reklama
A
Aleksia123
Gość
Aleksia dziekuję za wiadomość;-)
nie ma za co Eddi :-) pisz dużo i często:-) Witajcie mamusie poniedziałkowo:-) zaczynamy nowy tydzień:-) nie wiem co się dzieje:-( nie ma mnie to Wy jesteście a jak jestem to Was nie ma:---( nie mówię o takich porankach no bo wiadomo, no ale wczoraj po południu i wieczorem:-) takie pustki:-) bardziej aktywne jesteście na tajnym to wiem ale tu do Nas też zaglądajcie bo smutno bez Was:-) pozdrawiam i miłego poniedziałku życzę:-):-):-)
Witam.
Aleksia Twoje frustracje uszami wychodzą .
Kochana teraz tak jest.
Dużo się zmieniło od tamtej pory kiedy Ty byłaś.
Dzieci nam porosły ,częśc dziewczyn do pracy wróciła i nie ma czasu ,by tak często na forum siedzieć.
Teraz są godziny ,że ani jednej duszy nie dostrzeżesz ,a są i takie (choć bardzo rzadko już) ,że pisać nie nadążysz. ;-)
Uciekam jeszcze łózka ,bo mąż tam na mnie czeka. ;-):-):-)
Pozdrawiam poniedziałkowo i życzę miłego dnia.
Kochana teraz tak jest.
Dzieci nam porosły ,częśc dziewczyn do pracy wróciła i nie ma czasu ,by tak często na forum siedzieć.
Teraz są godziny ,że ani jednej duszy nie dostrzeżesz ,a są i takie (choć bardzo rzadko już) ,że pisać nie nadążysz. ;-)
Witam z ranca
Dominik w szkole,dziewczynki spia a ja zajadam sobie smakijaPogoda ok i nawet cieplutko jest
Wczoraj caly dzien mialam gosci
Najpierw przyjechala siora z Kacprem i MajkaPosiedzieli z 2 godzinki i szlismy Ich odprowadzic na tramwajW miedzyczasie spotkalismy sie z druga siora,ktora posiedziala u ans do wieczoraNo i wieczorem jeszcze znajomi wbili sie na kaweA wiec czasu to nie mailam wczoraj wcale hehe;-):-)
Wikusia cos mi wczoraj delikatnie goraczkowala,ale dalam jej na noc ibufen i mam nadzieje ze dzisiaj bedzie ok
Dominik w szkole,dziewczynki spia a ja zajadam sobie smakijaPogoda ok i nawet cieplutko jest
Wczoraj caly dzien mialam gosci
Najpierw przyjechala siora z Kacprem i MajkaPosiedzieli z 2 godzinki i szlismy Ich odprowadzic na tramwajW miedzyczasie spotkalismy sie z druga siora,ktora posiedziala u ans do wieczoraNo i wieczorem jeszcze znajomi wbili sie na kaweA wiec czasu to nie mailam wczoraj wcale hehe;-):-)
Wikusia cos mi wczoraj delikatnie goraczkowala,ale dalam jej na noc ibufen i mam nadzieje ze dzisiaj bedzie ok
A
Aleksia123
Gość
Witam.
Kochana teraz tak jest.
As no dziękuję Ci bardzo:---( Dowikluś witaj:-) widzę ze i Ty uwielbiasz gości:-):-):-) ha ha tak jak i ja, zresztą każdy chyba woli iść w gości:-) niż przyjmować:-) skąd to znam:-) u nas też pogoda w miarę ok, ciepło nawet, rano wychodziłam po chlebek to tak przyjemnie już było parę minut po wpul do siódmej:-):-):-)
anaconda27
styczniówka2006
Witam poniedziałkowo :-):-)
Szaro, buro i ponuro chociaż jak mąż odprowadzał Maję do przedszkola to mówił że ciepło
Ja dzisiaj robię sobie dzień nic nierobienia no może tylko odkurzę bo piachu pełno w przedpokoju
As cuda się zdarzają więc na pewno dobrze poszło
Dowikla dobrze masz z tymi siostrami, ja mam tylko jedną i to za granicą a chętnie bym ja często pogościła u siebie :--(
Witam oczywiście też nową mamusię i zapraszam do częstego pisania
Szaro, buro i ponuro chociaż jak mąż odprowadzał Maję do przedszkola to mówił że ciepło
Ja dzisiaj robię sobie dzień nic nierobienia no może tylko odkurzę bo piachu pełno w przedpokoju
As cuda się zdarzają więc na pewno dobrze poszło
Dowikla dobrze masz z tymi siostrami, ja mam tylko jedną i to za granicą a chętnie bym ja często pogościła u siebie :--(
Witam oczywiście też nową mamusię i zapraszam do częstego pisania
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witajcie sexi mamusie!!
U nas niedziela spędzona "na chałupach"
Gaja bryka w łóżeczku a ja wpadłam do Was troszkę nadrobić zaległości
As dobrze, że nie była to prawdziwa matura tylko próbna!!!Ja i tak czuję po kościach, że zdaszAle u mnie słonko świeciJa dzisiaj brnę do Wro odebrać papiery od tłumacza
Anaconda a ja mam tylko brata;(Który też jest za granicą
U nas niedziela spędzona "na chałupach"
Gaja bryka w łóżeczku a ja wpadłam do Was troszkę nadrobić zaległości
As dobrze, że nie była to prawdziwa matura tylko próbna!!!Ja i tak czuję po kościach, że zdaszAle u mnie słonko świeciJa dzisiaj brnę do Wro odebrać papiery od tłumacza
Anaconda a ja mam tylko brata;(Który też jest za granicą
As no dziękuję Ci bardzo:---( Dowikluś witaj:-) widzę ze i Ty uwielbiasz gości:-):-):-) ha ha tak jak i ja, zresztą każdy chyba woli iść w gości:-) niż przyjmować:-) skąd to znam:-) u nas też pogoda w miarę ok, ciepło nawet, rano wychodziłam po chlebek to tak przyjemnie już było parę minut po wpul do siódmej:-):-):-)
Aleksia ,ale ja to żartem napisałam ,a Ty się na mnie obrażasz i jakieś smutne buźki wysyłasz.
Zaraz Cię do pionu doprowadzę. :-):-):-)
Porządek musi być
A tak serio to już nie takiego pisania jak kiedyś do 1-2 w nocy czasami i tak wesoło ,że brzucyy bolały i monitory poplute od śmiechu .
Chyba się nieco forum zestarzało i kobitkom klikać się nie chce ;-);-);-)
Tylko mi się tu nie obrażać proszę ,bo Aleksia w sumie dobrze zauważyła ,że zywotność forum zmalała momentami prawie do zera
Kiedyś to nieraz dnia mało było ,żeby nadrobić ,a teraz to w zupełności godzinka wystarczy.
Dobra spadam babencje ,bo się wymądrzam ,a też czasu nie mam.
;-):-):-):-)
Mąż właśnie do pracy pojechał ,więc trzeba książkę dokończyć i za robotę się brać.
B
Beata1988
Gość
Witam w słoneczny poniedziałek :-) słoneczko cudnie świeci ale przymrozek był w nocy i to dość mocny więc na razie zimno trochę chociaż od wschodu na słoneczku mam już 15 stopni Kuba ogląda dorę a ja jem śniadanko dobrze że obiadek mam ze wczoraj to nic robić nie muszę ;-) muszę tylko skoczyć do apteki po jakiś syrop na kaszel bo wieczorem jak mnie dopadnie to aż płuca sobie wypluwam a wczoraj mnie mój mąż wkurzył na wieczór powiedziałam mu tylko że od kilku dni się źle czuję i cały czas zapierdzielam w domu a ten ma tylko zakwasy i siedział cały weekend na dupie to ten od razu wyleciał z tekstem że jak mi z nim źle to mam się dzisiaj spakować i jechać do mamy to ja wzięłam kołdrę i poszłam spać do Kuby wkurzył mnie na maxa aż mam ochotę spakować wszystko i pojechać do mamy
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) macie racje żywotnośc zmalała ja dziś zaczynam tydzień urlopu plany mam ambitne ale pewnie bnic z tegonie wyjdzie dziś nawet męzowi powiedziałam ze nic nie robię za oknem szaro buro i deszczowo telefon komórkowy po 3 latach odmówił posłuszeństwa imusze pomyslec o nowym podoba mi sie Nokia Nokia Poland - Nokia 2730 classic - produkty córcia mi pozyczyła sony ericsona al Sony Ericsson - Produkty - Telefony komórkowe - Przegląd - W595 e nie umiem go obsługiwac a moja corka jak najbardziej chyba sie starzeję wszystkim chorowitkom zdrówka zyczę i miłego dnia kobitki
Podziel się: