reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć wam:-)
ja dziś jakaś znowu zaspana jestem wczoraj już nie miałam czasu żeby tu do was wpaść.
Wczoraj wieczorem zrobiłyśmy sobie ja i jeszcze 2 koleżanki babski wieczór.Plotki żale na facetów po wspomniania wróciłam o 24.30 fakt po drugiej stronie ulicy byłam ale mój m już po mnie wydzwaniał :chodź do domu
Fajnie czasem tak sobie pogadać:-)
Ja nadal sie przygotowuje do roczku Bartka mam już jeden prezent dziś mi przyszedł taki jeździk no i czekam jeszcze na drugi na krzesełko do karmienia takie lepsze ale to już nie ode mnie tylko od wujka dostanie.
czeka mnie jeszcze zrobienie torta:-)
później wpadne bo mały nie chce jeszcze spać

reklama
Witajcie laseczki:-) As nie gniewan się wogule, a smutna minka poszła bo tak wyszło. Nie przejmuj się. Jest ok:-) ja nie z tych co by się zaraz gniewały, ale pokazać foszka czasem trzeba:-):-):-) Malinka ja cały czas używam tylko vizir i do białego i do kolorów:-) białe są białe a kolory to kolory:-) zawsze szukam promocji w tesco ostatnio był 7.5 kg za 37 zł . Ale dla nas to starczy i starczy. U nas dziś ksiądz był po kolędzie w samo południe:-):-) geh się trafiło. Był niecałe 5 minut bo to sam proboszcz:-) który już w lutym odchodzi na emeryturę:-):-):-). Musiałam fryzjera na jutro przełożyć:-( . Laski jutro idę do fryzjera, potem na henne:-) a co sobie będę żałować. Ja też wyglądać muszę nie:-):-):-). Pan mąż wczoraj dzwonił i na koniec rozmowy z małym nawet ze mną chciał rozmawiać:-) i coś mi się wydaje ze jakieś pochody do mnie robi;-) czyżby mu plany jakieś życiowe nie wypaliły:-) :-) teraz strasznie dobry się robi i chciałby wszystko naprawić jak dowiedział się ze do niemiec jadę:-) chyba się przestraszył ze już nie wruce tu czy co;-);-) jestem w szoku. Gdzie był jak potrzebowałam pomocy i wsparcia??? Powiedziałam mu wczoraj ze kochająca kobieta wybacza wszystko ale niczego nie zapomina:-):-):-). We czwartek ma przyjechać na rozmowę;-) dziecko idzie od września do szkoły a rodzina w rozsypce:-( zobaczę z czym on tu przyjedzie i jak się pokaże!!! Co byście zrobiły dziewczyny na moim miejscu? Bo ja już sama nie wiem. Joasiu dziewczyny maja rację. Nokie są dobrymi telefonami:-) ja mam 6303i clasic i jestem też zadowolona:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aleksia nie będę ci nic doradzać bo nie znam waszych relacji z mężem i nie chce się wypowiadać.Zrób tak jak czujesz jeśli chce pogadać to super może będziesz miała okazje wprost pare spraw mu wygarnąć.Zawsze powinno sie patrzeć na dobro dziecka ale i również na swoje szczęście bo nieszczęśliwa mama równa się nieszczęśliwe dziecko.

hej mamuski!!!
witam sie w poniedzialek.za oknem mam wiosne,:szok::szok::szok:na termometrze na plusie15*ciepło,nie ma wiaterku idealna pogoda na spacer.:tak:nigdy bym nie przypuszczała ze w styczniu moze byc tak cieplo.:szok:
moje dzieci spią,m w pracy a ja posprzatałam,pranie nastawilam, obiad mam z wczoraj wiec nie musze stac przy garach.;-)
mojego krystiana zawiozłam wczoraj na tydzien do mojej mamy na ferie.on taki szczesliwy ze tam jest a mi tu tak smutno i nudno bez niego:-(.ale 7 dni szybko minie i bede go miała w domku z powrotem.:-)

a ja jestem zla jak cholera,:wściekła/y::wściekła/y:pisalam wam ze alan i mikolaj byli przeziebieni ale po syropach było juz ok i nie byl konieczny antybiotyk,aż tu nagle w sobote wieczorem jak mi alan zaczol kaszlec(raz ma kaszel suchy taki męczący a raz taki odrywający i mokry):-(i tak jest do dzis jeszcze katar mu powrócił.:wściekła/y:ja juz nie:no: wiem o co chodzi??????:baffled:dzis ma lekarz przyjechac do niego,pewnie mu da antybiotyk.:-(

a z dobrych wieśći mam taką ze dzis w nocy zosatłam ciocią.:tak:

iwicik-kochana dużo zdrowka.:tak:
powodzenia w diecie.

malinka-ja do białego używam vizir(super jest)

alexsia-to prawda że tu ostatnio pustki,:-(ale mam nadzieje ze jeszcze sie rozkreci

joanna-witaj,dawno Cie u nas nie było?

aguska-takie babskie wieczorki sa najlepsze.;-)

ps.witam nową mamusię!!!

mąz pojechal z maksiem do biedronki a lenka spi wiec zajrzałam do was bo cos mi dziisaj prąd odłanczaja co chwilke nie wiem chyba maja jakąs awarie i robia cos na lini akurat no ale co tam jakos dam rade oby mi nie wyłaczyli jak kurczaka bede grilowac w piekarniku bo mam na prąd :-):-):-)

Aleksia nie wiem co ci doradzic bo nie znam twoich relacji z mezem ale napewno laski które cie znaja to cos doradza ale warto porozmawiac z nim bo z tego co rozumiem to nie mieszkacie razem mimo iz jestescie malżeństwem???????? no i macie dziecko wiec moze warto szczerze pogadac i dojsc do porozumienia ????????

Witajcie, ja o takiej nietypowej godzinie wpadłam bo moja mysza śpi. Zazwyczaj robię obiad o tej porze ale mam od wczoraj (karpik, ziemniaczki i kapustka z grzybkami - taki wigilijny) i mogę trochę popisać i bliżej Was poznać.
Słonko u mnie świeci, zaliczyłyśmy spacerek, aż miło:-).

reklama
Witam przy kawce,a wlasciwie to juz po hehe:tak:Pogoda zrobila sie superowa ,wiec wykorzystalam to i dwie pelne suszarki prania stoja jzu na balkonie:tak::tak::tak:Na dworze jest jak wiosna:tak::tak::tak:Az mi sie nei chcialo wracac do domu:no:Ale ze Wiki kiepska to sie nawet spieszylam:tak::tak::tak:Mierzylam Jej goraczke kolo 12 i miala 38,6 wiec przyszedl szwagier i zostal z Nia w domu a ja moglam zaprowadzic Klaudie do przedszkola i odebrac Dominika ze szkoly:tak::tak::tak:
Teraz jest jzu lepiej ale dostala panadol wiec to pewnie dlatego:tak:Ale mam nadzieje ze do jutra bedzie juz ok:tak::tak::tak:
Ziemniaczki sie gotuja ale beda czekaly az Klaudia wroci do domku i wtedy bedziemy je smazyc:tak::tak::tak:Do tego jajo sadzone i surowa jakas:tak::tak::tak:

JOANNA
Fajnie ze zajrzalas:tak::tak::tak:

MALINUS
Widze ze od rana niezle szalejesz:szok::tak::tak::tak:Ja tez sie dzisiaj wzielam za prasowanie i nawet calkiem sporo wyprasowalam:tak::tak::tak:
Jesli chodzi o proszek to ja od zawsze do bialego pranie daje ariel do tego lovele i ewentualnie odplamiacz ariel no i plyn do plukania lenor:tak::tak::tak:
A zeby pranie bylo bialutkie to jak mam jzu cos troszke poszarzale lub zabrudzone to najpierw mocze i przepieram w mydle i efekt jest superowy bo od razu odzyskuje swoja biel:tak::tak::tak:
Nawet ciuchy od blota ktorego np nie zauwazylam przez jakis tam czas sa idealnie biale:tak::tak::tak:

Do góry