reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Witam
U mnie znowu Kubuś całą nockę się kręcił i coś gadał po swojemu. A mnie to nie daje spać. Teraz też zamiast odsypiać, to siedzi mi na kolanach.
Izabelka - ale wcześnie się dziś zameldowałaś ;-)
Magda, Shady - ja osobiście wiadomości wolę nie oglądać, bo musiałabym brać coś na uspokojenie. Zresztą o naszym kraju to chyba większość ma takie zdanie. Ciekawe, kto zgasi światło ???
Aga - szykuj dla nas miejsce, bo pewnie kiedyś do ciebie dołączymy.
U mnie znowu Kubuś całą nockę się kręcił i coś gadał po swojemu. A mnie to nie daje spać. Teraz też zamiast odsypiać, to siedzi mi na kolanach.
Izabelka - ale wcześnie się dziś zameldowałaś ;-)
Magda, Shady - ja osobiście wiadomości wolę nie oglądać, bo musiałabym brać coś na uspokojenie. Zresztą o naszym kraju to chyba większość ma takie zdanie. Ciekawe, kto zgasi światło ???
Aga - szykuj dla nas miejsce, bo pewnie kiedyś do ciebie dołączymy.
Pycha jak tam babska impreza
Ja telewizji mało co ogladam, no chyba ze z Maciem bo bardzo ładnie zasypia na Plebani czy Jako to melodia...A tak wogóle to przez wakacje nie małam polsatu i TVN i jakos sie odzwyczaiłam
Ja telewizji mało co ogladam, no chyba ze z Maciem bo bardzo ładnie zasypia na Plebani czy Jako to melodia...A tak wogóle to przez wakacje nie małam polsatu i TVN i jakos sie odzwyczaiłam
WITAM tylko 2 stronki do nadrobienia to nie tak zle
AGA a kumpela tesciowej tu zakupiła cyfre i w niemczech jej odbiera
tak tez widziałam dzieci opatulone juz jak by były super mrozy moj ma jesienna kurteczke a bardziej wiosenna;-)
AGA a kumpela tesciowej tu zakupiła cyfre i w niemczech jej odbiera
tak tez widziałam dzieci opatulone juz jak by były super mrozy moj ma jesienna kurteczke a bardziej wiosenna;-)
aga29
Fanka BB :)
A juz nie bede eksperymentowac, bo znowu wydam kase a z ogladania nici. Jak kiedys zakupimy domek, to wtedy zaszaleje z satelitarna A mnie zalezy moze nie tylko na ogladaniu polskiej tv dla siebie samej, tylko dla mojego dzidziuska chcialam, zeby sobie polskie bajeczki mogl ogladac a tu du...a z krola!
Ach tam, nie tylko w Polsce taki polityczny burdel u nas jest tak samo
Zamierzam dzisiaj zakupic malemu butki, coby mu nozki nie zmarzly, bo strasznie zimno sie zrobilo. Zmierzylam i ma rozmiar 17, nie orientuje sie czy to duzo czy malo.;-)
Ach tam, nie tylko w Polsce taki polityczny burdel u nas jest tak samo
Zamierzam dzisiaj zakupic malemu butki, coby mu nozki nie zmarzly, bo strasznie zimno sie zrobilo. Zmierzylam i ma rozmiar 17, nie orientuje sie czy to duzo czy malo.;-)
reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Aga - możesz przecież puszczać mu bajeczki po polsku na dvd (z internetu mażesz pościągać bardzo dużo starszych i nowych bajek).
Brenda - też mamy takiego pieska:-). To ulubieniec Karolinki. Ale ta ostatnia zabawka to mi się nie podoba.
Brenda - też mamy takiego pieska:-). To ulubieniec Karolinki. Ale ta ostatnia zabawka to mi się nie podoba.
Podziel się: