reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aleksia dziekuję za wiadomość;-)

nie ma za co Eddi :-) pisz dużo i często:-) Witajcie mamusie poniedziałkowo:-) zaczynamy nowy tydzień:-) nie wiem co się dzieje:-( nie ma mnie to Wy jesteście a jak jestem to Was nie ma:-:)-:)-( nie mówię o takich porankach no bo wiadomo, no ale wczoraj po południu i wieczorem:-) takie pustki:-) bardziej aktywne jesteście na tajnym to wiem ale tu do Nas też zaglądajcie bo smutno bez Was:-) pozdrawiam i miłego poniedziałku życzę:-):-):-)

Witam.
Aleksia Twoje frustracje uszami wychodzą .:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana teraz tak jest.
Dużo się zmieniło od tamtej pory kiedy Ty byłaś.
Dzieci nam porosły ,częśc dziewczyn do pracy wróciła i nie ma czasu ,by tak często na forum siedzieć.:no:
Teraz są godziny ,że ani jednej duszy nie dostrzeżesz :crazy::crazy::crazy:,a są i takie (choć bardzo rzadko już) ,że pisać nie nadążysz. ;-):-D:-D:-D:-D
Uciekam jeszcze łózka ,bo mąż tam na mnie czeka. ;-):-):-)
Pozdrawiam poniedziałkowo i życzę miłego dnia.

Witam z ranca
Dominik w szkole,dziewczynki spia a ja zajadam sobie smakija:tak::tak::tak:Pogoda ok i nawet cieplutko jest:tak::tak::tak:
Wczoraj caly dzien mialam gosci:szok::szok::szok:
Najpierw przyjechala siora z Kacprem i Majka:tak::tak::tak:Posiedzieli z 2 godzinki i szlismy Ich odprowadzic na tramwaj:tak:W miedzyczasie spotkalismy sie z druga siora,ktora posiedziala u ans do wieczora:szok:No i wieczorem jeszcze znajomi wbili sie na kawe:szok::tak::tak:A wiec czasu to nie mailam wczoraj wcale hehe;-):-)
Wikusia cos mi wczoraj delikatnie goraczkowala,ale dalam jej na noc ibufen i mam nadzieje ze dzisiaj bedzie ok:tak::tak::tak:

Witam.
Aleksia Twoje frustracje uszami wychodzą .:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana teraz tak jest.
Dużo się zmieniło od tamtej pory kiedy Ty byłaś.
Dzieci nam porosły ,częśc dziewczyn do pracy wróciła i nie ma czasu ,by tak często na forum siedzieć.:no:
Teraz są godziny ,że ani jednej duszy nie dostrzeżesz :crazy::crazy::crazy:,a są i takie (choć bardzo rzadko już) ,że pisać nie nadążysz. ;-):-D:-D:-D:-D
Uciekam jeszcze łózka ,bo mąż tam na mnie czeka. ;-):-):-)
Pozdrawiam poniedziałkowo i życzę miłego dnia.

As no dziękuję Ci bardzo:-:)-:)-( Dowikluś witaj:-) widzę ze i Ty uwielbiasz gości:-):-):-) ha ha tak jak i ja, zresztą każdy chyba woli iść w gości:-) niż przyjmować:-) skąd to znam:-) u nas też pogoda w miarę ok, ciepło nawet, rano wychodziłam po chlebek to tak przyjemnie już było parę minut po wpul do siódmej:-):-):-)

Witam poniedziałkowo :-):-)
Szaro, buro i ponuro chociaż jak mąż odprowadzał Maję do przedszkola to mówił że ciepło :tak::tak:
Ja dzisiaj robię sobie dzień nic nierobienia :-D:-D:-D no może tylko odkurzę bo piachu pełno w przedpokoju :crazy::crazy:
As cuda się zdarzają więc na pewno dobrze poszło :tak::tak:
Dowikla dobrze masz z tymi siostrami, ja mam tylko jedną i to za granicą a chętnie bym ja często pogościła u siebie :-:)-(
Witam oczywiście też nową mamusię i zapraszam do częstego pisania :tak::tak::tak:

Witajcie sexi mamusie!!
U nas niedziela spędzona "na chałupach";)
Gaja bryka w łóżeczku a ja wpadłam do Was troszkę nadrobić zaległości:)
As dobrze, że nie była to prawdziwa matura tylko próbna!!!Ja i tak czuję po kościach, że zdasz;)Ale u mnie słonko świeci:)Ja dzisiaj brnę do Wro odebrać papiery od tłumacza:)
Anaconda a ja mam tylko brata;(Który też jest za granicą:(

As no dziękuję Ci bardzo:-:)-:)-( Dowikluś witaj:-) widzę ze i Ty uwielbiasz gości:-):-):-) ha ha tak jak i ja, zresztą każdy chyba woli iść w gości:-) niż przyjmować:-) skąd to znam:-) u nas też pogoda w miarę ok, ciepło nawet, rano wychodziłam po chlebek to tak przyjemnie już było parę minut po wpul do siódmej:-):-):-)

Aleksia ,ale ja to żartem napisałam ,a Ty się na mnie obrażasz i jakieś smutne buźki wysyłasz. :rofl2::rofl2::rofl2:
Zaraz Cię do pionu doprowadzę. :-):-):-)
Porządek musi być :-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio to już nie takiego pisania jak kiedyś do 1-2 w nocy czasami i tak wesoło ,że brzucyy bolały i monitory poplute od śmiechu .:-D:-D:-D:-D
Chyba się nieco forum zestarzało i kobitkom klikać się nie chce ;-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2:
Tylko mi się tu nie obrażać proszę ,bo Aleksia w sumie dobrze zauważyła ,że zywotność forum zmalała momentami prawie do zera :-p:-p:-p
Kiedyś to nieraz dnia mało było ,żeby nadrobić ,a teraz to w zupełności godzinka wystarczy. :baffled::baffled::baffled:
Dobra spadam babencje ,bo się wymądrzam ,a też czasu nie mam.
;-):-):-):-)
Mąż właśnie do pracy pojechał ,więc trzeba książkę dokończyć i za robotę się brać. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam w słoneczny poniedziałek :-) słoneczko cudnie świeci ale przymrozek był w nocy i to dość mocny więc na razie zimno trochę :sorry2: chociaż od wschodu na słoneczku mam już 15 stopni :-D Kuba ogląda dorę a ja jem śniadanko :tak: dobrze że obiadek mam ze wczoraj to nic robić nie muszę ;-) muszę tylko skoczyć do apteki po jakiś syrop na kaszel bo wieczorem jak mnie dopadnie to aż płuca sobie wypluwam :sorry2: a wczoraj mnie mój mąż wkurzył na wieczór :no: powiedziałam mu tylko że od kilku dni się źle czuję i cały czas zapierdzielam w domu a ten ma tylko zakwasy i siedział cały weekend na dupie :crazy: to ten od razu wyleciał z tekstem że jak mi z nim źle to mam się dzisiaj spakować i jechać do mamy :wściekła/y: to ja wzięłam kołdrę i poszłam spać do Kuby :no: wkurzył mnie na maxa :no: aż mam ochotę spakować wszystko i pojechać do mamy :wściekła/y:

reklama
witam :-) macie racje żywotnośc zmalała :tak: ja dziś zaczynam tydzień urlopu plany mam ambitne ale pewnie bnic z tegonie wyjdzie :-D dziś nawet męzowi powiedziałam ze nic nie robię :-D za oknem szaro buro i deszczowo :tak:telefon komórkowy po 3 latach odmówił posłuszeństwa :no: imusze pomyslec o nowym podoba mi sie Nokia Nokia Poland - Nokia 2730 classic - produkty córcia mi pozyczyła sony ericsona al Sony Ericsson - Produkty - Telefony komórkowe - Przegląd - W595 e nie umiem go obsługiwac a moja corka jak najbardziej chyba sie starzeję :szok:wszystkim chorowitkom zdrówka zyczę i miłego dnia kobitki :-D

Do góry