to i dzieciaki radosne :tak:
Iwcik to widzę dietka na całego proponuje dorsza w ziołach jest jami i bardzo bardzo syty:tak::tak:
a za mną chodzi słodkie i muszę sobie do Jasminy wpaść i coś słodkiego pana Dukana zrobić :tak::tak::tak:
Wiki a co to jest to aqq ????????? pierwszy raz o czymś takim słyszę :sorry2:
ja moim dzieciakom wszystko prasuję bieliznę codziennie zmieniają słodyczy jedzą mało więc owsików może nie załapią chociaż jak Toni pójdzie do przedszkola to zawsze może coś przywlec :sorry2:chociaż jeszcze żadne z nich nie miało:happy2:
Julka się zabiera do lekcji matematyka w buuuuu zaraz będzie mnie wołała :baffled::baffled::baffled:

Wiki ja się do tego nie zapisywałam :no: jakoś mi to podejrzane :dry: ale chyba się wezmę za tą drugą firmę :tak: tylko nie wiem jeszcze co bo mają aż 19 pozycji :tak:
MH zdrówka dla Was :tak: Warzywnik dla początkujących - ogród, warzywnik, warzywa, owoce, zioła - Ciekawe rozwiązania - wymarzonyogrod.pl a tu masz napisane co koło siebie powinno rosnąć :tak:

Kubek śpi, zupka się gotuje więc mogę posiedzieć :-) ale mam dzisiaj lenia :tak: jak nie wiem co ;-) dobrze że z obiadem na łatwiznę poszłam :-) rozmroziłam dewolaje do tego frytki i gotowe :-D

dzieki :tak:

Witam laseczki po obiedzie :happy2:
zjadłam całego dorsza z ziołami a jutro już dojda mi warzywka jami chyba na śniadanie zjem główkę sałaty lodowej zagryzając papryką :-D:-D:-D:-D
Anaconda moja Julka dostała od taty pod choinkę mate Hanny i perukę ale ta peruka doprowadza mnie do szału bo cały czas z niej włosy się sypia i do tego się kołtuni:baffled: ale moja też fanka Hanny to jakiś fenomen :dry:nawet ostatnio powiedziała że szkoda że nie ma włosów po tatusiu bo by była blondynką a to juz prawie jak Hanna :szok::szok::-D:-D rzekłam tylko że prawie robi różnicę:baffled::-D:-D
MH to pewnikiem sie od ciebie zaraziła bidulka :-:)-:)-(dużo zdrówka dla was :tak::tak::tak: a ogródek warzywny:szok::szok::szok::szok: oj mogłabyś podać sobie rękę z moim Pietruchą on kocha grzebanie w ziemi kwiaty warzywka projektowanie ogrodu ba my domu nie mamy działki żadnej a projekt ogródka i owszem gotowy :-D:-D:-D dla mnie ma być trawa i słoneczniki które kocham :-Da no i stół i hamak a resztę zostawiam jemu :tak:
Liduś bo my się rozstaliśmy w przyjaźni:tak::tak: łączą nas dzieci i dla ich dobra warto utrzymywać dobre kontakty móc na siebie liczyć było różnie był okres kiedy nasze stosunki były kiepskie ale odkąd mój ex ułożył sobie życie ma dziewczynę jest super on szczęśliwy ja też to i dzieciaki radosne :tak:
Iwcik to widzę dietka na całego proponuje dorsza w ziołach jest jami i bardzo bardzo syty:tak::tak:
a za mną chodzi słodkie i muszę sobie do Jasminy wpaść i coś słodkiego pana Dukana zrobić :tak::tak::tak:
Wiki a co to jest to aqq ????????? pierwszy raz o czymś takim słyszę :sorry2:
ja moim dzieciakom wszystko prasuję bieliznę codziennie zmieniają słodyczy jedzą mało więc owsików może nie załapią chociaż jak Toni pójdzie do przedszkola to zawsze może coś przywlec :sorry2:chociaż jeszcze żadne z nich nie miało:happy2:
Julka się zabiera do lekcji matematyka w buuuuu zaraz będzie mnie wołała :baffled::baffled::baffled:

To moze w ramach hobby zaplanuje moj warzywnik ;-):-D

Niki śpi u mnie na rękach :sorry2: A mnie wzięło na pożądki w ciuchavh :-p zaraz zaczynam wystawiac na allegro :tak: któea to była chętna, napewno sie cos znajdzie :tak:

MH
To dawaj linka jak juz powystawiasz:tak::tak::tak:
Ja tez mam troszke na allegro:tak:,ale dzisiaj wystawilam jeszcze cos na BB w dziale sprzedam-jakby ktoras byla chetna;-):-)

MALINUS
A co tak kiepsko u Was z matma?
Moj Dominik dzisiaj ponad 15 minut czytał wyraz SZCZYGIEŁ-no myslalam ze padne

Witajcie Kochane mam pytanie czy mogę podać Gai już daonki??Nie ma skazy białkowej póki co nie ujwaniła się;)

ja bym nie dawała wogóle danonków , zresztą dziewczyny Ci już napisały że to syf:tak:

wiesz co ja dałam małej jogurcik jak miała 6 miesiecy i mi kumpela ktora miała tez dziecko ale młodzsze od mojej poleciła z biedronki takie małe jogurciki waniliowe.. kupiłam i mała się zajadała nimi i nie miała nic po nich ,.. teraz kupuję je z lidla bo u nas biedronki nie ma za granica , a sa takie same tylko różne smaki..
i polecam je:tak: takie małe w pojemniczkach wilkości danonków;-)
i samej mi smakują:-p

ANACONDZIA
Ja tez mialam sie Ciebie pytac o te Mai wlosy:tak::tak::tak:Bo moj Dominik jest Nia zafascynowany w tej peruce:tak::tak::tak:On uwielbia takie blond pieknosci:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D

Mojej też się plączą ale na szczęście nie wypadają :-D:-D:-D

wiesz co ja dałam małej jogurcik jak miała 6 miesiecy i mi kumpela ktora miała tez dziecko ale młodzsze od mojej poleciła z biedronki takie małe jogurciki waniliowe.. kupiłam i mała się zajadała nimi i nie miała nic po nich ,.. teraz kupuję je z lidla bo u nas biedronki nie ma za granica , a sa takie same tylko różne smaki..
i polecam je:tak: takie małe w pojemniczkach wilkości danonków;-)
i samej mi smakują:-p

Ja też kupowałam w lidlu te serki - są super :tak::tak::tak:
Ja już zmykam po Maję a potem idziemy do koleżanki na ploteczki tak więc miłego wieczorku życzę :-):-)

MH a zaproponuję mu dzisiaj :-D:-D:-D:-D a porzdki ja wczoraj u Julki w komodach robiłam na co Pietruszka skwitował a ty co mycha wiosne poczułaś w powietrzu :-p
Dowikluś Julka miesza dodawanie z odejmowaniem a poza tym za mało ma palców liczymy póki co na kredkach patyczkach do uszu bo cholera w tym big big mieście szczecinie nie mogę kupić jej liczydła :szok::angry::angry:a z czytaniem u Julki jest ekstra mieli test na czytanie tzn jakiś tam czas w którym mieli czytać wyrazy i Julka wypadła najlepiej czyta na poziomie 9 latka :tak::tak::tak: ale pisanie i liczenie to..........
Kamcia witaj :tak::tak:jak tam maruder w brzuszku ?????kopie??????????? jak przygotowania przed godziną "0"??

reklama
Wiki Nazwa.pl tu masz linka :tak: ja kawki nie piję ale herbatkę chętnie :-) o właśnie chyba sobie zrobię :tak:
Malinka ja mam liczydło :tak: jak chcesz to Ci wyślę :-) nie ma problemu :tak:
MH nie ma za co :-) zawsze do usług :tak: a jak tak robisz porządki w ciuchach to zapraszam do mnie bo ja jakoś się zabrać nie mogę :sorry2: a przed wiosną zawsze robię i zawsze połowę oddaje siostrze a sobie nic nie kupuje potem ;-)

Kubek wstał, zjadł zupkę i to cały big talerz :-) teraz oczywiście podpierdziela mamie chrupki :-D M będzie później więc mogę sobie poczekać z obiadem i zdążę jakąś sałatkę zrobić :tak: a co Laseczki planujecie na walentynki :confused:

Do góry