reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aleksia dziekuję za wiadomość;-)

nie ma za co Eddi :-) pisz dużo i często:-) Witajcie mamusie poniedziałkowo:-) zaczynamy nowy tydzień:-) nie wiem co się dzieje:-( nie ma mnie to Wy jesteście a jak jestem to Was nie ma:-:)-:)-( nie mówię o takich porankach no bo wiadomo, no ale wczoraj po południu i wieczorem:-) takie pustki:-) bardziej aktywne jesteście na tajnym to wiem ale tu do Nas też zaglądajcie bo smutno bez Was:-) pozdrawiam i miłego poniedziałku życzę:-):-):-)

Witam.
Aleksia Twoje frustracje uszami wychodzą .:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana teraz tak jest.
Dużo się zmieniło od tamtej pory kiedy Ty byłaś.
Dzieci nam porosły ,częśc dziewczyn do pracy wróciła i nie ma czasu ,by tak często na forum siedzieć.:no:
Teraz są godziny ,że ani jednej duszy nie dostrzeżesz :crazy::crazy::crazy:,a są i takie (choć bardzo rzadko już) ,że pisać nie nadążysz. ;-):-D:-D:-D:-D
Uciekam jeszcze łózka ,bo mąż tam na mnie czeka. ;-):-):-)
Pozdrawiam poniedziałkowo i życzę miłego dnia.

Witam z ranca
Dominik w szkole,dziewczynki spia a ja zajadam sobie smakija:tak::tak::tak:Pogoda ok i nawet cieplutko jest:tak::tak::tak:
Wczoraj caly dzien mialam gosci:szok::szok::szok:
Najpierw przyjechala siora z Kacprem i Majka:tak::tak::tak:Posiedzieli z 2 godzinki i szlismy Ich odprowadzic na tramwaj:tak:W miedzyczasie spotkalismy sie z druga siora,ktora posiedziala u ans do wieczora:szok:No i wieczorem jeszcze znajomi wbili sie na kawe:szok::tak::tak:A wiec czasu to nie mailam wczoraj wcale hehe;-):-)
Wikusia cos mi wczoraj delikatnie goraczkowala,ale dalam jej na noc ibufen i mam nadzieje ze dzisiaj bedzie ok:tak::tak::tak:

Witam.
Aleksia Twoje frustracje uszami wychodzą .:-D:-D:-D:-D:-D
Kochana teraz tak jest.
Dużo się zmieniło od tamtej pory kiedy Ty byłaś.
Dzieci nam porosły ,częśc dziewczyn do pracy wróciła i nie ma czasu ,by tak często na forum siedzieć.:no:
Teraz są godziny ,że ani jednej duszy nie dostrzeżesz :crazy::crazy::crazy:,a są i takie (choć bardzo rzadko już) ,że pisać nie nadążysz. ;-):-D:-D:-D:-D
Uciekam jeszcze łózka ,bo mąż tam na mnie czeka. ;-):-):-)
Pozdrawiam poniedziałkowo i życzę miłego dnia.

As no dziękuję Ci bardzo:-:)-:)-( Dowikluś witaj:-) widzę ze i Ty uwielbiasz gości:-):-):-) ha ha tak jak i ja, zresztą każdy chyba woli iść w gości:-) niż przyjmować:-) skąd to znam:-) u nas też pogoda w miarę ok, ciepło nawet, rano wychodziłam po chlebek to tak przyjemnie już było parę minut po wpul do siódmej:-):-):-)

Witam poniedziałkowo :-):-)
Szaro, buro i ponuro chociaż jak mąż odprowadzał Maję do przedszkola to mówił że ciepło :tak::tak:
Ja dzisiaj robię sobie dzień nic nierobienia :-D:-D:-D no może tylko odkurzę bo piachu pełno w przedpokoju :crazy::crazy:
As cuda się zdarzają więc na pewno dobrze poszło :tak::tak:
Dowikla dobrze masz z tymi siostrami, ja mam tylko jedną i to za granicą a chętnie bym ja często pogościła u siebie :-:)-(
Witam oczywiście też nową mamusię i zapraszam do częstego pisania :tak::tak::tak:

Witajcie sexi mamusie!!
U nas niedziela spędzona "na chałupach";)
Gaja bryka w łóżeczku a ja wpadłam do Was troszkę nadrobić zaległości:)
As dobrze, że nie była to prawdziwa matura tylko próbna!!!Ja i tak czuję po kościach, że zdasz;)Ale u mnie słonko świeci:)Ja dzisiaj brnę do Wro odebrać papiery od tłumacza:)
Anaconda a ja mam tylko brata;(Który też jest za granicą:(

As no dziękuję Ci bardzo:-:)-:)-( Dowikluś witaj:-) widzę ze i Ty uwielbiasz gości:-):-):-) ha ha tak jak i ja, zresztą każdy chyba woli iść w gości:-) niż przyjmować:-) skąd to znam:-) u nas też pogoda w miarę ok, ciepło nawet, rano wychodziłam po chlebek to tak przyjemnie już było parę minut po wpul do siódmej:-):-):-)

Aleksia ,ale ja to żartem napisałam ,a Ty się na mnie obrażasz i jakieś smutne buźki wysyłasz. :rofl2::rofl2::rofl2:
Zaraz Cię do pionu doprowadzę. :-):-):-)
Porządek musi być :-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio to już nie takiego pisania jak kiedyś do 1-2 w nocy czasami i tak wesoło ,że brzucyy bolały i monitory poplute od śmiechu .:-D:-D:-D:-D
Chyba się nieco forum zestarzało i kobitkom klikać się nie chce ;-);-);-):rofl2::rofl2::rofl2:
Tylko mi się tu nie obrażać proszę ,bo Aleksia w sumie dobrze zauważyła ,że zywotność forum zmalała momentami prawie do zera :-p:-p:-p
Kiedyś to nieraz dnia mało było ,żeby nadrobić ,a teraz to w zupełności godzinka wystarczy. :baffled::baffled::baffled:
Dobra spadam babencje ,bo się wymądrzam ,a też czasu nie mam.
;-):-):-):-)
Mąż właśnie do pracy pojechał ,więc trzeba książkę dokończyć i za robotę się brać. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam w słoneczny poniedziałek :-) słoneczko cudnie świeci ale przymrozek był w nocy i to dość mocny więc na razie zimno trochę :sorry2: chociaż od wschodu na słoneczku mam już 15 stopni :-D Kuba ogląda dorę a ja jem śniadanko :tak: dobrze że obiadek mam ze wczoraj to nic robić nie muszę ;-) muszę tylko skoczyć do apteki po jakiś syrop na kaszel bo wieczorem jak mnie dopadnie to aż płuca sobie wypluwam :sorry2: a wczoraj mnie mój mąż wkurzył na wieczór :no: powiedziałam mu tylko że od kilku dni się źle czuję i cały czas zapierdzielam w domu a ten ma tylko zakwasy i siedział cały weekend na dupie :crazy: to ten od razu wyleciał z tekstem że jak mi z nim źle to mam się dzisiaj spakować i jechać do mamy :wściekła/y: to ja wzięłam kołdrę i poszłam spać do Kuby :no: wkurzył mnie na maxa :no: aż mam ochotę spakować wszystko i pojechać do mamy :wściekła/y:

reklama
witam :-) macie racje żywotnośc zmalała :tak: ja dziś zaczynam tydzień urlopu plany mam ambitne ale pewnie bnic z tegonie wyjdzie :-D dziś nawet męzowi powiedziałam ze nic nie robię :-D za oknem szaro buro i deszczowo :tak:telefon komórkowy po 3 latach odmówił posłuszeństwa :no: imusze pomyslec o nowym podoba mi sie Nokia Nokia Poland - Nokia 2730 classic - produkty córcia mi pozyczyła sony ericsona al Sony Ericsson - Produkty - Telefony komórkowe - Przegląd - W595 e nie umiem go obsługiwac a moja corka jak najbardziej chyba sie starzeję :szok:wszystkim chorowitkom zdrówka zyczę i miłego dnia kobitki :-D

Do góry