reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobry wieczor, ja tez tak na chwilke wpadam, bo jestem padnieta, co dzien jakies terminy.... a i niedlugo egzamin mnie czeka wiec sie do niego powoli przygotowuje. Moj synek wlasnie od pol godzinki sobie pieknie spi i mam tylko nadzieje, ze nie bedzie tak strasznie plakal jak zeszlej nocy, te zabki go strasznie mecza:-( Dzisiaj pogoda byla u nas super, wiec wybylismy na cale 4 godzinki na przechadzke.
Oj jak ja bym chciala odbierac tu polskie programy, a niestety nie moge:-(

aga 29 zadnych nie odbierasz ?ciekawe jak by to było gdybyś wykupiła jakis pokiet np.cyfry czy coś ,ale to pewnie przez granice nie da rady:dry:

no niestety zadnych nie odbieram:-( Kupilismy tez talerz, bo myslelismy ze sie da zlapac jakies polskie programy, ale wogole nic nie odbieral, bo balkon mamy od zachodu:no: Kurde no, a tak chcialam miec polsat i tvn, niech to cholera jasna wezmie..:wściekła/y:

reklama
Poczytałam wszystko i chyba uciekam spać. Aga dzisiaj w nocy grasowała od 1.00 do 4.00, więc już padam na cyce. Dobrej nocy dla wszystkich.

Aga29 ty się ciesz, że nie musisz oglądać polskiej tv - tylko same Kaczory, Lepper i Wielki Roman. Afera goni aferę i już po prostu słabo się robi jak człowiek tego słucha. Jak tak dalej pójdzie to nasze dzieci nie będą tutaj miały czego szukać, bo wszystko rozniosą. A kiedyś się mówiło "jest ciężko, ale nasze wnuki będą miały lepiej"......a tu g...no prawda.

Do góry