reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej ja chora jestem niestety...
Lena Gaja jest za mała na takiego typu jogurty lepiej kup mu te specjalne dla małych dzieci ja Bartkowi takie dawałam i sie zajadał.Albo kup jogurt naturalny i jakiś mus lub owocka dodaj :-)
Ide sie kurować

reklama
Witam Was Kochane :-) przyznaje bez bicia że nie przeczytałam :-( coś mnie głowa zaczyna boleć :no: zaraz tabletkę sobie wezmę i do kuchni obiad muszę zrobić a nie chce mi się jak nie wiem co :sorry2: ja wczoraj w biedronce kupiłam sobie bryzę 8kg chyba za 27zł :tak: Kuba ogląda Dorę jak zawsze rano :tak: u mnie 0 stopni i śnieg pada :sorry2: ta pogoda powariowała :sorry2: a muszę lecieć do sklepu :sorry2: no cóż Kuba się przejdzie :-) nie zaszkodzi mu :-) zajrzę potem Laseczki :tak:

Malinka peruka z gazetki Hannah Montana bo moja córa jest jej fanką :-D:-D:-D
MH dużo zdrówka dla was, oby córcia bardzo się nie rozchorowała :tak::tak::tak:
Moja Martynka też fanka Hany Montany wszystko by chciała tylko Hany :-)
Hej ja chora jestem niestety...
Lena Gaja jest za mała na takiego typu jogurty lepiej kup mu te specjalne dla małych dzieci ja Bartkowi takie dawałam i sie zajadał.Albo kup jogurt naturalny i jakiś mus lub owocka dodaj :-)
Ide sie kurować
Zdrówka dla Ciebie
Witam Was Kochane :-) przyznaje bez bicia że nie przeczytałam :-( coś mnie głowa zaczyna boleć :no: zaraz tabletkę sobie wezmę i do kuchni obiad muszę zrobić a nie chce mi się jak nie wiem co :sorry2: ja wczoraj w biedronce kupiłam sobie bryzę 8kg chyba za 27zł :tak: Kuba ogląda Dorę jak zawsze rano :tak: u mnie 0 stopni i śnieg pada :sorry2: ta pogoda powariowała :sorry2: a muszę lecieć do sklepu :sorry2: no cóż Kuba się przejdzie :-) nie zaszkodzi mu :-) zajrzę potem Laseczki :tak:
A jak z tymzapisem o ta prace przez internet co podawałaś linka ??

Malinka leczenie owsików no cóż stosuje sie do tego aby codziennie zmieniac bielizne piore często pościel prauje wszystko nie daje słodyczy.
No i te zmiany na skórze już schodzą jest ich coraz mniej a nowe nie wychodzą.Za tydzień pójde poprosic o skierowanie i zrobie jeszcze raz badanie kału czy ma jeszcze to świństwo a jak tak no to pewnie jeszcze jedna dawka pójdzie.

No ja zabieram sie za prasowanie a pisząć do was teraz moja Martynka mnie rysuje patrzy na mnie i rysuje na kartce ale jej to ładnie wychodzi ma talent do rysowania bo ja niestety ludzika nartysowac nie umiem a ona ma niecałe 5 lat i umie ale wstyd :-)

A dziewczyny wy macie gg czy aqq.Ja sobie sciągłam aqq i jest świetny numer mam ten sam co na gg

Witam i ja

własnie obudziła mi sie lena ledwo co zajrzalam na forum poczytalam troche ale chyba czasu na odp braknie
dzisiaj mamuska przyjezdza bo maksiu ma jutro w szkole dzien babci wiec trzeba do miasta po nia pojechac i obiad zrobic dzisiaj im zaserwuje frytki z nugetsami a ja nie wiem co bede jadła musze sie zastanowic bo ja na dietce :-):-)

Aleksia masz racje ja tez chce dobrze wygladac dla samej siebie nie dla meza mimo iz on twierdzi ze nie musze sie odchudzac ale ja sie zle czuje z tymi kilogramami :tak::tak::tak:

Kerna kobito duzo zdrowia ja juz dzisiaj duzo lepiej funkcjonuje jakos normalnie:tak::tak::tak:

Natali gratki zawsze to cos chociaz okres próbny

Malinka ty to jestes wielka kobitka cieszysz sie nawet z sukcesów swojego ex podziwiam cie normalnie podziwiam nie jedna by darła koty a ty taka spokojna i zadowolona mimo wszystkiego co cie spotkało:-):-):-)

Lena ja pamietam z e maksiowi dawałam danonki i nic mu nie było wiec to chyba jak kto chce jedni mówia ze złe inni zachwalaja moje dziecko do dzisiaj je wcina i nic mu nie jest a pierwszego tez mu dałam chyba jak mial 6 miesiecy:-):-):-) a moja lenka ma 5 miesiecy i jadla danio waniliowe i tez nic jej nie było :-D:-D:-D

mOJE PANIENKI, JUZ PO ROSOŁKU :tak:

Niki dotała narazie tylko syropki, ale temperaturke ma :baffled: no ale osłuchowo ok :tak: Pewnie niesty zaraziła się odemnie :zawstydzona/y: A ze mna juz troszke lepiej :tak: aczkolwiek, jeszcze nie tak jak byc powinno, glwa ciezka, katar kaszel i stan podgoraczkowy :baffled:

Wiki, nastepna dawka po 3 tygodniach, a badanie kalu po 2 miesiącach od pierwszej dawki. wiec masz jeszcze czas.

A ja planuje ogródek wazywny :szok::-D:-D:-D pierwszy raz w życiu :tak: Nie moge znaleźć w necie sensownego kalendarza siania warzyw, pewnie trzeba sobie kupic :sorry2: Ale jako wybitnie zileona w tej materi dowiedziałam sie, że nie wszystko moze kolo siebie rosnać :baffled: ja myslałam, ze to to tu tamto i jakos będzie :-D:-D:-D a tu plany sa potrzebne :szok::-D

Wiki ja się do tego nie zapisywałam :no: jakoś mi to podejrzane :dry: ale chyba się wezmę za tą drugą firmę :tak: tylko nie wiem jeszcze co bo mają aż 19 pozycji :tak:
MH zdrówka dla Was :tak: Warzywnik dla początkujących - ogród, warzywnik, warzywa, owoce, zioła - Ciekawe rozwiązania - wymarzonyogrod.pl a tu masz napisane co koło siebie powinno rosnąć :tak:

Kubek śpi, zupka się gotuje więc mogę posiedzieć :-) ale mam dzisiaj lenia :tak: jak nie wiem co ;-) dobrze że z obiadem na łatwiznę poszłam :-) rozmroziłam dewolaje do tego frytki i gotowe :-D

czesc mamuski!!!
witam sie i ja w srodowy dzien.u nas pogoda od samego rana była super,sloneczko swiecilo i bylo 8*na plusie:tak: a teraz jakieś chmury sie przyplątały i pewnie bedzie padac.:wściekła/y:
moje dzieci po obiadku poszły spac,m w pracy a ja w trakcie gotowania obiadu jestem i teraz mam chwilke to zaglądam co tam u was.dzis na obiad robie barszcz czerwony z uszkami.:-p
moje dziecko dalej na feriach u mojej mamy a mi sie tak strasznie juz za nim teskni:-(,taka cisza i nuda w domu jak jego nie:no: ma.
alan juz mniej kaszle i nie ma katarku,ale niestety antybiotyk musial dostac.:-(wiec sie leczymy.

natalineczka-super ze podpisalas umowę i ze jestes zadowolona z pracy.:tak:

alexsia-masz racje nic tak nie poprawia humoru jak wypad do fryziera i kosmetyczki.;-)
twojemu ex oczy wyjdą jak cie zobaczy!!:tak:

mh-dobrze ze u niki osłuchowo wszystko ok mam nadzieje ze syropki pomgą i szybko wyzdrowieje.

kernus-dla was dużo zdrówka życzę.
a gdzie teraz jedziesz na ten turnus????michasia zabierasz ze sobą???

malinka-ty to jesteś zlota kobietka,:tak:cieszysz sie że twoj były mąż zdał prawko,ma fajna dziewczyne-super ze macie takie fajne relację ze soba a nie drzecie kotów jak większość par po roztaniu.

reklama
A ja się wzięłam i łazienkę odmalowałam bo już wołała o pomstę do nieba :-D:-D
MH oj w ogrodniczkę się zabawiasz? To zapraszam do mojej teściowej, wychwalałaby cię w niebo głosy bo ja do ogródka to z daleka [:-D:-D
A kawki chętnie się napiję :-D:-D

Do góry