reklama
aga29
Fanka BB :)
Dobry wieczor, ja tez tak na chwilke wpadam, bo jestem padnieta, co dzien jakies terminy.... a i niedlugo egzamin mnie czeka wiec sie do niego powoli przygotowuje. Moj synek wlasnie od pol godzinki sobie pieknie spi i mam tylko nadzieje, ze nie bedzie tak strasznie plakal jak zeszlej nocy, te zabki go strasznie mecza:-( Dzisiaj pogoda byla u nas super, wiec wybylismy na cale 4 godzinki na przechadzke.
Oj jak ja bym chciala odbierac tu polskie programy, a niestety nie moge:-(
Oj jak ja bym chciala odbierac tu polskie programy, a niestety nie moge:-(
Pycha
mama Mai i Marty
jak wam sie nudzi to wpadnijcie do mnie, niunia śpi, mąż wyszedł z kumplem, zrobimy babska imprezke ;-)
aga29
Fanka BB :)
aga 29 zadnych nie odbierasz ?ciekawe jak by to było gdybyś wykupiła jakis pokiet np.cyfry czy coś ,ale to pewnie przez granice nie da rady
no niestety zadnych nie odbieram:-( Kupilismy tez talerz, bo myslelismy ze sie da zlapac jakies polskie programy, ale wogole nic nie odbieral, bo balkon mamy od zachodu Kurde no, a tak chcialam miec polsat i tvn, niech to cholera jasna wezmie..
reklama
Poczytałam wszystko i chyba uciekam spać. Aga dzisiaj w nocy grasowała od 1.00 do 4.00, więc już padam na cyce. Dobrej nocy dla wszystkich.
Aga29 ty się ciesz, że nie musisz oglądać polskiej tv - tylko same Kaczory, Lepper i Wielki Roman. Afera goni aferę i już po prostu słabo się robi jak człowiek tego słucha. Jak tak dalej pójdzie to nasze dzieci nie będą tutaj miały czego szukać, bo wszystko rozniosą. A kiedyś się mówiło "jest ciężko, ale nasze wnuki będą miały lepiej"......a tu g...no prawda.
Aga29 ty się ciesz, że nie musisz oglądać polskiej tv - tylko same Kaczory, Lepper i Wielki Roman. Afera goni aferę i już po prostu słabo się robi jak człowiek tego słucha. Jak tak dalej pójdzie to nasze dzieci nie będą tutaj miały czego szukać, bo wszystko rozniosą. A kiedyś się mówiło "jest ciężko, ale nasze wnuki będą miały lepiej"......a tu g...no prawda.
Podziel się: