reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej
od 5 znowu buszujemy...
chcialam sie pochwalic ze Oskarek raczkuje i staje przy meblach :):):)
co do tv to wykupilismy 15 programow a mammy wszystkie- nie mam zamiaru zglaszac :-) hehehe
milego dnia!!!

Witam
U mnie znowu Kubuś całą nockę się kręcił i coś gadał po swojemu. A mnie to nie daje spać:wściekła/y:. Teraz też zamiast odsypiać, to siedzi mi na kolanach.
Izabelka - ale wcześnie się dziś zameldowałaś ;-)
Magda, Shady - ja osobiście wiadomości wolę nie oglądać, bo musiałabym brać coś na uspokojenie:errr:. Zresztą o naszym kraju to chyba większość ma takie zdanie. Ciekawe, kto zgasi światło ???
Aga - szykuj dla nas miejsce, bo pewnie kiedyś do ciebie dołączymy:tak::-D.

Pycha jak tam babska impreza:-D

Ja telewizji mało co ogladam, no chyba ze z Maciem bo bardzo ładnie zasypia na Plebani czy Jako to melodia...A tak wogóle to przez wakacje nie małam polsatu i TVN i jakos sie odzwyczaiłam

WITAM tylko 2 stronki do nadrobienia to nie tak zle
AGA a kumpela tesciowej tu zakupiła cyfre i w niemczech jej odbiera
tak tez widziałam dzieci opatulone juz jak by były super mrozy:no: moj ma jesienna kurteczke a bardziej wiosenna;-)

a to moj synus z super pieskami:happy2:

Załączniki

• dawidek i alanek 009.jpg
    dawidek i alanek 009.jpg
    463,5 KB · Wyświetleń: 26
A juz nie bede eksperymentowac, bo znowu wydam kase a z ogladania nici. Jak kiedys zakupimy domek, to wtedy zaszaleje z satelitarna:tak: :-D A mnie zalezy moze nie tylko na ogladaniu polskiej tv dla siebie samej, tylko dla mojego dzidziuska chcialam, zeby sobie polskie bajeczki mogl ogladac a tu du...a z krola!
Ach tam, nie tylko w Polsce taki polityczny burdel u nas jest tak samo:szok:

Zamierzam dzisiaj zakupic malemu butki, coby mu nozki nie zmarzly, bo strasznie zimno sie zrobilo. Zmierzylam i ma rozmiar 17, nie orientuje sie czy to duzo czy malo.;-)

reklama
Aga - możesz przecież puszczać mu bajeczki po polsku na dvd (z internetu mażesz pościągać bardzo dużo starszych i nowych bajek).
Brenda - też mamy takiego pieska:-). To ulubieniec Karolinki:tak:. Ale ta ostatnia zabawka to mi się nie podoba:no:.

Do góry